AD

HOROSCOP

Barbati gelosi in functie de zodie: top zodii geloase

todayfebruarie 19, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Atunci cand isi aleg partenerii multe femei vor sa afle un top de barbati gelosi in functie de zodie.

Barbati gelosi in functie de zodie: barbatul Berbec
Nativii din Berbec fac parte din top zodii geloase, chiar daca uneori le place sa se mandreasca cu partenera lor si se afiseaza cu ea cu trufie. Daca vrei sa stii ce barbati gelosi in functie de zodie exista si tocmai ai intalnit un barbat Berbec, ar trebui sa fii atenta cat de mult socializezi cu necunoscuti. Desi barbatul Berbec isi prezinta iubita prietenilor si chiar se mandreste cu cuceririle sale, atunci cand isi vede partenera vorbind cu cineva strain lucrurile se schimba si devine foarte gelos.

Barbati gelosi in functie de zodie: barbatul Leu
Dominant, posesiv si gelos, nativul din zodia Leu face parte din top zodii geloase de barbate. Din cauza ca este foarte protector cu partenera lui, uneori poate duce lucrurile la extreme si gelozia lui poate devein deranjanta.

Barbati gelosi in functie de zodie: barbatul Capricorn
Cei nascuti in zodia Capricorn au ultimul loc de pe podiumul barbatilor gelosi in functie de zodie. Barbatul Capricorn vrea sa fie mereu in control si vrea sa controleze si viata si actiunile partenerei. E interesat de panurile femeii de langa el, de ce face, dar mai ales cu cine are planuri iubita lui. Daca vrei sa stii ce barbati gelosi in functie de zodie mai exista iti prezentam doua dintre cele mai geloase zodii de barbati.

Barbati gelosi in functie de zodie: barbatul Taur
Pentru partenera barbatului Taur nu exista intimitate atat timp cat este intr-o relatie cu un astfel de nativ. Barbatul Taur are obiceiul sa isi verifice partenerele pentru ca e obsedat de fidelitate si din cauza asta nativii din zodia Taur sunt unii dintre cei mai cei gelosi barbati in functie de zodie.

Cel mai gelos barbat in functie de zodie
Exista multi barbati gelosi in functie de zodie, dar campionul geloziei este Varsatorul. Fire non-conformista, nativul din zodia Varsator va spune ce gandeste indiferent de situatia in care se alfa si de cata lume este in jur. Pe langa faptul ca e gelos si posesiv, barbatul Varsator se poate exterioriza si in public, daca partenera i-a dat motive de gelozie.
Daca vrei sa ocolesti barbatii gelosi in functie de zodie poti tine cont de topul zodiilor geloase de barbati.

sursa:wowbiz,ro

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.

Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.

Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.

Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.

Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.

Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.

Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.

Dacă atingeți un broască, va apărea un neg.

Negii umani sunt cauzati de un virus care afectează numai oamenii – Papilloma. El nu poate fi transmis de la animale cu negi.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com