loading...

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, puşi în faţa unor întrebări „picante” de Valentine’s Day: „Unde aţi conceput copilul?”

În cadrul emisiunii „Te vreau lângă” mine şi-a făcut apariţia Cupidon, care a avut o surpriză şi pentru prezentatoarea emisiunii, cu ocazia Valentine’s Day. Cupidon a dus-o pe Bianca Drăguşanu la paravan, acolo unde o aştepta Victor Slav cu un buchet mare de tradafiri.

Despărţiţi de un paravan, Victor a încercat s-o mintă pe blondină, spunându-i că nu e, de fapt, în platoul emisiunii, ci a intrat în direct prin telefon.

„Pe bune, chiar a venit? Victor, dar tu nu aveai treabă la ora asta”, a întrebat Bianca.

„Stai liniştită! Sunt în direct prin telefon”, i-a răspuns Victor.

În continuare, Cupidon le-a pus întrebări mai „picante” legate de relaţia lor. Întrebaţi cine a fost cel care a „dat” primul sărut, Bianca Drăguşanu a răspuns fără rezerve: „Cred că în urmă cu 5 ani, bineînţeles, că el mie…Nu-i aşa, Victor? Au trecut 5 ani şi nu mai ştiu”.

„Da, e adevărat. Eu m-am lăsat destul de greu, dacă îşi aduce ea bine aminte, dar…într-adevăr…eu am sărutat-o prima oară”, a recunoscut Victor.

Următoarea întrebare i-a amuzat pe amândoi: „Unde aţi conceput primul copil?”

„Primul copil a fost conceput departe de ţară, într-un concediu, în Cancun”, a dezvăluit Victor Slav.

sursa:cancan.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !