AD

HOROSCOP

3 semne zodiacale care iubesc sincer

todayiunie 1, 2018

Background
share close
AD
AD

Fiecare persoană se naște la o anumită dată, aparținând unuia dintre reprezentanții semnelor zodiacale. În funcție de aceasta, pot fi indicate caracteristicile caracterului, comportamentului și, bineînțeles, obiceiurile pozitive și negative ale unei persoane. Astrologia, compatibilitatea numelui, influențează puternic înțelegerea reciprocă și armonia în relații. Prin urmare, înainte de a intra într-o căsătorie legală, merită să știți cum se va comporta în dragoste semnul zodiacal al partenerului vostru.

Compatibilitatea semnelor zodiacale în dragoste merită cea mai mare atenție, deoarece iubirea joacă un rol fundamental în viața noastră. Toată lumea este obișnuită să spună că dragostea este oarbă. Dar să fim cinstiți, nimeni nu vrea să se întâlnească cu un bărbat care se schimbă complet după primii ani de căsnicie. De aceea, mai jos vei găsi o listă a semnelor zodiacale și modul în care acestea iubesc în relații.

Taurul, chiar și în dragoste, rămâne calm și indestructibil, deoarece această caracteristică este dictată de semnul său zodiacului. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că semnul este lipsit de o parte emoțională a relației. Deci, dacă o persoană calmă devine emoțională față de tine, poate fi un semn că te iubește. Deși taurii sunt egoiști, în relații și mai ales când iubesc, devin cu totul alte persoane. Dacă un taur se îndrăgostește de tine, cu siguranță vei știi acest lucru.

Gemenii rar se îndrăgostesc cu adevărat. Ideea posibilelor obligații îi îngrozește, așa că evită acest lucru în orice mod posibil. Deși pasiunile umane nu le sunt străine, ei rămân, de obicei, reci. Dacă încep să-ți facă complimente deodată, probabil că sunt interesați de tine. Deși acești nativi sunt persoane destul de reci și nu se deschid ușor în fața celorlalți, în momentul în care se îndrăgostesc doar persoana iubită va conta pentru ei.

Racul poate fi romantic și practic în același timp. Ei sunt ghidați de inimă, dar mintea lor nu adoarme niciun minut. Acești nativi caută o persoană specifică pentru a deveni partenerul lor. Prin urmare, deciziile emoționale sunt, de asemenea, un semn al sentimentelor romantice. Racii sunt extrem de sensibili și se îndrăgostesc de mai multe ori pe perioada vieții. Își doresc o familie fericită și atunci când iubesc se implică trup și suflet în relație.

Dacă persoana începe să acționeze imprevizibil în compania voastră, acesta poate fi un semn al interesului ridicat față de persoana ta. Cine știe, poate că este mai mult decât un interes. În general, ar trebui să-ți asculți inima și să simți cumva că persoana este îndrăgostită de tine.

sursa:romaniaaazi.ro

Află cum îţi afectează sănătatea poziţia în care dormi

În medie, petrecem 25 de ani din viața noastră dormind. Acest lucru este necesar deoarece obținerea odihnei adecvate este vitală pentru bunăstarea noastră generală. Un somn bun are multe avantaje – nu numai că revitalizează corpul, ci optimizează creierul.

Cu toții ne dăm seama că timpul este foarte prețios, deci este foarte important ca timpul petrecut dormind să fie bine petrecut. Iată o analiză aprofundată a diferitelor poziții de dormit pentru a vă ajuta să alegeți una potrivită pentru dvs.
Poziția soldatului

A dormi pe spate, cu mâinile în lateral, este considerată a fi cea mai bună poziție de dormit. Această poziție este similară cu cea a lui Savasana în yoga. De asemenea, cunoscut ca poziția soldat, se știe că are multe beneficii pentru sănătate.
Pro:

-O poziție perfectă pentru a vă odihni coloana vertebrală, gât și brațe.
-Ajută la îmbunătățirea poziției generale.
-Reduce refluxul de acid.

-Ajută la menținerea sânilor.
-Vindecă insomnia.
-Reduce șansele de dureri de cap.
-Împiedică ridurile faciale.
Contra:
-Deoarece gravitatia trage limba, această poziție poate agrava sforăitul în cazul persoanelor care suferă de apnee.
-Poate afecta negativ fătul.
-Poate provoca dureri mici de spate.
Soluţii:
-Încercați să dormiți pe spate fără pernă. Acesta vă va menține corpul într-o poziție neutră și ar putea ajuta la reducerea sforăitului.
-Utilizarea unei perne mari sub genunchi va ajuta la susținerea curbei naturale a spatelui inferior.
Poziția stea

Această poziție reprezintă o variație a poziției spatelui. În această poziție, o persoană se află pe spate, dar cu brațele ridicate pe ambele părți ale capului.
Pro:
-O poziție perfectă pentru a vă odihni coloana vertebrală și gâtul.
-Vindecă insomnia.
-Reduce șansele de dureri de cap.
-Ajută la reducerea refluxului de acid, deoarece capul este ridicat și stomacul este capabil să stea jos, astfel că substanțele din stomac nu pot reintra în esofag.
-Împiedică ridurile faciale și pielea.
Contra:
-Deoarece gravitatea trage limba, această poziție poate agrava sforăitul în cazul persoanelor care suferă de apnee în somn.
-Poziția ciudată a brațelor poate exercita o presiune asupra nervilor din umăr, cauzând durere.
-Poate provoca dureri de spate.
Soluţie:
-Evitați să folosiți o pernă în timp ce dormiți în această poziție pentru a permite capului, gâtului și coloanei vertebrale să se odihnească într-o poziție naturală.
Pozitia butucului

În timp ce dormiți în această poziție, vă aflați pe o parte cu ambele brațe poziționate în jos în linie dreaptă. Se recomandă să dormiți pe partea stângă pentru a vă odihni mai bine organele vitale.
Pro:
-Poziția ideală de dormit pentru coloana vertebrală, deoarece primește suport complet în curba naturală.
-Împiedică durerile de spate și gât.
-Reduce apneea și sforăitul.
-Aceasta este cea mai bună poziție de dormit pentru femeile gravide.
Contra:
-Deoarece piciorul de sus nu are suficient sprijin, există șanse mari să dezvoltati dureri de spate sau de șold.
-S-ar putea ca somnul pe partea laterală să provoace îmbătrânirea pielii, ridurile faciale și sânii îndoiți.
-În unele cazuri, poate chiar provoca dureri de gât.
Soluţii:
-Deoarece această poziție poate provoca dureri de gât datorită suportului necorespunzător al gâtului, se recomandă utilizarea unei perne mari.
-Așezați o pernă între coapse pentru a vă sprijini piciorul de sus.
Poziția nostalgicului

A dormi pe o parte cu picioarele ușor îndoite, cu brațele întinse și capul ușor în afara centrului este cunoscut sub numele de postura nostalgicului. Se recomandă să vă așezați pe partea stângă pentru a vă odihni mai bine organele vitale.
Pro:
-Împiedică durerile de gât și spate.
-Situarea pe partea stângă poate reduce refluxul de acid.
-Ajută la reducerea apneei și a sforăitului.
-Elaborează arsuri la stomac.
-Permite organismului să elimine mai ușor deșeurile din creier și reduce riscul apariției tulburărilor cum ar fi Alzheimer și Parkinsons.
-Cercetările arată că persoanele care dorm în această poziție sunt mai puțin probabile să se trezească în mijlocul nopții. Acest lucru se datorează, cel mai probabil, confortului pe care corpul îl primește.
Contra:
-Restrânge fluxul adecvat de sânge și pune presiune asupra nervilor, ceea ce poate duce la durere în umeri și brațe.
-Compresia nervului poate afecta organele interne cum ar fi stomacul, ficatul și plămânii.
-Poate provoca îmbătrânirea sânilor și îmbătrânirea prematură a pielii.
Soluţii:
-Dormiți pe o pernă de mătase pentru a reduce șansele de riduri.
-Așezați o pernă între genunchi pentru a vă sprijini piciorul superior.
Poziția fetusului

Poziția fetusului implică să vă culcați cu genunchii trași spre piept și bărbia înclinată. Este cea mai populară poziție de dormit în rândul femeilor – peste 41% dintre respondenți pretind că preferă această poziție. Se recomandă să dormiți pe partea stângă pentru a vă odihni mai bine organele vitale.
Pro:
-Reduce considerabil sforăitul.
-Una dintre pozițiile preferate pentru femeile însărcinate.
-Somnul pe partea stângă poate ajuta la reducerea refluxului acid.
Contra:
-Buclele extreme pot pune o presiune asupra gâtului și a spatelui, cauzând astfel durere.
-Această poziție, ca și alte poziții de dormit laterale, poate provoca îmbătrânirea pielii şi a sânilor.
Soluţii:
-Utilizați o pernă fermă pentru a vă sprijini capul.
-Se recomandă ca persoanele care dorm în această poziție să alterneze în timpul nopții.
Poziția “cădere liberă”

Dacă vă culcați pe stomac nu este cea mai bună poziție de dormit și majoritatea experților sfătuiesc împotriva acestei poziţii.
Pro:
-În unele cazuri, s-a constatat că reduce sforăitului.
Contra:
-Pune tensiune pe coloana vertebrală și provoacă dureri la nivelul gâtului și coloanei vertebrale inferioare.
-Deoarece circulația sângelui este tăiată de la față, aceasta conduce la dezvoltarea ridurilor.
-Pune stres asupra organelor interne.
Soluţie:
-Încercați o poziție laterală punându-vă o pernă între stomac și saltea.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com