Câți ani are Gina Pistol: „Doamne, îmi dai cu panică! Vârsta cred că e cea pe care o simți”.

E frumoasă, e deșteaptă și are o carieră frumoasă, iar soarele pare că a rămas pe strada ei și a partenerului său de viață, Smiley. Și totuși, mulți clipesc de două ori când aud câți ani are Gina Pistol, pentru că, datorită stilului de viață sănătos pe care îl are, vedeta a reușit să păcălească timpul. Astăzi, în cadrul unui interviu emoționant, prezentatoarea de la „Asia Express” a vorbit despre copilărie, lipsa tatălui din viața ei, povestea de iubire pe care o trăiește, dar și despre rolul de mamă și cei trei chefi celebri cu care lucrează.

În cadrul interviului apărut pe o rețea de socializare, Gina Pistol a mărturisit că, deși are 37 de ani, nu simte anii aceștia. Anul acesta va face 38 pe 9 decembrie. Prezentatoarea TV e cu trei ani mai mare decât iubitul ei, Smiley.

E frumoasă, e deșteaptă și are o carieră frumoasă, iar soarele pare că a rămas pe strada ei și a partenerului său de viață, Smiley. Și totuși, mulți clipesc de două ori când aud câți ani are Gina Pistol, pentru că, datorită stilului de viață sănătos pe care îl are, vedeta a reușit să păcălească timpul. Astăzi, în cadrul unui interviu emoționant, prezentatoarea de la „Asia Express” a vorbit despre copilărie, lipsa tatălui din viața ei, povestea de iubire pe care o trăiește, dar și despre rolul de mamă și cei trei chefi celebri cu care lucrează.

În cadrul interviului apărut pe o rețea de socializare, Gina Pistol a mărturisit că, deși are 37 de ani, nu simte anii aceștia. Anul acesta va face 38 pe 9 decembrie. Prezentatoarea TV e cu trei ani mai mare decât iubitul ei, Smiley.

Articolul continua mai jos
GALERIE FOTO – VIDEO

„Invitata mea de astăzi este cea mai sexy femeie din România. Hm, e cam mirată așa un pic, din cum se uită la mine. Nu, nu, nu, că ești! Trebuie să recunoaștem că ești. Dar să știți că nu este cea mai sexy femeie din România, are 37 de ani, este simpatică, naturală și să știți că, în ultima perioadă, cariera ei în televiziune s-a consolidat extrem de mult. Gata, vă spun: Gina Pistol. (…). Ba da, ești! Și să știi că la 37 de ani, am spus special ca să derutez, pentru că sunt foarte puțini cei care știu câți ani ai. Într-adevăr, tu chiar arăți de 20 de ani”, a spus jurnalista care i-a luat interviul.

Anul acesta Gina Pistol se gândește să își serbeze „majoratul în presă”. Ea a debutat în 2000.

„Păi, când ai spus: «simpatică», cred că toată lumea s-a prins, pentru că eu sunt cea mai simpatică dintre simpatice. Nu, nu, că sunt foarte multe! Eu nu mă consider o femeie sexy. Da, știu, îmi dau foarte puțini, nu știu de ce. Da, nu știu, noi, ăștia din generația ’80, ’70-’80 ne păstrăm bine. Mulțumesc, și nici nu mi-am făcut somnul. (…). Da, să știi că mi-ai dat o idee, pentru că eu nu mi-am făcut majoratul când am făcut 18 ani, dar mi-l pot face acum, în presă (n.r.: are 18 ani de când a intrat în lumea televiziunii). (…). Am suferit, că na, părinții mei aveau alte cheltuieli. (…). Aoleu, chiar că mai am puțin până la 40! Doamne, îmi dai cu panică! Îmi dai cu panică! Vârsta cred că e cea pe care o simți. Sper să am același tonus psihic și la 60 de ani, și la 70 de ani. Vreau să îți spun că dacă mă duc la țară – eu mai am o singură bunică, eu nu am nicio problemă să sar gardul, să mă urc în copac. Mai am încă un copil în mine, o să sune ciudat. Am grijă de el în continuare” , a spus cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea TV.

Frumoasa vedetă a recunoscut că are un partener special în viaţa ei, acesta fiind mulţumit de ea.

„Nu vreau să ating perfecţiunea, nu vreau să fiu un partener perfect. Sunt mulţuimită de mine şi omul de lângă mine cred că este. Am învăţat să acord mai multă libertate omului de lângă mine, am învăţat să comunic. (…) Acestea le folosesc în toate relaţiile. Băi, sunt un om foarte mulţumit cu tot ce trăieşte. Sunt un om fericit. Nu vă imaginaţi că am tot ce îmi doresc. Mâ gândesc de unde am plecat şi uite unde am ajuns. Oamenii aleargă spre ceva, îl obţin şi atunci vor şi mai mult. E o fugă continuă către nişte iluzii.”, a declarat Gina Pistol.

Întrebată despre rolul de mămică, vedeta a mărturisit că își dorește, dar că se teme destul de mult din cauza responsabilităților care vin odată cu apariția unui copil.

„Mie îmi este un pic teamă de responsabilitatea mare pe care o ai atunci când ești părinte, pentru că te gândești că viața unui suflet depinde de tine. (…). L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta. (…). Și mă gândesc că copiii mei ar fi la fel. Poate mi-e dat să fac un copil, doi sau poate, cine știe, mi-e dat să nu fac. Nu știu, dar, normal că undeva, în adâncul sufletului meu, îmi doresc. (…). Eu am crescut cu tata până la 6 ani, dar după el a plecat și și-a refăcut viața. (…). Pe tata l-am iertat și am început să nu-l mai judec”, a mai dezvăluit iubita lui Smiley.

Provocată să dezvăluie câte ceva despre jurații de la „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a mărturisit un secret pe care Cătălin Scărlătescu l-a ținut ascuns până acum. Potrivit destăinuirilor făcute de prezentatoare, carismaticul chef plânge de multe ori în situațiile sensibile, iar ea l-a surprins adeseori în timp ce își ștergea lacrimile de pe obraji.

„Stai să mă vezi pe mine acum, duminică încep filmările (n.r.: pentru emisiunea «Chefi la cuțite») și am ocazia să aud povești de viață – unele foarte frumoase, altele foarte dureroase. Băi, și încerc să mă țin tare, pentru că eu mă încarc foarte ușor cu energie și să mă vezi cum plâng uneori, mai rău decât concurenții. Ei au tendința să fie aroganți și prețioși, dar nu sunt așa. Sorin Bontea pare foarte rece și distant – într-adevăr, față de ceilalți el e puțin așa… păstrează distanța –, dar e foarte glumeț, e un om bun. Florin Dumitrescu e cel mai zăpăcit dintre noi, râde, are simțul umorului, se ține de șotii, își iubește mult familia, este eternul îndrăgostit, pentru că își divinizează soția, pentru că au o chestie foarte frumoasă, așa. Și este – să știi că mi se pare că, deși e cel mai mic dintre ei, știe ce vrea, știe să se impună. Cătălin Scărlătescu – el, dintre toți trei, pare cel mai arogant pe sticlă – e cel mai sensibil dintre toți, l-am prins de multe ori cu lacrimi în ochi. Dar să nu spuneți, că nu vrea să se știe. L-am prins de foarte multe ori cu lacrimi în ochi în anumite situații și zic: «Ce faci, plângi?», el: «Eh, plâng», știi? (n.r.: arâtând cu chef Scărlătescu își ștergea lacrimile). (…). Oamenii care sunt foarte sensibili își pun o mască, pentru că nu vor să se vadă ce e în adâncul sufletului lor”, a mărturisit Gina Pistol.

sursa:cancan.ro

 

 

13 Fapte neobișnuite despre femei care sunt absolut adevărate

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu au nimic în comun cu faptele biologice și sociale ale părții mai echitabile a umanității. De exemplu, de ce trăiesc cu 2-10 ani mai mult decât bărbații din întreaga lume. Iată câteva lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei.

Femeile văd mai multe culori.

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

Urăsc să-și asume riscuri.

S-ar putea să fi observat că femeile iau mai multe riscuri decât bărbații și că există, de fapt, un motiv științific pentru asta. Cortexul cingular anterior, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când se ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost modul în care evoluția a făcut femeile mai îngrijitoare și a salvat “tribul” atunci când au strâns mâncare și au structurat viața socială.

S-ar putea să îşi îngraşe partenerii de viata.

În mod surprinzător, o mulțime de bărbați în relații pe termen lung devin din ce în ce mai mari, femeile ar putea fi motivul. Ei intră într-un mod de “îngrijire” care duce la hrănirea excesivă a partenerului lor (cu intenția de a avea un războinic puternic de partea lor). Există, de asemenea, intenția inconștientă de a face un bărbat mai puțin atractiv pentru alte femei.

Stilul peste comfort

Această curiozitate nu are o explicație științifică – mai degrabă una socială. Societatea și mass-media au presat femeile de-a lungul secolelor pentru a se menține la un anumit standard, fie că sunt picioare mici, fie că este spatele lor, ceea ce înseamnă că majoritatea femeilor aleg o prezentare elegantă în loc de comfort.

Un simţ al mirosului sporit

La fel ca și înainte, simțul mirosului sporit a ajutat strămoșii noștri să supraviețuiască și, așa cum femeile au fost în mare parte culegători, le-au ajutat să aleagă alimentele potrivite pentru familie.

Celulele creierului sunt împachetate mai dens în creierul feminin.

În medie, creierul feminin este cu 9% mai mic decât omologul său de sex masculin. Dar acest lucru nu are nici un efect asupra abilităților cognitive, deoarece numărul celulelor este același și sunt doar ambalate dens.

Ele sunt eroinele necunoscute ale invențiilor.

Mary Anderson a inventat ștergătorul de parbriz în 1903. În plus, femeile de-a lungul anilor au brevetat: scutece de unică folosință, pungi de hârtie, sticlă nereflectivă, coș de gunoi cu pedale, mașină de spălat vase și multe alte inovații.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !