Cum va fi inmormantata Israela? Ritualul care ii va soca pe multi

O vecina de-a Israelei a dezvaluit in ce consta ritualul funerar conform religiei femeii de afaceri.

Israela va fi inmormantata in Israel, iar suma de 6000 de euro va fi suportata de ambasade si de familie.

„Ieri după-amiază, când să mă odihnesc, am auzit ciocănituri şi bocănituri. Mirosea ceva ciudat. S-a scos vechea uşă şi s-a montat o nouă uşă. Am văzut doar muncitorii care lucrau, nicio rudă. Dumnezeu s-o ierte, ne pare foarte rău. Era o vecină foarte cumsecade şi la locul ei. Poliţiştii au trecut pe la mine. Săracii, au stat trei zile câte două persoane. Era normal, o uşă spartă a trebuit să fie schimbată. Am colege de şcoală în Israel şi ştiu că se înmormântează în pielea goală într-un cearşaf. Atâta ştiu că, eu când am fost în toamnă, a murit mama unei cunoştinţe şi şapte zile bărbaţii stau în genunchi în casă şi onorează memoria celor care au murit,” a declarat o vecina la TV.

sursa:wowbiz.ro

9 alimente care curăță și albesc dinții în mod natural

Un zâmbet nu costă nimic. Și dacă sunt dinți albi strălucitori în spatele zâmbetului, mai bine. Oamenii în zilele noastre cheltuiesc o avere în cabinete stomatologice, dar există întotdeauna ceva în apropiere care poate rezolva cu ușurință problemele dinţilor în confortul casei tale.

Brânză, nu gumă de mestecat

Say cheese! Dar o faceți întotdeauna fără ezitare? Sau încercați să vă ascundeți dinții palizi?

Brânza este soluția! Fiind o mare sursă de calciu, vă poate ajuta să scăpați de cavități. Studiile au arătat că nivelul pH-ului este foarte important pentru sănătatea dinților. Brânza a fost observată pentru a ridica nivelul pH-ului și a lua-o peste 5,5, ceea ce reduce riscul cariilor dentare.

Toate gumele de mestecat produc saliva, ceea ce este bun pentru dinti. În afară de aceasta, guma de mestecat dulce, în special, poate face mai mult rău decât bine. Persoanele care suferă de orice tip de durere a maxilarului sau tulburări temporomandibulare (TMD / TMJ) sunt de asemenea sfătuite să evite guma de mestecat. Este întotdeauna recomandat să se utilizeze alternative la guma de mestecat

Turmeric vs medicamente

Petele turmerice sunt greu de scos și a fost un bine cunoscut agent de vopsire strămoșilor noștri. Este greu de crezut că îți poate albi dinții?

Cercetările demonstrează că turmericul rezolvă nu numai problemele de igienă dentară, ci și probleme dentare grave cum ar fi durerea de dinți, umflarea gingiilor, gingivita și parodontita. Medicamentele, pe de altă parte, pot da doar o ușurare temporară și pot dăuna sănătății dentare pe termen lung. Excesul medicamentelor vă poate oferi condiții cum ar fi gură uscată și probleme de dinți și gingii.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !