Zavo si-a umilit sotul…. ”MAMĂ, PUIU, MÂINE MĂ DUC SA FAC RECLAMAȚIE”

În timp ce procesele pentru recuperarea caselor sale sunt la un pas de finalizare, Oana Zăvoranu se distrează de minune. Pentru ca a pierdut la un joc, Oana și-a machiat strident soțul și l-a transformat într-o veritabila piți. Ca umilința să fie maximă, aceasta l-a filmat și l-a postat pe contul ei de socializare. Aceleași apucături le avea și când era măritată cu Pepe.

”Mamă, puiu, mâine mă duc să fac reclamație. Zi mersi că n-am ojă, o să cumpărăm ojă corai. Eu fac reclamație la secția 1. Închide ochii!! (..) Te rog să taci și să nu mai clipești. De la fondul de ten îmi cade pielea. Alex, taci și înghite. Zăvoranca mi-a făcut-o… m-a spart, mi-a băgat bețișorul ăla în ochi, mă ustură, încă îl mai simt. Să știți că dna Horica a fost mai puțin recalcitrantă. Eu m-am resemnat de când am început să pierdem” spunea Alex, mai în glumă mai în serios

Coincidență, sau nu, aceleași apucături le avea și Pepe în timpul căsniciei cu Zăvo. ”Auzi, păsa? Oana, trebuia sa-i faci un dinte de aur. … pana la final” spunea cântărețul.

sursa:cancan.ro

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.

Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.

Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.

Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.

Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.

Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.

Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !