SIGUR AI IN CASA ASA CEVA ! Ceea ce o omora încet timp de 30 de ani, în toată această perioadă se afla în casa ei…

Dana Anhalt din New York, de mică a fost un copil bolnăvicios. Cu timpul i se făcea tot mai rău. La vârsta de 37 de ani ea se deplasa foarte greu fără ajutor și nu-și putea gestiona mișcările mâinilor. Greutatea sa era în jur de 30 de kg.

„Mă chinuia o durere insuportabilă la nivelul articulațiilor. Iar lista simptomelor putea fi înșirată pe partu foi. Organele mele interne încet mureau și eu mă stingeam cu ele. Leșinam constant” – a scris Dana.

Medicii luptau pentru a descoperi misterioasa boală de care suferea femeia. Încercând să o ajute în identificarea cauzei reacțiilor ei. A fost diagnosticată cu:

imunodeficiență variabilă comună;
boala Lyme sau Borelioza;
sindromul reacției inflamatorii sistemice;
sindrom alergic acut coronarian.
Însă nimic nu o ajuta. Teste fără de sfârșit, tratamente inutile și la mijloc – pacienta în suferință. Recent medicii au fost capabili să facă, totuși, lumină în acest caz. Dana și-a petrecut toată viața într-o casă infectată cu mucegai negru. De la acest mucegai s-a infectat organismul femeii. Niște mutații genetice au fost de fapt problema de bază, din cauza lor nu s-au putut depista la timp substanțele parazitare din corpul pacientei.

Doar după mai multe teste genetice, medicii au putut confirma cu încredere cine este vinovatul tuturor nenorocirilor. „A fost dificil de depistat, dar acum m-am convins că anii de experiență nu au fost în zadar” – a comunicat medicul ce a făcut analizele.

Cel mai adesea, impactul negativ al mucegaiului se manifestă sub formă de alergii. Cu toate că persoanele cu boli respiratorii și imune pot suferi consecințe mai grave. Cazul Danei este o raritate.

Pentru a vă proteja de tulpinile dăunătoare de mucegai este important să se mențină un nivel perfect al umidității în casă. La fel, trebuie să fie bine aerisite camerele și periodic să se facă o dezinfecție cu produse antifungice.

Medicul imediat a recomandat femeii să-și schimbe reședința și să-și lase chiar și toate lucrurile, fiindcă nu era exclus ca și acelea să fie infectate. Potrivit Danei acest pas reprezenta o mare pierdere, dar sănătatea era mult mai importantă.

Acum Dana încearcă să informeze cât mai multă lume în legătura cu situația pe care a avut-o, ca să nu sufere și alții, cum a suferit ea.

sursa: Perfect Media.

6 comportamente ale femeilor care-i irită la culme pe bărbați

.
Chiar dacă la început contează foarte mult fizicul, totuși bărbații sunt mai profunzi de atât și dau atenția și comportamentelor și obiceiurilor femeilor. Și sunt câteva detalii care-i scot din minți în cele mai multe cazuri pe bărbați.

1. Bârfa
Nevoia permanentă a femeilor de a bârfi, de a comenta ținute sau reușite de-ale cunoștințelor sau de-ale colegilor îi epuizează psihic pe bârbați. În acest fel, bărbații sunt îndreptățiți să se gândească dacă așa procedează partenera lui și atunci când e singură, povestind detalii din relația lor.

2. Hainele incomode
Dorința a de a arăta ca pe podium chiar și la o plimbare în parc cu ajutorul tocurilor cui, de exemplu, nu va fi apreciată de un bărbat. În acest fel îl faci să se simtă ca o bonă care trebuie să tot aibă grijă de tine.

3. Spațiul din dulap
Să umpli baia cu diferite sticluțe ciudate sau să ocupi tot spațiul din dulap îl poate face pe bărbat să se simtă jignit. Mai ales că multe dintre acele lucruri nu le folosești la nimic. Dar lucrurile lui trebuie să stea foarte înghesuite.

4. Indiciile
Bărbații nu înțeleg semnele cu batista. Dacă îi dai tu de înțeles ce cadou vrei, partenerul tău nu mai are sentimentul tău că el s-a ocupat de tot ce e nevoie pentru surpriză. Sau dacă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum trebuie, el va fi nevoit să swe justifice în fața ta.

5. Plânsul
În fața lacrimilor unei femei bărbații nu prea știu ce să facă. Se pierd cu firea, mai ales dacă pentru această stare nu sunt ei de vină sau și mai rău, nu există un motiv întemeiat. Cu trecerea timpului el nici nu va mai reacționa la acest gen de stări. Și nu e o idee bună să folosești plânsul ca să obții ceva, vei face mai rău.

6. Pregătirea pentru ieșit în oraș
alegerile care durează ore întregi și nerespectarea promisiunii de a termina în câteva minute îl fac pe partenerul tău să se întrebe cât de punctuală ești. Și se poate ca el să nu observe chinul tău cu aranjarea părului pentru că va fi excesiv de nervos.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !