Oana Roman, nostalgica dupa vremurile de glorie cand „Flamingo Boys” umplea Sala Palatului!

In urma cu 20 de ani, Oana Roman era PR-ul si organizatorul spectacolelor sustinute de trupa de striptease masculin „Flamingo Boys”.
Condusa de Cornel Pasat, iubitul ei de la aceea vreme, trupa cunostea un succes nebun, iar membrii sai aveau spectacole in toata tara, dar si in strainatate.

Oana Roman, nostalgica dupa vremurile de glorie cand „Flamingo Boys” umplea Sala Palatului! VIDEOicon photo
Cel mai grandios show al lor, dar si perioada cea mai aglomerata din an era pe 8 martie, cand striperii de la Flamingo Boys sustineau un spectacol cu casa inchisa si biletele vandute cu mult timp inainte, la Sala Palatului din Bucuresti.

“Da, munceam zi-lumina. Era perioada cea mai ocupa perioada din an si se munceau 20 de ore pe zi, vreo 3 saptamani. A fost o perioada, dar au trecut mai bine de 15 ani de atunci.

Se crea un spectacol adevarat. Adica nu era sub nicio forma un spectacol de striptease si atat. Era un spectacol cu costume, cu coregrafie si cu muzica, la care se muncea foarte mult! Din acest motiv veneau foarte multi spectatori, pentru ca era un spectacol ca pe Broadway.

Umpleam Sala Palatului! Pe vremea cand niciun artist din Romania nu avea curajul sa inchirieze Sala Palatului, noi o umpleam! Am fost niste deschizatori de drumuri. Noi faceam spectacolele acestea in 2004- 2005, cand Banica (n.r.: Stefan Banica) abia incepuse atunci cu seria concertelor sale. In rest, nu exista niciun artist care sa inchirieze Sala Palatului.

Nu stiu ce faceau doamnele ca sa vina, dar veneau. Realmente era un spectacol foarte frumos”, a declarat Oana Roman, nostalgica dupa vremurile de glorie ale celor de la Flamingo Boys.

sursa:wowboiz.ro

9 alimente care curăță și albesc dinții în mod natural

Un zâmbet nu costă nimic. Și dacă sunt dinți albi strălucitori în spatele zâmbetului, mai bine. Oamenii în zilele noastre cheltuiesc o avere în cabinete stomatologice, dar există întotdeauna ceva în apropiere care poate rezolva cu ușurință problemele dinţilor în confortul casei tale.

Brânză, nu gumă de mestecat

Say cheese! Dar o faceți întotdeauna fără ezitare? Sau încercați să vă ascundeți dinții palizi?

Brânza este soluția! Fiind o mare sursă de calciu, vă poate ajuta să scăpați de cavități. Studiile au arătat că nivelul pH-ului este foarte important pentru sănătatea dinților. Brânza a fost observată pentru a ridica nivelul pH-ului și a lua-o peste 5,5, ceea ce reduce riscul cariilor dentare.

Toate gumele de mestecat produc saliva, ceea ce este bun pentru dinti. În afară de aceasta, guma de mestecat dulce, în special, poate face mai mult rău decât bine. Persoanele care suferă de orice tip de durere a maxilarului sau tulburări temporomandibulare (TMD / TMJ) sunt de asemenea sfătuite să evite guma de mestecat. Este întotdeauna recomandat să se utilizeze alternative la guma de mestecat

Turmeric vs medicamente

Petele turmerice sunt greu de scos și a fost un bine cunoscut agent de vopsire strămoșilor noștri. Este greu de crezut că îți poate albi dinții?

Cercetările demonstrează că turmericul rezolvă nu numai problemele de igienă dentară, ci și probleme dentare grave cum ar fi durerea de dinți, umflarea gingiilor, gingivita și parodontita. Medicamentele, pe de altă parte, pot da doar o ușurare temporară și pot dăuna sănătății dentare pe termen lung. Excesul medicamentelor vă poate oferi condiții cum ar fi gură uscată și probleme de dinți și gingii.

Castraveți vs lămâi

În general este crezut că lămâile vă pot face dinţii strălucitori şi albi. Dar dacă întrebați un medic dentist, vă poate spune că există un efect secundar grav al pierderii smalţului dinților. Deci, care este alternativa? Castraveți!

Fibra din castraveți masează dinții și gingiile. În același timp, sucul de castravete este benefic pentru cei care suferă de pirooră.

Căpșunile vs bomboanele de căpșuni

Acest mic fruct roșu este un fruct miraculos cu siguranță! Căpșunile sunt considerate unul dintre cei mai puternici agenți de albire a dinților, deoarece nu numai că acționează ca un astringent bun, dar sunt, de asemenea, o sursă bogată de vitamina C.

Căpșunile pot fi, de asemenea, utilizate ca un detergent pentru dinți atunci când sunt amestecate cu bicarbonat de sodiu. Deci, mănâncând căpșuni, în afară de gustul minunat, vă oferim, de asemenea, o promisiune de dinți albi sănătoși.

Bomboane de căpșuni sau orice bomboane, pentru care contează, sunt mai bine luate în mod moderat, deoarece zahărul prezent în ele poate duce la carii dentare și cavități. De asemenea, este recomandat să vă spălați dinții după ce ați mâncat ceva dulce.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !