S-a fâstâcit, dar a spus adevărul în final! Primul lucru pe care l-a făcut Gina Pistol când s-a întors din Asia: „Totuși, au fost cinci săptămâni”

Gina Pistol a fost plecată vreme de mai bine de o lună pentru emisiunea „Asia Express”. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a dezvăluit din culisele show-ului, dar și care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă, în România. Atât ei, cât și iubitului său, Smiley, le-a fost greu să fie unul fără celălalt atât de mult timp.
Timp de cinci săptămâni, prezentatoarea TV și concurenții de la „Asia Express” au traversat patru țări: Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda în condiții foarte grele. În fața unei întrebări mai mult sau mai puțin delicate, vedeta s-a fâstâcit, după care a încercat să devieze atenția de la subiect, pentru ca în cele din urmă să spună că, de fapt, și-a îmbrățișat iubitul când s-a reîntors în țară.

„Primul lucru pe care l-am făcut când am venit acasă… Eh, nu pot să vă zic. Că, totuși, au fost cinci săptămâni. Am mâncat varză călită cu mămăligă.Băi, deci… Da, am stat foarte mult. Mie îmi place mâncare, da, îmi place orezul, îmi place noodles-ul (n..r: tăiței), dar cât orez și noodles să mănânci în fiecare zi?! Dimineața, la prânz și seara, cât?! Și ne era poftă de fasole, de pâinea noastră de acasă, de varză călită, de usturoi. (…). Dacă ai fi plecată cinci săptămâni, care ar fi primul lui pe care îl faci: îmbrățișezi oamenii dragi. A fost un proiect foarte dur pentru toată lumea: pentru concurenți a fost foarte, foarte greu. Adică, tot ce vedeți pe sticlă a fost foarte real, sunt reacții reale, nu ai cum să joci niște reacții, un impact pe care îl primești. Sunt patru țări diferite, e altceva decât ceea cu ce suntem noi obișnuiți. (…)”, a declarat Gina Pistol în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la „Revista VIVA!”.

Gina Pistol e tare mândră de proiectul la care a luat parte și îi admiră pe concurenții care au rezistat probelor dificile din concurs.

„Mie, cel mai greu? Mie și pentru toată lumea cred că a fost faptul că eram în continua mișcare – noi am pornit din Vietnam și drumul dragonului s-a sfârșit în Bangkok, Thailanda. Și noi în fiecare seară schimbam hotelul, noi, cei din echipă. Și concurenții, cazarea – săracii, unde își găseau. Și faptul că nu apuci uneori să te odihnești și a doua zi tu o iei de la capăt. Mă uitam la concurenți, mulți dintre ei dormeau în niște condiții crunte – cât să dormi în frig sau pe jos? (…). E foarte solicitant și fizic, și psihic”, a mai spus prezentatoarea TV.

sursa:cancan.ro

 

 

13 Fapte neobișnuite despre femei care sunt absolut adevărate

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu au nimic în comun cu faptele biologice și sociale ale părții mai echitabile a umanității. De exemplu, de ce trăiesc cu 2-10 ani mai mult decât bărbații din întreaga lume. Iată câteva lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei.

Femeile văd mai multe culori.

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

Urăsc să-și asume riscuri.

S-ar putea să fi observat că femeile iau mai multe riscuri decât bărbații și că există, de fapt, un motiv științific pentru asta. Cortexul cingular anterior, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când se ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost modul în care evoluția a făcut femeile mai îngrijitoare și a salvat “tribul” atunci când au strâns mâncare și au structurat viața socială.

S-ar putea să îşi îngraşe partenerii de viata.

În mod surprinzător, o mulțime de bărbați în relații pe termen lung devin din ce în ce mai mari, femeile ar putea fi motivul. Ei intră într-un mod de “îngrijire” care duce la hrănirea excesivă a partenerului lor (cu intenția de a avea un războinic puternic de partea lor). Există, de asemenea, intenția inconștientă de a face un bărbat mai puțin atractiv pentru alte femei.

Stilul peste comfort

Această curiozitate nu are o explicație științifică – mai degrabă una socială. Societatea și mass-media au presat femeile de-a lungul secolelor pentru a se menține la un anumit standard, fie că sunt picioare mici, fie că este spatele lor, ceea ce înseamnă că majoritatea femeilor aleg o prezentare elegantă în loc de comfort.

Un simţ al mirosului sporit

La fel ca și înainte, simțul mirosului sporit a ajutat strămoșii noștri să supraviețuiască și, așa cum femeile au fost în mare parte culegători, le-au ajutat să aleagă alimentele potrivite pentru familie.

Celulele creierului sunt împachetate mai dens în creierul feminin.

În medie, creierul feminin este cu 9% mai mic decât omologul său de sex masculin. Dar acest lucru nu are nici un efect asupra abilităților cognitive, deoarece numărul celulelor este același și sunt doar ambalate dens.

Ele sunt eroinele necunoscute ale invențiilor.

Mary Anderson a inventat ștergătorul de parbriz în 1903. În plus, femeile de-a lungul anilor au brevetat: scutece de unică folosință, pungi de hârtie, sticlă nereflectivă, coș de gunoi cu pedale, mașină de spălat vase și multe alte inovații.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !