loading...

Inna i-a adus celebritatea! Cum a devenit un tânăr actor cunoscut, după o reclamă Coca-Cola

Un tânăr actor a devenit cunoscut după ce a apărut alături de Inna în cea mai recentă reclamă la Coca-Cola. Care este parcursul profesional al lui Alex Mirea, căci acesta este numele său, și cine l-a susținut în îndeplinirea planurilor sale?

Tânărul din cea mai recentă reclamă la Coca-Cola, în care apare alături de cântăreaţa Inna, este un student la Actorie în anul II din Slatina. O singură reclamă a fost suficientă pentru ca imaginea tânărului actor să fie propulsată, iar el să fie recunoscut de către cei din jur, informează adevarul.ro.

Alex și-a descoperit pasiunea încă din clasa a X-a cu actoria, iar cea l-a îndrumat și i-a fost alături a fost profesoara sa de arte vizuale din liceu. Aceasta a povestit cum a ajuns Alex să fie membru în echipa de teatru, în ciuda faptului că atunci când a fost „recrutat” nu simțea o chemare specială către acest domeniu atât de îndrăgit. „L-am obligat să facă teatru. Nu-l interesa mai nimic. Era, aşa, gagicar prin şcoală, îi plăcea să fie în centrul atenţiei, dar nu-l interesa teatrul. Şi pentru că mie îmi trebuia băieţi în trupa de teatru, l-am luat «cu japca». În «Pisica Verde» a jucat el prima dată, o piesă care ne-a adus foarte multe premii, a şi fost ceva original“, a povestit profesoara lui de arte vizuale din liceu, Daniela Iancu, pentru adevărul.ro.

Profesoara a rememorat cele mai frumoase momente petrecute alături de elevul său și și-a reamintit cum Alex nu era unul dintrei acei studenți care învață tot ca la carte, însă poseda o capacitate extraordinară de a improviza și de a ieși basma curată din orice impediment. „Alex era genul ăla care nu-şi învăţa rolulurile, dar se descurca, el tot timpul improviza. Când s-a hotărât, i-am spus – «Dacă vrei să dai la teatru, trebuie să te pregăteşti», aşa că meritul este şi al oamenilor cu care el a lucrat. Eu am meritul de a-l fi pus în faţa scenei şi să-i placă. Atunci l-am văzut eu pe el actor, după ce a jucat singur pe scenă, pur şi simplu se transformase total. Fotografia aia o văd şi acum, era transfigurat: «Primesc sau nu primesc premiu, oare ce-am făcut?» A fost premiat, nu-i venea să creadă“, şi-a amintit, cu mult drag, profesoara.

Din acel moment, drumul lui Alex a început să capete contur, iar tânărul se concetrează asupra rolurilor sale, depunând efortul necesar pentru a le interpreta exemplar. Mai mult decât atât, în decembrie 2017 a debutat şi pe micul ecran, cu rolul Dementiev în produţia TVR „Crimă şi pedeapsă” de F.M. Dostoievski, în regia lui Ion Gostin, informează adevărul.ro.

sursa:click.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !