SOC IN DIRECT !Asia Express, conflict puternic între concurenți. Vica Blochina a izbucnit în lacrimi: „Nu mai suport!”

Primul impact cu cea mai săracă țară din Asia îi descurajează, iar reticența localnicilor de a-i ajuta îi va îngreuna în îndeplinirea probelor, care par să fie din ce în ce mai dificile.

N-au lipsit nici certurile dintre ei, Vica izbucnind în hohote de plâns. Chiar și așa, norocul le-a surâs Vicăi Blochina și Danielei Crudu, căci, deși au fost propuse pentru eliminare, au fost salvate de dragonul verde din cutia neagră.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu. Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Cele mai bune zodii de bărbați cu care să te căsătorești după 40 de ani

În ultimii ani, în România, numărul divorțurilor a fost dublu față de cel al căsătoriilor. Vârsta de 40 de ani este una critică pentru multe femei căsătorite.

Dar fiecare are dreptul să își refacă viața și să găsească fericirea alături de un alt partener. Iată care sunt cele mai bune zodii de bărbați cu care să te căsătorești la a doua tinerețe.

Nu-i ușor să găsești dragostea și nici nu e ușor să o păstrezi! Multe femei trec prin despărțiri dureroase și cu greu mai găsesc curajul să își ofere inima altcuiva. Dar iată ce spune zodiacul despre a doua șansă în dragoste! Iată ce zodii de bărbați sunt mai bune pentru a întemeia o familie după 40 de ani.

Bărbatul Vărsător, mai bun pe măsură ce trec anii

În tinerețe, Văărsătorul este un visător împrăștiat, amator de petreceri și aventuri. Trebuie să îi lași multă libertate și să mai aștepți câțiva ani până când va aprecia căsnicia, dragostea profundă și beneficiile unei familii.

El va fi mereu în topul cu zodii de bărbați mai buni la a doua tinerețe. Dar va rămâne toată viața un nonconformist, care este interesat de femeile cultivate și provocatoare.

Zodii de bărbați bune de însurat după 40 de ani

Nativul Fecioară, un soț bun… cu timpul!

Bărbatul Fecioară nu se grăbește să se căsătorească și nici nu găsește prea ușor o femeie care să îl suporte la tinerețe, pe la 20 de ani, de exemplu. El are nevoie de timp să învețe că partenera lui de viață este la fel de importantă într-o relație ca și el.

Abia după 35 – 40 de ani devine mai înțelept, mai generos și mai profund în sentimente. Este genul de bărbat care descoperă cum să fie un soț bun abia la a doua tinerețe, când învață că este mai important să se dedice familiei, decât proiectelor lui personale.

Bărbatul Capricorn descoperă dragostea… mai târziu

În tinerețe, Capricornul face orice pentru carieră și pentru planurile sale personale. Are câte un hobby costisitor care îi acaparează tot timpul, face sport, stă la birou până la 10 seara și iese cu amicii în cluburi.

Căsnicia nu îi surâde prea devreme și nici nu se implică sentimental în relațiile pe care le are decât… mai târziu. Abia în jurul vârstei de 40 de ani începe să își dea seama că dragostea unei femei este tot ce îi lipsește ca să fie fericit.

Nici cariera, nici banii, nici amicii și meciurile nu îi țin de cald seara. El face parte dintre acele zodii de bărbați mai dificile, introvertite și greu de cucerit, dar merită să îi acorzi încrederea ta.

Sursa: www.libertateapentrufemei.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !