Profeţiile lui Nostradamus. Care este principala ameninţare a anului 2018

Celebrul prezicător Nostradamus a lăsat moştenire o serie de profeţii în catrenele sale. Cei care au decriptat mesajele lăsate de profet susţin că acesta ar fi prezis războaiele mondiale şi atentatele din 11 septembrie 2001 din America.

Conform celor care au analizat textele cabalistului şi farmacistului francez care a trăit în secolul XVI, terorismul va fi principala ameninţare a anului 2018. În textele sale mai scrie că odată cu uciderea liderului Bisericii Catolice se va instaura haosul în lume, iar acest eveniment va avea loc în următorii ani.

Profeţiile lui Nostradamus. Medicul francez a mai prezis că al treilea război mondial va dura 27 de ani şi va implica două mari super-puteri. Un cutremur puternic va lovi vestul Statelor Unite, iar în urma seismului oamenii vor fi mai dezbinaţi şi mai lipsiţi de apărare ca niciodată.

Profetul a mai prezis că oamenii vor putea vorbi cu animalele. Acesta susţinea că animalele vor fi mai apropiate şi mai loiale oamenilor decât semenii lor.

Profeţiile lui Nostradamus. Mai multe limbi vor dispărea iar, din cauza încălzirii globale, oamenii vor migra în masă pentru că nu se vor putea adapta noilor condiţii climatice.

Medicina va evolua foarte mult. Noile descoperiri vor contribui la prelungirea vieţii oamenilor. Cei care l-au citat pe Nostradamus susţin că acesta ar fi spus că oamenii vor ajunge să trăiască până la 200 de ani.

Nostradamus a mai spus că pentru a putea avea copii, oamenii vor avea nevoie de permis de procreere.

 

sursa: fanatik.ro

 

 

 

10 modalități surprinzător de simple pentru a vă reseta sănătatea

Dacă încercaţi să trăiţi o viață mai sănătoasă? Nu este niciodată prea târziu (sau prea devreme) să începeți, să schimbați orice obiceiuri proaste și să construiți altele noi bune pentru a vă îmbunătăți viața. De fapt, nu este vorba despre o mare schimbare dificilă, ci mai degrabă o acumulare de mici schimbări. O decizie la un moment dat, puteți continua să adăugați obiceiuri zilnice simple în viața dvs. și urmăriți efectele lor pozitive asupra sănătății dvs. generale … de cele mai multe ori fără prea mult efort. Iată câteva sugestii:

Practica Yoga
Beneficiile Yoga sunt nenumărate și multe dintre ele sunt esențiale pentru sănătatea pe termen lung:

Stretching – Yoga reprezinta munca prin intinderea muschilor, facand tot corpul tau mai flexibil. Stretching-ul este benefic pentru relaxarea și tonifierea generală a mușchilor. Într-un studiu, oamenii și-au îmbunătățit flexibilitatea cu până la 35% după numai 8 săptămâni de yoga.

Creșterea fluxului sanguin – Pozițiile de răsucire aduc sânge venos din organele interne și permite sângelui oxigenat să curgă în momentul în care se eliberează. Pozițiile inversate încurajează sângele din picioare și din pelvis să curgă înapoi în inimă, unde poate fi pompat la plămâni pentru a fi proaspăt oxigenat.

Creșteți mobilitatea și flexibilitatea – În timpul primei clase, probabil că nu veți putea atinge degetele de la picioare, dar dacă persistaţi, veți observa o slăbire treptată și, în cele din urmă, poziţiile cele mai imposibile vor fi posibile. Veți observa, de asemenea, că durerile încep să dispară, iar postura ta se îmbunătățește.

Practica Recunostinta
Când a fost ultima dată când te-ai trezit dimineața și ai zâmbit imediat, brusc copleșit de un val masiv de recunoștință, doar pentru a fi în viață? Cu toate greutăţile din viața de zi cu zi, avem tendința să uităm de binecuvântările din viața noastră. În timp ce devenim prea ocupați pentru a repara lucrurile greșite, uităm de lucrurile care sunt bune.

Cu toate acestea, recunoștința este unul dintre pilonii unei vieți sănătoase, iar sănătatea noastră mentală – la fel de importantă ca și sănătatea noastră fizică – poate beneficia foarte mult de trăirea unei vieți recunoscătoare.

Încercați noi suplimente
Alimentele de azi nu sunt la fel de hrănitoare ca alimentele pe care le-au crescut bunicii și străbunicii, astfel încât o contribuție suplimentară a anumitor substanțe nutritive este adesea utilă pentru a preveni orice deficiențe. Iată câteva care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea:

Vitamina D

Ajută organismul să absoarbă calciul și, de asemenea, are un rol în nervii, mușchii și sistemul imunitar. Deficiența poate provoca rahitism la copii și osteoporoză la adulți. Tulburările musculare și slăbiciunea, mișcările musculare și senzația de lumină sunt simptome comune ale deficienței vitaminei D; iar unele studii au descoperit că este, de asemenea, legată de depresie.

Magneziu

Magneziul este necesar pentru creșterea și întreținerea corectă a oaselor, pentru buna funcționare a nervilor și a mușchilor, printre altele. Suplimentele de magneziu pot ajuta la bătăile neregulate ale inimii, tensiunea arterială, anxietatea, oboseala, fibromialgia, diabetul, pietrele la rinichi, durerile de cap, PMS, astmul și febra fânului, printre multe altele

Simptomele deficienței de magneziu includ crampe, frisoane, spasme, oboseală, pierderea apetitului, apatie, confuzie, insomnie, iritabilitate, memorie slabă și capacitate redusă de a învăța.

Ulei de pește

Uleiul de pește conține acizi grași omega-3, cunoscuți pentru reducerea inflamației în organism, printre alte beneficii pentru sănătate. Acesta este cel mai adesea folosit pentru conditiile legate de inima si sistemul sanguin, scaderea trigliceridelor ridicate si prevenirea bolilor de inima si accident vascular cerebral.

ZMA

ZMA este un supliment natural de minerale alcătuit din zinc, aspartat de magneziu și vitamina B6. Aceste trei substanțe nutritive din sistemul dvs. pot construi forța musculară și rezistența, recuperarea musculară rapidă și îmbunătățirea calității somnului.

Mâncați mai multă verdeaţă
O dieta pe bază de plante include mai multe alimente bogate în nutrienți, care vă vor ajuta să vă mențineți mai mult timp și să vă dați mai multă energie cu mai puține toxine, ceea ce vă va face să vă simțiți mai bine. Trecerea la o dieta naturala pe baza de plante, cum ar fi veganismul sau oricare dintre varietatile sale, are multe alte beneficii pentru corpul tau, pentru animale si pentru mediu.

Eliminați sau reduceți toxinele

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !