Nimeni nu i-a dat bani lui Nelu Ploiesteanu pentru inmormantare! „M-au ajutat ginerii, fetele mele. Dar niciun lautar nu mi-a dat nimic”

Nelu Ploiesteanu a fost suparat ca s-a dus vorba cum ca ar fi imprumutat bani pentru inmormantarea lui Mihaita. Artistul a clarificat raspicat situatia si a spus exact cum au stat lucrurile.

Pierderea devastatoare pe care a suferit-o Nelu Ploiesteanu i-a adus artistului si motive de suparare pe alte persoane. Colegi de breazla au sustinut ca l-au ajutat cu bani pe Nelu Ploiesteanu pentru inmormantare, iar artistul a venit intr-o emisiune tv ca sa clarifice situatia.

„Eu niciodata nu m-am ferit cand am fost suparat sau amarat. Am fost mereu sincer. Eu o sa cant si nu mor de foame. Baiatul meu nu e vedeta. Nu mi-a dat nimeni niciun ban, niciun leu. M-au ajutat ginerii, fetele mele. Dar nici un lautar nu mi-a dat nimic. Nu mai vreau ca baiatul meu sa fie subiect de discutie. Eu m-am descurat singur. Nu mi-a dat nimeni niciun ban. Nu am avut nevoie, m-a intrebat Maria Carneci, dar nu a fost nevoie.” a declarat Nelu Ploiesteanu

Sursa: wowbiz.ro

Stai departe de această zodie dacă nu vrei să intri într-un mare bucluc!

Există o zodie de care trebuie neapărat să te ferești, fiindcă s-ar putea să îți creeze numeroase probleme în viață! Despre ce nativ este vorba?

Există o zodie care reține tot ce îi spui și, chiar dacă nu schițează niciun gest, te ține minte toată viața. Extrage ce îi place să audă și strânge informațiile necesare ca să te poată ataca atunci când îți va fi lumea mai dragă.

Deși nu pare, se pricepe foarte bine la oameni și știe cum să profite de vulnerabilitatea lor. Se victimizează cu ușurință și aduce reproșuri justificate, chiar dacă intenția nu este întotdeauna cea mai morală. El este, în general, rezervat, detașat, însingurat, dar orgoliu ca el nu are nimeni.

Este un nativ posesiv în relațiile de iubire și e bine ca partenerul de viață să nu îl calce pe bec. Dacă află că este înșelat, va trece imediat la cele mai dureroase tehnici de răzbunare. Așadar, e bine să te porți cu mănuși cu acest nativ. Este bun și săritor până la un punct, potrivit virale.ro.

In viata privata, capricornul (căci despre el este vorba) cauta sa aiba in jurul sau persoane asemanatoare lui. Orice secret i-ai spune, nativul acestei zodii nu il va impartasi niciodata. Din acest motiv, prietenii sai stiu ca pot avea incredere in el, in orice situatie.

Sursa: a1.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !