AD

HOROSCOP

Lună Nouă în Pești pe 17 martie. Astrele se joacă tare cu sentimentele noastre

todaymartie 14, 2018

Background
share close
AD
AD

Ce ne aduce Luna Nouă în Pești de pe 17 martie 2018
Luna Plină în Pești va scoate la iveală tot ce e mai dur și mai serios din tine. Vei fi mult mai strict, mai receptiv cu cei din jur și mai responsbail, însă această maturizare bruscă nu va fi ușoară.

Lună Nouă în Pești pe 17 martie 2018 – Cum sunt afectate zodiile

ZODIILE DE APĂ (Rac, Scorpion, Pești) sunt vizate de acest fenomen. Acești nativi se lovesc de tot felul de situații care mai de care mai complicate. Vor fi extrem de stresate în jurul datei de 17 martie.

Luna Nouă produsă în Pești ne va face mai sensibili, dar mai realiști, mai deschiși la provocări.

ZODIILE DE FOC (Berbec, Leu, Săgetător) trebuie să își schimbe complet relațiile cu cei din jur, astfel vor risca să rupă prietenii de-o viață sau chiar relații sentimentale apropiate.
Berbecii sunt ceva mai avantajați pentru că au parte de protecție divină până la finalul lunii mai, la fel și Leii. Acești nativi nu sunt lăsați să facă totul de capul lor și sunt trași de mânecuță din când în când.

ZODIILE DE AER (Gemeni, Balanță, Vărsător) au un moment de introspecție, de comunicare cu Cosmosul, de căutare a sinelui.

Vărsătorii au nevoie de mai multă afecțiune și își sudează relațiile cu rudele, în timp ce Gemenii trebuie să se concentreze cu mai multă atenție la carieră.

ZODIILE DE PĂMÂNT (Taur, Fecioară, Capricorn) vor fi extrem de sensibile și de confuze. Vor avea de făcut o serie de alegeri și este indicat să nu investească sume importante.

Cu banii vor sta destul de prost în perioada care urmează, iar asta le va aduce probleme serioase.

Ghimbirul – remediu eficient impotriva raului de masina

Răul de mișcare sau kinetosis este o tulburare medicală care afectează unele persoane atunci când sunt supuse la mișcare, în timpul călătoriei cu un mijloc de transport.

Cel mai bun remediu natural pentru rău de mișcare trebuie să fie ghimbirul! Acesta a fost folosit ca tratament pentru rău de mișcare de secole (se spune ca a fost folosit pentru prima dată de către vechii chinezi) și, deși acesta nu funcționează pentru toată lumea, foarte multi il consideră cu adevarat foarte eficient.

Ghimbirul (Zingiber officinale) este natural, disponibil pe scară largă și ieftin. Mai mult decât atât, il putem gasi în numeroase forme – de la radacina cruda la capsule, de la prajiturele la ceai – astfel încât, chiar dacă nu ești un mare fan al gustului, e posibil să gasesti ceva sa-ti placa. Și funcționează rapid (unii oameni spun ca are efect instantaneu!), chiar și după ce au început senzatiile de greață.

Ghimbirul si efectele secundare
Pentru cei mai mulți oameni, ghimbirul este foarte sigur și fara efecte secundare. Cu toate acestea, este contraindicat (poate interacționa negativ) in combinatie cu anumite medicamente, in special cele care subtiaza sangele (de ex. aspirina). Dacă luați anumite medicamente și / sau dacă nu sunteți deloc sigur că ghimbirul este potrivit, consultați medicul.

Cum să luați ghimbir
Ghimbirul este disponibil pe scară largă ca si rădăcină de ghimbir, dar la fel de bine ca și în starea proaspătă, acesta poate fi utilizat uscat, sub formă de pulbere și sub formă de suc sau de ulei. Il veți găsi disponibil sub formă de suplimente, pastile și capsule, ceai, băuturi (bere de ghimbir) si in dulciuri si prajituri.

Rădăcina de ghimbir crud
O bucată de rădăcină de ghimbir crud: eficienta impotriva raului de masina. Cel mai ieftin mod de a consuma ghimbir este radacina proaspata cumparata de la supermaket. Se curata de coaja, se taie un cub mic sau o felie si se mesteca incet. Are un gust dulce-picant, unora le place, altora nu.

Pastile, tablete și capsule de ghimbir
În cazul în care ghimbirul crud este prea mult mult pentru tine, cautati ghimbir în formă deshidratată sub forma de capsule sau tablete de mestecat.

Ghimbirul pudră
Se găseste la raionul de condimente la supermarket. Ghimbirul sub formă de praf poate fi eficient luat jumătate de linguriță plină într-un pahar cu apă sau suc de fructe. Se poate adauga un pic de miere dacă aveți încă probleme cu gustul.

In mod similar, radacina cruda de ghimbir poate fi rasa si fiarta pentru a face un “ceai”. Se strecoara bucatile rase si se bea lichidul, fie ca atare sau cu adaos de zahăr brut sau miere. Poate fi consumat atat cald, cat si rece la temperatura camerei. Se mai poate adauga lamaie.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com