loading...

Mirabela Dauer revine pe scenă, în memoria Mădălinei Manole

O veste îmbucurătoare! Mirabela Dauer revine pe scenă, la o lună de la complicata intervenție chirurgicală pe care a suportat-o. Va cânta o melodie de aducere aminte a Mădălinei Manole
Aflată în perioada de recuperare, după ce i-a fost extirpat un rinichi în regim de urgență medicală (medicii i-au descoperit o tumoră la rinichiul drept și, pentru a evita agravarea stării de sănătate, au decis îndepărtarea lui), artista este convinsă că va reuși să depășească perioada de convalescență și să urce pe scenă, pe 3 martie, pentru a interpreta o melodie, în memoria bunei sale prietene, Mădălina Manole.

Una din respectabilele doamne din muzica românească de calitate, Mirabela a fost una din persoanele care au susținut-o pe mai tânăra sa prietenă din branșa muzicală până la consacrarea acesteia. Din păcate artista a ales să-și curme viața în urmă cu opt ani, lăsând în urmă zeci de melodii frumoase, multe urmând să fie amintite publicului în spectacolul omagial intitulat ”Fată dragă”, ce va avea loc pe 3 martie, pe scena Sălii Palatului din București. Gală dedicată marei artiste, în care îi vor aduce un tribut muzical cei mai buni soliști din generația de aur a genului muzical, amintim Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Nicoleta Matei, Anne’s, Daniel Iordăchioaie, Alesis, Oana Sârbu, Silvia Chifiriuc Carmen Rădulescu, Romică Țociu și Cornel Palade, Jean Paler, dar și jovialul și charismaticul prezentator de evenimente musicale Octavian Ursulescu (FOTO)

Artista, care a scris și lansat geniale melodii precum ”Fotoliul din odaie”, ”Dimineți cu ferestre deschise”, ”Dormeau pe-o frunză două stele” ori ”Morărița”, rămâne, la 70 de ani, o persoană energică, și plină de respect meseria ei. Așa se face că Mirabela a acceptat, în ciuda recomandării medicilor, să se numere printre artiștii ce vor aminti de unica Mădălina Manole. Din cauza neașteptatei probleme medicale, Mira, una dintre cele mai bune voci feminine a muzicii pop din ultimii 30 de ani, a fost nevoită să renunțe la un turneu în Statele Unite și Canada.

sursa:libertatea.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !