loading...

Daniela Crudu, desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian: „Are buzele precum hamburgerii promotionali de la fast food, cu doua lipitori grase in loc de sprancene!”

Jurnalistul Mircea N. Stoian a descris-o fara menajamente pe Daniela Crudu, pe care a desfiintat-o intr-un text savuros.
Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian, acesta realizandu-i un portret deloc magulitor vedetei. ”Daniela Crudu se numără printre personalităţile româneşti proeminente ale ultimului deceniu.” Aşa ar trebui să înceapă o carte de memorialistică despre papacioaca din Rahova, dacă ar trebui să fim scolastici şi să înghiţim pe nemestecate ce spun televiziunile şi ce ziarele tabloide. Motive ar fi destule”, a scris ziaristul pe blogul sau, mirceanstoian.ro.
„A terminat o facultate de jurnalism cu notă mare, e mediatizată cât trei miniştri, plus vreo alţi trei manelişti la un loc, are casă luată pe bază de hâţână-mă, hâţână-mă de la un penal din Braşov, maşină de fytze luată pe bază de oralitate în exprimarea corporală, a tras pe nas praf de strănutat cât nu produce toată Columbia într-un sezon fructuos, a avut carnetul suspendat de nşpe mii de ori pentru băutură şi viteză, are implanturi şi botox cât importăm din China într-un an şi are multe alte atribute care conferă faimă, charismă şi notorietate şi care fac din minunea strâmbă a sectorului 5 o candidată serioasă la una bucată statuie, amplasată cel mai bine în zona Mătăsari, zonă recunoscută pentru traficul intens cu curve de interes local. Alea de interes naţional şi internaţional lucrează acasă pe bază e programare şi se promovează pe la emisiunile tabloide”, a mai scris Mircea N. Stoian despre Daniela Crudu.

Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian: „Ar da porcul din batatura pentru a executa un sex oral”
„Prezenţă notabilă în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” Daniela Crudu întruchipează visul oricărei fete cu domiciliul în blocurile comfort II sau III şi ale celor mai sărace din sectorul agricol Ilfov si judeţele Dâmboviţa şi Botoşani, care ar da şi porcul din bătătură, crescut cu greu de părinţi (ai ei, nu ai porcului) pentru Crăciunul aniversar, doar pentru a executa un sex oral băieţilor de oraş în Bamboo, Gaya, Foa, sau alte localuri de înaltă cultură şi spiritualitate bucureşteană. M-am uitat recent la nişte secvenţe cu Cruduţa Asia Express, la Antena 1 şi am avut coşmaruri. Toată noaptea m-am gândit la zombi, mutanţi, vampiroaice şi asistente tv”, a mai notat jurnalistul despre Daniela Crudu.

Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian: „E imaginea vie a mutilarii omului de catre om”
Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian si in ultimul paragraf al textului, cel mai virulent: „Cu buzele precum hamburgerii promoţionali de la fast food, cu două lipitori grase în loc de sprâncene şi faţa îndopată cu acid hialuronic, ca o gâscă de pateu cu boabe, Daniela Crudu e imaginea vie a mutilării omului de către om. Asta e fost introducerea. Revin cât de curând cu alte aspecte fundamentale ale excepţionalului produs de televiziune, Cruduţa, iubită şi adulată de masele largi, populare, legendă vie (incă) şi neimpăiată (poate că da, poate că nu) a folclorului mediatic actual”.

sursa:wowbiz.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !