loading...

Cu cine petrece Brigitte Sfat de Ziua Indragostitilor dupa ce a anuntat ca divorteaza de Ilie Nastase?

Mariajul dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase este pe cale sa ajunga la final. Bruneta a anuntat zilele trecute ca nu isi doreste sa mai continue casnicia si ca se va ajunge, cel mai probabil, la divort.

Nici macar Ziua Indragostitilor, de 14 Februarie, nu a facut-o sa isi schimbe parerea. Brigitte si-a gasit alinarea alaturi de animalele ei de companie, doi catei pe care ii iubeste enorm.

„Adevarata mea dragostea. Ca doua jucarii”, a scris Briggite in dreptul unei fotografii cu cele doua patrupede.

sursa:wowbiz.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

cietste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !