Liviu Arteni a luat decizia la care nimeni nu se aștepta! Ce vrea să facă în țară după moartea Israelei

După moartea Israelei Vodovoz, Liviu Arteni a luat o decizie neașteptată,

Bărbatul, care acum se află în Spania, vrea să revină în România și să ajute nevoiașii!

După o jumătate de an petrecută în Peninsula Iberică, el a vorbit la Antena Stars și a mărturisit că vrea să revină în țară, însă că nu vrea să îți facă o pensiune, ci să ajute sărmanii.

Nu mai vreau să fac nici o pensiune. Eu vreau să ajut oamenii. Mă întorc în România ca să ajut oamenii străzii și pe cei bolnavi, așa cum și Israela făcea când trăia, a declarat Liviu Arteni, la „Agenția Vip”.

Totodată, Rodica Kuznetov, o foarte bună prietenă a Israelei, a intervenit telefonic și a vorbit despre cartea pe care a scris-o împreună cu Israela, despre violența domestică, în care Liviu Arteni era numit psihopat.

„Psihopat, hai să analizăm puțin, să dăm o notă profilului psihopat.
Atât timp cât noi stăm de vorbă cu cineva față în față… nu e paranoia, doar că simțeam că am nevoia să vorbesc cu cineva.

Simt nevoia să fiu auzit, degeaba e libera exprimare dacă nu suntem asculțati. (…) Alcoolul este un pericol social. Da, consum în continuare.

Eu nu pot fără. Eu am multe vicii. Sunt dependent de stupefiante.

Asta e unul dintre motivele pentru care nu m-am întors mai devreme, pentru că nu sunt tolerate aici.”, a mai spus Liviu Arteni, la „Agenția Vip”.

Vineri, 9 martie, fosta balerină Israela Vodovoz a fost găsită decedată în propria casă. Avea 70 de ani.

Milionara a devenit cunoscută în lumea mondenă prin prisma relației pe care a avut-o cu Liviu Arteni, un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Cei doi s-au despărțit anul trecut, după ce Israela l-a acuzat de violență domestică, pe fondul consumului de alcool.

sursa:huff.ro

Te-ai intrebat vreodata daca stresul poate provoca acneea? Afla aici raspunsul

Experții spun că asociațiile dintre stres și acnee sunt acum bine stabilite.

Cand am intrat in studiul nostru, am fost sigura de rezultatele – am crezut ca am putea dezvalui unele mituri, spune dr. Alexa Kimball, profesor de dermatologie la Beth Israel Deaconess Medical Center. Se referă la un studiu pe care ea și colegii l-au efectuat în 2003, când legăturile dintre stres și acnee erau în mare parte anecdotice. Dar cercetarile lui Kimball asupra studentilor au descoperit ca stresul ar putea declansa intr-adevar un episod de acnee. Și cu cât stresul este mai mare, cu atât este mai pronunțată acneea.

De atunci, multe studii de urmărire au ajutat la elucidarea relației dintre hormonii de stres și zits. În timp ce stresul nu este singura cauza a acneei – vârsta, hormonii, bacteriile producătoare de acnee și alți factori sunt la mijloc – este evident că stresul poate declanșa anomalii și poate face mai rău problemele de acnee existente.

Stim ca exista mai multe lucruri care se intampla aici, spune dr. Adam Friedman, profesor asociat de dermatologie la Universitatea George Washington. El indică un hormon legat de stres numit CRH sau hormon eliberator de corticotrofină, ca un vinovat. CRH se poate lega de receptorii din glandele sebacee ale pielii, iar legarea determină producția de ulei a pielii – care poate provoca cosuri.

Aceste glande sebacee sunt, de asemenea, organe imune, si pot crea inflamatie, adauga Friedman. La sfarsitul zilei, o acnee este o inflamatie necorespunzatoare si, prin urmare, inversarea raspunsului imun poate exacerba umflarea sau inrosirea.
Chiar mai multe vesti proaste: “Stim ca atunci cand oamenii sunt stresati, exista o crestere a semnalizarii nervoase care cauzeaza mancarimi”, spune el. “Acest lucru poate face ca oamenii să se scarpine sau să-și lezeze pielea, ceea ce poate crea și umflături și roșeață”.

În afară de acește idei despre acnee legate de stres, Kimball spune că senzația de frământare poate provoca, de asemenea, oamenilor să doarmă prost, să consume alimente mai puțin sănătoase și să se desprindă de rutinele lor obișnuite de îngrijire a pielii – toate acestea ar putea promova în continuare acneea.
Până în prezent, toate aceste aspecte au legătură cu stresul pe termen scurt sau “acut”. Dar stresul cronic ar putea afecta, de asemenea, durata și rezoluția acneelor. Există dovezi că stresul cronic poate afecta sistemul imunitar în moduri care încetinesc vindecarea, spune Friedman. Dacă aveți de-a face cu stresul de durată, acneea se poate stinga în jurul valorii de mai mult timp, și ar putea fi mai probabil să ducă la cicatrizare, spune el.

Ca și cum toate acestea nu ar fi destul de rele, există cercetări că acneea este în creștere în rândul femeilor.

“Vedem mai multe acnee la femeile adulte decât am văzut vreodată, și există teorii că stresul ar putea fi o influență”, spune Kimball. Un studiu efectuat în anul 2014 în Arhivele de Cercetare Dermatologică, a speculat că zgomotul urban și presiunile socio-economice crescătoare ar putea fi un factor de creștere a acneei adulte feminine.

Ce poate face o persoană pentru a preveni apariția stresului legate de acnee? Practica tehnicilor dovedite de reducere a stresului este un început bun.
Meditația și exercițiul de meditație sunt două crize de stres susținute de cercetare. Deci, sunt tai chi și yoga. Când vă aflați la lucru, organizarea spațiilor dvs. – atât reale, cât și virtuale – și tăierea e-mailului dvs. permanent de verificare a obiceiului poate ajuta, de asemenea. Kimball recomandă de asemenea să practicati regimurile tipice de alimentație, somn și îngrijire a pielii.

În cele din urmă, dacă puteți observa un eveniment stresant la orizont, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru ajutor. “S-ar putea să prescrie unele tratamente topice mai agresive sau antibiotice orale sau alte lucruri care ar putea ajuta”, spune Kimball. “Toate tratamentele noastre sunt mai bune la prevenirea acneei decât la tratarea acesteia, așa că dacă știți că aveți o nuntă sau ceva stresant vine, spuneți dermatologului dumneavoastră”.

Sursa: health.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !