Stefan Stan pare tocmai bun pentru Exatlon, dar a fost doar o data la sala! Artistul are corp de instructor de fitness.

Stefan Stan este unul dintre cei mai ravniti, dar si imprevizibili burlaci de pe plaiurile mioritice. Cand toata lumea credea ca solistul nu are niciun gand sa se aseze la casa lui, la lansarea piesei „Iubirea mea secreta” a trupei Bambi, cantaretul ne-a marturisit ca are iubita. Si asta nu e tot…

Vedeta isi doreste foarte mult un copil. Iar seria dezvaluirilor care te lasa fara cuvine, marca „Stefan Stan”, nu se opresc aici. Stefan Stan pare tocmai bun pentru Exatlon, dar ne-a declarat, in urma cu o saptamana, ca a intrat o singura data intr-o sala de fitness, chiar cu o zi inainte de a ne acorda interviul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stim ca pare imposibil, doar si noi am fi jurat ca merge de cel putin patru ori pe saptamana sa lucreze la aparate. Stefan ne-a dat insa si explicatia: are gena buna si de aceea arata ca un instructor de fitness.

„Vreau sa va spun in premiera ca aseara (n.r. in urma cu opt zile) a fost prima zi in care eu am mers la sala, in 40 de ani. Am fost la ora doua noaptea si mi-am propus sa fac asta mereu. Ce sa zic, arat asa datorita mamei. E genetic!”, a spus artistul.

sursa wowbiz.ro

 

 

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !