Toată lumea îi admiră tenul impecabil, dar nimeni nu ştia asta. Viorica de la Clejani foloseşte o cremă făcută de ea, acasă: Ingredientul minune pe care îl folosește, NU TE ASTEPTAI LA ASTA!

Viorica de la Clejani a dezvăluit reţeta cremei cu care reuşeşte să trişeze timpul şi să aibă un ten perfect. Este o cremă făcută în casă, din seu de oaie.

Viorica din Clejani are un ten perfect de care este foarte mândră.

“Secretul tenului meu sunt cremele pe care le folosesc și pe care mi le pregătesc singură, acasă, din seu de oaie sau untură de porc, dar și faptul că mă demachiez de fiecare dată înainte de culcare. Pentru mine, demachierea este sfântă”, spune Viorica.

Procesul de pregătire a cremelor nu este unul complicat.

“Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi îl deșert într-un borcănel și îl las să se răcească. Adaug câteva picături de ulei esential de cocos sau de vanilie și crema-i gata. Se păstrează foarte bine la frigider. Important este să nu o faceți în cantitate mare, ci doar pentru câteva zile. Această cremă este foarte bună și pentru repararea pielii”, continuă Viorica.

Ca să aibă o piele frumoasă și sănătoasă, Viorica folosește pentru față și corp doar săpun de casă.

“Este un săpun pe care îl pregătesc bunicile, la țară, și mi-l trimit la București. Este un săpun sută la sută natural, care conține plante, precum sunătoarea sau rostopasca. Și încă ceva, niciodată nu mă spăl pe față sau pe corp cu apă fierbinte. Doar cu apă rece. De asemenea, de două-trei ori pe săptămână, țin pe față și pe ochi comprese cu gheață”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

sursa: spynews.ro

7 secrete în materie de machiaj prin care le poți oferi ochilor tăi mai multă expresivitate

Ochi sunt oglinda către suflet și ei sunt cei care spun de cele mai multe ori ceea ce gândim cu adevărat. Majoritatea bărbaților sunt extrem de atrași de ochii femeilor cu care se întâlnesc și de aceea, femeile acordă multă importanță ochilor atunci când se machiează.

Toate femeile vor să obțină un machiaj al ochilor perfect, prin care să-și facă privirea mult mai expresivă și să-și scoată ochii în evidență. Există 8 trucuri prin care poți face și tu acest lucru. Le știai?

1. Îngrijirea sprâncenelor.

Potrivit formei feței tale, dă-ți o formă a sprâncenelor. Folosește ceară sau un creion special pentru sprâncene sau chiar un fard. Sprâncenele îți vor scoate în evidență ochii.

2. Folosește iluminator.

Pentru un look simplu, dar atractiv, aplică iluminator pe colțul interior al ochilor, pe linia sprâncenelor. Iluminatorul îți va accentua trăsăturile feței și îi va oferi mai multă luminozitate.

3. Tușul.

Este foarte important să îți arcuiești finalul liniei pe care o trasezi cu tușul de ochi. Vei arăta bestial și, în plus, îți va accentua privirea.

4. Creionul alb.

Aplică creion alb în partea de jos a ochilor pentru a da senzația că ochii tăi sunt mai albi. Totodată, poți adăuga și puțin fard sau chiar creion alb în colțul interior al ochilor pentru a amplifica efectul.

5. Curbează-ți genele.

Există aparate speciale pentru curbarea genelor. Dacă vrei să le dai genelor tale mai mult volum și în același timp să-ți intensifici privirea, folosesc un aparat special de curbare a genelor și apoi aplică rimelul.

6. Rimelul.

Folosește un rimel pentru volum. Aplică-l de la baza genelor către vârfuri cu mișcări continue în timp ce privești în sus. Încearcă să aplici rimelul vertical.

7. Rujul.

Pentru a-ți scoate ochii în evidență, este necesar să folosești un ruj nude. Lasă rujul roșu deoparte și folosește-l în altă zi. Poți folosi, de asemenea, un gloss strălucitor, dar tot în nuanțe nude.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !