loading...
Sursa foto: spynews

Anamaria Prodan a ajuns la cimitir, însoţită de soţul ei! Este distrusă de durere şi nu îşi poate stăpâni lacrimile

Anamaria Prodan a ajuns la cimitir, acolo unde are loc pomana de 40 de zile a mamei sale. Impresara este însoţită de soţul ei, Laurențiu Reghecampf. Îmbrăcată în negru şi cu ochelari mari la ochi, Anamaria Prodan este sfâşiată de durere şi cu greu îşi poate stăpâni lacrimile.

La aproximativ patru săptămâni de la moartea Ionelei Prodan, Anamaria Prodan a pus la punct toate detaliile pentru pomana de 40 de zile şi va împărţi pachete în cimitir, oamenilor amărâţi şi care abia reuşesc să trăiască de pe o zi pe alta.

Pomana de 40 de zile în memoria Ionelei Prodan are loc azi, pe data de 12 mai, deşi 40 de zile de la moartea iubitei cântăreţe de muzică populară s-ar fi împlinit pe 26 mai, însă, la aceea dată impresara nu va fi prezentă în ţară.

Anamaria Prodan a ajuns la cimitir, iar slujba a început deja. Tristă, abătută şi îndurerată, Anamaria Prodan s-a apropiat de crucea mamei sale şi a sărutat-o, apoi s-a retras alături de soţul ei pentru a asculta slujba. Alături de ea, în cimitir sunt prezenţi Elena Merişoreanu şi alţi apropiaţi de ai vedetei.

Ce conţin pachetele care vor fi împărţite în cimitir

Când vine vorba de Ionela Prodan, Anamaria Prodan vrea tot ceea ce este mai bun, iar pachetele care vor fi împărţite azi lapomana Ionelei Prodan, conţin sarmale în foi de viţă, icre, bere, fructe, brânza topită, salam de sibiu, conserve de peşte, zacuscă, roşii, iaurt, pate de curcan. Peste 60 de pachete vor fi împărţite tuturor celor care vor fi prezenţi azi în cimitir.

Parastasul a costat în jur de 3500 de euro.

Sursa: spynews.ro

Ele sunt femeile cu cele mai multe calități din zodiac. Lumineaza viața oricui cu bunătatea lor sufletească

Nimeni nu este perfect și toată lumea are atât calități, cât și defecte, însă există anumite femei care întrec orice fel de așteptări. Există femei care sunt precum îngerii lui Dumnezeu, iar bunătatea li se citește pe față.

Astrele ne dezvăluie care sunt aceste femei care au cele mai multe calități și care știu cum să-și ascundă defectele. Sunt 3 la număr și par a fi desprinse dintr-o altă lume pentru că vor lumina viața oricui cu bunătatea lor sufletească.

1.Femeia SĂGETĂTOR:

Chiar dacă în prima perioadă din viața ei, femeia săgetător a for expansivă și neliniștită, acest lucru nu înseamnă că este o persoană rea. În copilărie, a fost un copil rebel care nu asculta nimic din ceea ce i se spunea, însă acum, la maturitate realizează ce a făcut greșit.

La maturitate se calmează și devine una dintre cele mai blânde femei din zodiac. Nu își vor pierde niciodată optimismul și independența, însă vor căpăta o înțelepciune aparte pentru că au făcut multe lucruri din care au avut mereu ce să învețe. Aceste lucruri transformă aceste femei în îngeri.

2. Femeia RAC:

Un alt înger este femeia născută în zodia rac. Dacă nu ai în viața ta o femeie rac, atunci ar trebui să cauți pentru că este o adevărată comoară.

Aceste femei au o inimă de aur și sunt tot ce ți-ai putea dori vreodată de la o femeie. Femeia rac este o mamă grijulie, mereu atentă la detalii, gospodină desăvârșită, o soție romantică și iubitoare și o amantă pasională și senzuală căreia nu-i poți rezista.

3. Femeia GEMENI:

Un alt om cu chip de înger este femeia născută sub semnul zodiacal al gemenilor. Această femeie este distractivă, energică, inteligentă, iubitoare și veșnic curioasă să afle cât mai multe lucruri noi.

Nu se poate spune despre aceste femei că sunt cele mai blânde din zodiac, însă îți vor fi mereu alături atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi și nu contează dacă le suni la miez de noapte pentru că ele vor veni să te ajute chiar și atunci

Sursa: stiriactuale.net

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !