loading...

Bucharest International Film Festival – COMUNICAT DE PRESĂ –

COMUNICAT DE PRESĂ
București, 2 mai 2018

Festivalului Internațional de Film București. celebrează ”100 de ani” de la Marea Unire, printr-o secțiune aniversară dedicată Centenarului, care constă în expoziții de afișe, prezentări de filme cu tematica Primul Razboi Mondial și Marea Unire, dar și masa rotundă „Oamenii mari care au făcut România Mare” care va aduna istorici, critici de teatru și film, reprezentanți ai societății civile.
În cadrul acesteia, vom asista, în premieră, la debutul secțiunii dedicate filmelor de scurt metraj pentru care înscrierile continuă până la data de 21 mai, pe FilmFreeway.
În programul pregătit de organizatori, anul acesta se regăsește și secțiunea de film israelian, marcată de participarea regizorului Eran Rikilis.
Sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României, în perioada 11-16 iunie 2018 se va desfăşura a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Film București.
Ediţia actuală se va desfășura simultan în mai multe locații: Cinema Elvire Popesco, Sala Union a Cinematecii Române, Cinema PRO, Institutul Cultural Român.
Contact și parteneriate media:
biff@hyperion.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !