AD

HOROSCOP

Horoscop, luni, 17 aprilie 2017. A doua zi de Paște e extrem de complicată pentru multe zodii

todayaprilie 17, 2017

Background
share close
AD
AD

Horoscop 17 aprilie – Berbec

Poate fi o zi foarte complicată, în care principala problemă va veni din faptul că tu vei acționa ca și cum numai convingerile tale sunt corecte, iar cei din jur greșesc.

S-ar putea să se încurce și mai mult ceea ce vrei să rezolvi astăzi, dacă nu vei ține cont de faptul că doar voința nu e suficientă, ai nevoie și de oameni care să te înțeleagă.

Horoscop 17 aprilie – Gemeni

Există în jurul tău o asprime pe care o vei observa și de care te vei molipsi imediat, dacă nu vei fi atent. Este posibil să fie suficient că observi acest impuls negativ pentru a-l opri.

Horoscop 17 aprilie – Rac

Întregul univers ți-ar putea fi afectat de anumite discuții, de tonul pe care sunt purtate și de emoțiile pe care le vei experimenta. Toate sunt trecătoare și ar trebui să le lași să fie așa.

Horoscop 17 aprilie – Leu

Ai nevoie de cea mai bună variantă a personalității tale pentru a ieși cu fața curată din situațiile pe care le vei trăi astăzi. Cu siguranță va merita să faci acest efort!

Horoscop 17 aprilie – Fecioară

E drept că multe situații supărătoare sunt dincolo de orice control propriu, dar reacțiile tale depind doar de tine și de dorința ta de a păstra sau nu armonia, mai ales în familie.

Horoscop 17 aprilie – Balanță

Te pot cuprinde unele regrete pentru sacrificiile făcute, iar schimbarea ta de atitudine va fi recepționată imediat de apropiați. Efectele nu îți vor fi pe plac.

Horoscop 17 aprilie – Scorpion

Există riscul să iei decizii profund eronate, pe baza unor resentimente. Poate că acum nu iei asta în calcul, dar vei avea nevoie chiar de cei care vor fi afectați acum.

Horoscop 17 aprilie – Săgetător

Este important să fii tu cel care dă un exemplu pozitiv. De tine va depinde cum vor evolua unele dintre cele mai spinoase probleme pe care le observi acum.

Horoscop 17 aprilie – Capricorn

Deși firea ta îți aduce, de obicei, multe avantaje, acum iese la lumină cel mai puternic dezavantaj, și anume faptul că îți este foarte greu să cedezi, chiar dacă știi că nu ai dreptate.

Horoscop 17 aprilie – Vărsător

Încerci să ascunzi, departe de ochii tuturor, motivele de nemulțumire sau de stres. Cei care te cunosc vor ști că nu ești în apele tale.

Horoscop 17 aprilie – Pești

De-a lungul acestei zile, să fii responsabil însemnă să îndeplinești condiția minima pentru a preveni complicații cărora foarte greu le vei mai da cap.

sursa: http://www.libertatea.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com