Cuvintele dureroase pe care prinţul Harry i le-a spus lui Meghan Markle înainte ca ea să accepte cererea în căsătorie. Acum a ieșit la iveală

Prințul Harry a fost până pe 19 mai unul dintre cei mai râvniți burlaci, însă puțină lume știe motivul adevărat pentru care mezinul familiei regale nu a mers până acum în fața altarului. Harry a avut până la Meghan Markle mai multe relații serioase, printre care cele cu celebrele Chelsy Davy și Cressida Bonas. Însă, de fiecare dată când lumea se aștepta ca tânărul să-și ducă iubita la altar, acesta anunța că s-a despărțit.

Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care Harry nu s-a căsătorit mai devreme. Și asta, pentru că fiul regretatei prințese Diana își avertiza de fiecare dată iubitele la ce să se aștepte din momentul în care vor intra în familia regală. Însă, singura care nu s-a speriat se pare că a fost Meghan Markle.

„Este un mare lucru și nu este ușor pentru nimeni”, a spus el. „Știu că vei fi într-adevăr incredibil de bună la tot ce vei avea de făcut în calitate de soția mea, și, în mod evident, acest lucru reprezintă o mare ușurare pentru mine pentru că știu că vei fi capabilă să faci față tuturor situațiilor care vor veni. Suntem o echipă fantastică, știu că suntem și sper să încercăm în timp să avem împreună cât mai multă influență asupra lucrurilor de care ne pasă, atât pe cât e posibil”, a continuat el, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Sursa: cancan.ro

Facebook a mai făcut o GAFĂ. Ce VIRUS a fost găsit pe platforma de socializare

Facebook a făcut publice din greşeală postări private ce aparțin unui total de 14 milioane de utilizatori, din cauza unui virus informatic, această nouă gafă a companiei multiplicând controversele privind utilizarea datelor persoanelor care folosesc această platformă de socializare.

„Am reperat un virus informatic care sugerează automat să fie făcute publice postările unor persoane”, a declarat Erin Egan, responsabilă cu datele private la Facebook, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Această greşeală a intervenit când compania lucra la un nou mod de a împărtăşi unele elemente de profil ale utilizatorilor, precum fotografiile.

Virusul a afectat reţeaua între 18 şi 27 mai, însă Facebook a reuşit să îl întrerupă la 22 mai. Compania a avut nevoie de cinci zile suplimentare pentru a reuşi să facă astfel încât toate postările să devină private.

„Am rezolvat această problemă şi am început de joi să avertizăm persoanele afectate şi să le cerem să-şi verifice toate mesajele pe care le-au postat în această perioadă”, a subliniat Egan.

Cei 14 milioane de useri afectaţi vor fi sesizaţi atunci când se vor conecta la platforma de socializare printr-o notificare în care sunt rugaţi să se logheze la o altă pagină unde vor putea vedea postările afectate de acest virus.

Această problemă intervine în contextual în care Facebook este deja implicat în mai multe afaceri de dezvăluire a datelor personale, precum scandalul Cambridge Analytica care a permis scurgerea datelor a zeci de milioane de utilizatori.

Sursa: a1.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !