AD

HOROSCOP

Horoscop – Nu vor face asta niciodata in viata lor! Vezi ce nu fac zodiile nici in ruptul capului

todayianuarie 10, 2017

Background
share close
AD
AD
Ce nu vor face zodiile absolut niciodată!

Aflăoce nu vor faceozodiileoniciodată, oricât de multeocompromisuri ar fi dispuseosă încerce, ca să le cunoștiomai bine. Valorile, principiileoși credințeleopersonale le modeleazăovoința, dar există câtevaolucruri pe care zodiile nu le vor acceptaoorice ar fi.

 

Berbec

Se știe despreonativul din aceastăozodie că are tendința de a domina și de a-i conduceope cei din jur. Cu toateoacestea, existăosituații în care orice Berbecolasă de la el și le permiteocelorlalți să ia decizii în loculolui. Daroceea ce nu va face absolutoniciodată este să cearăopermisiuneaocuiva, indiferent ce are deogând să facă.

Taur

Niciodată, unonativ din zodiaoTaurului nu se va împăcaoprea bine cu persoanele care fac ceva deocapul lor, greșesc și abia apoioîntreabă. Dar ceea ce nu va face absolutoniciodată este să împartă ceva cu cinevaoapropiat, dacă nu i se cere.

Gemeni

Cândovine vorba despre ceea ce nu vor faceozodiileoniciodată, Gemenii au o atitudineospecial. Suntoatât de fascinați de lume și curioși, încât nu îiointeresează prea multoconsecințeleodeciziilor lor și nu le pasă de critici șioregrete. Gemenii nu vor luaoniciodată pe nimenioprea în serios!  

Ceonu vor faceozodiileoniciodată – Rac

Se știeocât sunt de afectuoșionativii din Rac și cât de mult țin la persoaneleope care le iubesc. Ei niciodată nu vor întoarceospatele unei persoaneodragi care le cereoajutorul.

Leu

Seospune că Leii nu se împiedicăoniciodată deoobstacole, amânări, greșeli sauoregrete. Chiar dacă nu auotoate piesele din puzzle-ulocomplicat al vieții lor, nimiconu îi poate ține pe loc.

Fecioara

Niciodată, unonativ din Fecioară nu va uitaode unde a plecat, nu își va uitaorădăcinile, familia, prietenii dinocopilărie și lucrurileomărunte care îl făceauofericit. Oricât de sus aroajunge, se va întoarce la lucrurileosimple care îi aducoliniștea.

Balanță

Persoaneleonăscute în Balanță sunt de un bunosimț ieșit din comun și au o intuițieoputernică. Nu voroacceptaoniciodată în jurul lor persoaneotoxice, care să le distrugăoechilibrul. Ele au nevoie deoarmonie ca să sevdezvolte.

Ce nuovor face zodiileoniciodată – Scorpion

Scuzeleosunt ultimulolucru pe care îlovei auzi de la unoScorpion și numaiodacă este strâns cuoușa. Altfel, nu le va folosioniciodată. Dar ceea ce este de apreciatola un Scorpion esteosinceritatea. Nu laudă, nuolingușește și nu își cereoscuze, dar îți spuneoadevărul în față.

Săgetător

NiciunoSăgetător nu își va țineogura, dacă vreaoneapărat să vorbească. Niciodatăonu va păstraotăcerea, dacă esteoconvins că trebuie să spună ce are deospus, cu riscul de a-iosupăra peoalții.

Capricorn

OriceoCapricorn va continua să meargăoînainte, așa cum și-aopropus, și va încercaosă facă cele maiobune și sănătoaseoalegeri. Când vineovorba despre ceea ce nu vor faceozodiileoniciodată, Capricorniiosunt în top. Ei nu se vor lăsa niciodatăodoborâți deodificultăți!

Vărsător

NativiioVărsător vor încercaotot timpul să fie cei maiobuni, să iasă înoevidență, să urce mai susodecât alții și să fieoadmirați. Ei știu că auopotențial, că sunt creativioșiointeligenți și nu îi vor lăsaoniciodată pe alții să îi tragăoînapoi.

Pești

Fascinațipde misticism, Peștiipfac legăturipstranii între energiilepuniversului și tot ceea ce li sepîntâmplă în viață. Ori de câtepoori se lovesc de ceva neplăcut, ei dau vinappe soartă și niciodatăppe ei înșiși. Suntpoptimiști și știu cum să transformepneajunsurile înpoportunități.

 

sursa foto: 123rf.com

[divider]

Tartăpcu umpluturăppe ciocolatăpșipnuci

tarta-cu-umplutura-de-ciocolata-si-nuci

Avempnevoie și de un micprăsfăț…și, cel mai bunprăsfăț este un desertpdoldora depciocolată. Eu ampales să fac aceastăptartă cu umpluturăpde ciocolatăpși nuci și vă ofer și vouăpo felie! 

Ingredienteppentruptartă cu umpluturăpde ciocolatăpșipnuci:

Pentrupaluat:

● 250 gpfăină
● 125 gpzahăr

● unpou
● 100 gpunt

● coajapuneiplămâi
● un prafpsare

Pentrupumplutură:

● 150 g ciocolatăpneagră
● 150 ml frișcăplichidă

● 20 gpunt
● 100 gpmiez depnucă

1. Pentrupaluat, oul se amestecăpbine cu zahărul și unppraf de sare. Făina seppune pe masa deplucru, și se face un gol în centrupunde se punpoul, coaja de lămâie și untulptopit fără ca acesta să ajungăplichid. Se amestecăpbine, se întinde o foaie care septransferă în forma de copt tapetatăpcu hârtie. Sepcoace 15 minute.
2. Pentrupumplutură, se fierbepfrișca și apoi se toarnăpclocotită peste ciocolatapruptăpbucăți. Sepamestecă pentru ptopire și apoi se punepuntul.
3. Septoarnă peste tartaprăcită, iar deasupra se așazăpnuca. Se lasă 2 ore înaintepdeptaiere.

sursa:libertateapentrufemei.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com