Exatlon 26 februarie. Cum au reactionat Faimosii cand au aflat ca un membru al echipei ar putea sa plece acasa?

Luni, in noul episod din Exatlon Romania, Faimosii si Razboinicii au aflat ca urmeaza un joc cu o miza importanta. Echipa care pierde va trebui sa renunte la un membru al echipei.

Extrem de afectati au fost mai ales Faimosii, care au avut parte in ultima perioada de cateva probe castigate si un rasfat pe masura.

„Am aflat ca vom juca pe miza dubla, casa si eliminare, ceea ce e si mai greu. Nu ne dorim sa plece nimeni din echipa. Vrem sa ramanem impreuna, sa nu destramam echipa. Nu conteaza diferenta de scor, important e sa avem un punct peste si sa fim invingatori.”, a spus Diana Belbita.

„Daca ieri am avut o zi perfecta, cu mancare multa si un meci care va intra in istorie, astazi intoarcem o fila noua in echipa noastra. Fiecare zi aduce un nou lucru, unele sunt surprize, altele sunt momente grele.”, a adaugat Catalin Cazacu.

Faimosii sunt multumiti de echipa lor si vor sa ramana in aceasta formula.

„Le-a spus colegilor ca vreau sa mergem pe aceeasi linie. Urmeaza un meci important, casa plus eliminare.”, a mai spus Giani Kirita.

sursaȘ wowbiz.ro

 

 

Ce a aparut pe retelele de socializare dupa cearta faimosilor de aseara! Iata ce au spus fanii legat de spalatul farfuriilor si cui ii dau dreptate!

Cearta faimosilor de la Exatlon de aseara legata de spalatul vaselor i-a amuzat pe fanii emisunii, care s-au intrecut in versuri pe retelele de socializare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fanii emisiunii Exatlon au luat cu asalt retelele de socializare si s-au amuzat pe seama certurilor dintre Faimosi. Imediat au aparut si versurile, unele dintre ele extrem de amuzante.

 

 

 

 

 

 

 

Fanii i-au inchinat ode Dianei Belbita, in timp ce Catalin Cazacu a fost cel mai ridiculizat.

sursa kanald.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !