Cristina Şişcanu, din nou în centrul atenţiei! A făcut anunţul mult aşteptat: ”Mă bucur enorm că…”

Cristina Şişcanu a fost în centrul unui scandal uriaş atunci când a militat pentru alăptarea copilului în public, însă se pare că eforturile ei s-au bucurat de succes, după cum a mărturisit chiar ea pe contul personal de socializare.

S-a fotografiat în repetate rânduri în timp ce-şi alăpta fetiţa în public pentru a promova acest obicei şi se pare că în ciuda criticilor care i s-au adus, demersul ei a avut succes. Mai exact, se pare că proiectul legislativ ce protejează alăptatul în public a ajuns în Senat.

”În trecut femeile cu prunci la sân reprezentau obiect al picturilor, iar cel mai cunoscut exemplu este Fecioara Maria care a fost reprezentată astfel în atâtea icoane şi pe pereţii atâtor biserici!
Astăzi însă avem nevoie de o lege ca să ne putem hrăni copilul fără oprelişti! Mă bucur enorm că proiectul legislativ care protejează alaptatul în public a ajuns în Senat şi va fi supus votului ! #maieputin #victorie @iamprincesspetra”, a scris Cristina Şişcanu pe Facebook.

Evident, reacţiile din partea internauţilor n-au întârziat să apară: ”Cristina, mă bucur enorm că sunt femei în România care promovează alăptatul în public. Este un proces firesc, normal. ”, ”Felicitări.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

sursa:wowbiz.ro

9 alimente care curăță și albesc dinții în mod natural

Un zâmbet nu costă nimic. Și dacă sunt dinți albi strălucitori în spatele zâmbetului, mai bine. Oamenii în zilele noastre cheltuiesc o avere în cabinete stomatologice, dar există întotdeauna ceva în apropiere care poate rezolva cu ușurință problemele dinţilor în confortul casei tale.

Brânză, nu gumă de mestecat

Say cheese! Dar o faceți întotdeauna fără ezitare? Sau încercați să vă ascundeți dinții palizi?

Brânza este soluția! Fiind o mare sursă de calciu, vă poate ajuta să scăpați de cavități. Studiile au arătat că nivelul pH-ului este foarte important pentru sănătatea dinților. Brânza a fost observată pentru a ridica nivelul pH-ului și a lua-o peste 5,5, ceea ce reduce riscul cariilor dentare.

Toate gumele de mestecat produc saliva, ceea ce este bun pentru dinti. În afară de aceasta, guma de mestecat dulce, în special, poate face mai mult rău decât bine. Persoanele care suferă de orice tip de durere a maxilarului sau tulburări temporomandibulare (TMD / TMJ) sunt de asemenea sfătuite să evite guma de mestecat. Este întotdeauna recomandat să se utilizeze alternative la guma de mestecat

Turmeric vs medicamente

Petele turmerice sunt greu de scos și a fost un bine cunoscut agent de vopsire strămoșilor noștri. Este greu de crezut că îți poate albi dinții?

Cercetările demonstrează că turmericul rezolvă nu numai problemele de igienă dentară, ci și probleme dentare grave cum ar fi durerea de dinți, umflarea gingiilor, gingivita și parodontita. Medicamentele, pe de altă parte, pot da doar o ușurare temporară și pot dăuna sănătății dentare pe termen lung. Excesul medicamentelor vă poate oferi condiții cum ar fi gură uscată și probleme de dinți și gingii.

Castraveți vs lămâi

În general este crezut că lămâile vă pot face dinţii strălucitori şi albi. Dar dacă întrebați un medic dentist, vă poate spune că există un efect secundar grav al pierderii smalţului dinților. Deci, care este alternativa? Castraveți!

Fibra din castraveți masează dinții și gingiile. În același timp, sucul de castravete este benefic pentru cei care suferă de pirooră.

Căpșunile vs bomboanele de căpșuni

Acest mic fruct roșu este un fruct miraculos cu siguranță! Căpșunile sunt considerate unul dintre cei mai puternici agenți de albire a dinților, deoarece nu numai că acționează ca un astringent bun, dar sunt, de asemenea, o sursă bogată de vitamina C.

Căpșunile pot fi, de asemenea, utilizate ca un detergent pentru dinți atunci când sunt amestecate cu bicarbonat de sodiu. Deci, mănâncând căpșuni, în afară de gustul minunat, vă oferim, de asemenea, o promisiune de dinți albi sănătoși.

Bomboane de căpșuni sau orice bomboane, pentru care contează, sunt mai bine luate în mod moderat, deoarece zahărul prezent în ele poate duce la carii dentare și cavități. De asemenea, este recomandat să vă spălați dinții după ce ați mâncat ceva dulce.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !