Mihaela Radulescu l-a facut pe Felix cel mai fericit barbat! Dupa 3 ani de relatie, bruneta a dat VESTEA: „Momentul vietii mele!”

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner sunt indragostiti lulea unul de celalalt. Cei doi au implinit trei ani de relatie si si-au facut declaratii de dragoste in public. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner petrec mult timp impreuna si se inteleg de minune.

”Călătoria are trei ani acum. Momentul vieţii mele. Aniversare fericită”, este mesajul Mihaelei Radulescu.

„La mulţi ani, iubirea mea! Ultimii trei ani au fost cei mai buni. Plini de entuziasm, iubire şi călătorii grozave. Nu pot să mă gândesc la o singură zi în care nu m-am bucurat de prezenţa ta. Te iubesc!”, este mesajul transmis de Felix Baumgartner.

Sursa: fanatik.ro

Regina Angliei a fost operata! Cum se simte acum Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a fost operata in urma cu o luna, insa abia acum reprezentantii Casei Regale Britanice au facut public acest lucru.

Regina Angliei a fost operata de cataracta, iar interventia a fost una incheiata cu succes. Suverana Angliei a fost internata la King Edward VII din Londra pentru operatie. Interventia nu a facut-o pe Regina Elisabeta a II-a sa ia o pauza lunga de la indatoririle monarhice.

„Pot să confirm ca regina a fost supusa unei proceduri de succes, luna trecuta, pentru a trata o cataracta”, a declarat un purtator de cuvant al Palatului Buckingham. Avand in vedere varsta inaintata a Reginei Elisabeta a II-a, 92 de ani, operatia nu putea fi amanata.

Sursa: wowboz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !