loading...

Surpriza de proportii pentru Bianca Dragusanu! Victor Slav a venit pentru ea la paravan! Cupidon le-a pus intrebari indiscrete!

Surpriza mare pentru Bianca Dragusanu. Cupidon a aparut din senin in platoul emisiunii Te vreau langa mine.

Bianca Dragusanu habar nu avea ce surpriza i s-a pregatit. Cupidon a pus-o sa se aseze la paravan si sa stea de vorba cu barbatul care venise special pentru ea in emisiune.

„Tu ce vrei sa fii, un ingeras? Aduci un pic cu Mos Craciun, iepurasul de Pasti si Zana Maseluta! Eu am paravan? Plec, domne. Eu am acasa barbat, copil…”, a spus Bianca.

Atunci cand a aflat ca Victor a venit in platou, a reactionat: „Te-ai trezit? Tu la ora asta dormeai de obicei. Ce mi-ai adus? Mi-ai adus ceva? Pe bune, chiar a venit Victor? Dar tu nu aveai treaba?”

Victor: Nu, nu, sunt prin telefon, stai linistita!

Cupidon i-a luat la intrebari: Care dintre voi are cele mai multe sanse sa scape telefonul la toaleta?

Bianca: Eu! Cred ca eu!

Cand a fost primul vostru sarut? Cine l-a dat si cui?

Bianca: In urma cu cinci ani? Cred ca in urma cu cinci ani. Bineinteles ca el mie. Au trecut cinci ani, nu mai tin minte.

Victor: Eu m-am lasat destul de greu, dar, intr-adevar, eu am sarutat-o primul.

Unde ati conceput primul copil?

Victor: Da, pai noi avem trei copii… Fetita noastra a fost conceputa departe de tara, intr-un concediu in Cancun”.

Play Video×
„M-am oprit in fata televizorului holbandu-ma. Stii ca mie imi place rosu, iar tie iti sta foarte bine in rosu. Am luat un buchet de flori si am venit”, a explicat Victor Slav.

sursa:wowbiz.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !