AD

HOROSCOP

Sfatul zilei 10 martie 2018. Fecioarele trebuie să depășească momentele de sensibilitate

todaymartie 10, 2018

Background
share close
AD
AD

Sfatul zilei de 10 martie 2018 pentru fiecare zodie
BERBEC: Învață să te iubești mai mult, să te apreciezi la adevărata ta valoare. Nu te mai subestima. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Nu știi cum să te împarți mai bine între cei dragi și persoana iubită. E timpul să iei niște decizii. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Succesul este de partea ta doar dacă știi cum să îl primești, cum să te bucuri de el. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Ai o stare de neliniște care nu știi de unde vine. Ai nevoie de o pauză, de liniște. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Ești extrem de preocupat de cum evoluează un proiect. Ar fi bine să reevaluezi situația. Numărul norocos al zilei: 11.

ECIOARĂ: Sensibilitatea ta poate duce la depresie, așa că ocupă-ți timpul cu ceva pentru a ieși din asta. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Unele situații neplăcute nu pot fi uitate. Gândește-te că au fost situații și mai rele și ai trecut peste ele. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Soluțiile vin de acolo de unde nu te aștepți. Trebuie să te bucuri de faptul că ai parte de aceste lucruri frumoase în viață. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: E un moment bun să treci peste problemele de familie. Ai grijă ce scoți pe gură astăzi. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Rutina e inamicul tău suprem. Schimbă-ți stilul de viață dacă vrei să ai parte de bine. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR: Nu sta acasă într-o zi atât de grea. E timpul să ieși, să te distrezi, să te simți bine. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: E o plăcere să primești încurajări din toate părțile. Ține minte complimentele care ți se fac azi. Numărul norocos al zilei: 7.

sursa:teotrandafir.ro

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.

Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.

Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.

Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.

Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.

Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.

Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.

Dacă atingeți un broască, va apărea un neg.

Negii umani sunt cauzati de un virus care afectează numai oamenii – Papilloma. El nu poate fi transmis de la animale cu negi.

Pământul este perfect rotund.

Planeta noastră se schimbă în mod constant, iar forma sa se schimbă. Se întâmplă din cauza mișcării continue a plăcilor tectonice. Cu toate acestea, rata acestor mișcări este mică – aproximativ 5 cm pe an. Cu toate acestea, afectează aspectul planetei noastre, de aceea este destul de departe de a fi perfect rotund. De fapt, seamănă mai mult cu o peră sau cu un balon deformat.

Un om va “exploda” în spațiul cosmic.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com