Anca de la Exatlon a rupt tăcerea la Teo Show: „Mă înjurau”

Anca de la Exatlon aruncă bomba și dezvăluie amănunte mai puțin știute, după ce a părăsit competiția. Bruneta a declarat în direct la “Teo Show” că nu își mai susține foștii colegi, ci pe Faimoși.

“Pentru mine a însemnat mare lucru să fac față unor oameni care au făcut sport. Începuse să îmi placă, aș fi vrut să stau mai mult acolo. Am lucrat în cazino, am fost crupier, dealer. Nu am facut sport în viața mea. Am văzut promo-ul și am pus mâna pe telefon ca niciodata. Am aplicat online, am simtit ca ma reprezintă. Eu sunt mai băiețoasă”, a spus Anca la Teo Show.

“Eu consider ca am avut dreptate de fiecare data când m-am certat cu cineva. M-am uitat de mai multe ori la jocul de fotbal, inclusiv ieri dimineață. M-am enervat și acum când am văzut. Am fost acuzata pe nedrept. Claudia m-a provocat, toate fetele m-au înjurat. Am raspuns si eu, cedasem, imi venea sa plang. Aveam entorsa și ele mă înjurau.

Anca a aruncat bomba.”Eu țin cu Faimoșii, îmi pare rău pentru Războinici dar cu mine au încheiat-o. Nu simt să țin cu ei, mor cand il vad pe Alex. Țin cu Giani, de exemplu, fără să vreau. Țin cu câtiva de la Războinici, dar mai mult tin cu Faimoșii”.

sursa:libertatea.ro

9 alimente care curăță și albesc dinții în mod natural

Un zâmbet nu costă nimic. Și dacă sunt dinți albi strălucitori în spatele zâmbetului, mai bine. Oamenii în zilele noastre cheltuiesc o avere în cabinete stomatologice, dar există întotdeauna ceva în apropiere care poate rezolva cu ușurință problemele dinţilor în confortul casei tale.

Brânză, nu gumă de mestecat

Say cheese! Dar o faceți întotdeauna fără ezitare? Sau încercați să vă ascundeți dinții palizi?

Brânza este soluția! Fiind o mare sursă de calciu, vă poate ajuta să scăpați de cavități. Studiile au arătat că nivelul pH-ului este foarte important pentru sănătatea dinților. Brânza a fost observată pentru a ridica nivelul pH-ului și a lua-o peste 5,5, ceea ce reduce riscul cariilor dentare.

Toate gumele de mestecat produc saliva, ceea ce este bun pentru dinti. În afară de aceasta, guma de mestecat dulce, în special, poate face mai mult rău decât bine. Persoanele care suferă de orice tip de durere a maxilarului sau tulburări temporomandibulare (TMD / TMJ) sunt de asemenea sfătuite să evite guma de mestecat. Este întotdeauna recomandat să se utilizeze alternative la guma de mestecat

Turmeric vs medicamente

Petele turmerice sunt greu de scos și a fost un bine cunoscut agent de vopsire strămoșilor noștri. Este greu de crezut că îți poate albi dinții?

Cercetările demonstrează că turmericul rezolvă nu numai problemele de igienă dentară, ci și probleme dentare grave cum ar fi durerea de dinți, umflarea gingiilor, gingivita și parodontita. Medicamentele, pe de altă parte, pot da doar o ușurare temporară și pot dăuna sănătății dentare pe termen lung. Excesul medicamentelor vă poate oferi condiții cum ar fi gură uscată și probleme de dinți și gingii.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !