Soţia preşedintelui francez. Brigitte Macron a făcut senzaţie cu jacheta purtată în ziua în care soţul ei a devenit Preşedintele Franţei

Duminică, Franţa şi-a ales un nou preşedinte în persoana lui Emmanuel Macron, devenit la 39 de ani cel mai tânăr preşedinte al ţării.

După discursul său ţinut în faţa Muzeului Louvru, toate privirile s-au îndreptat spre Brigitte, soţia lui cu 24 de ani mai în vârstă alături de care trăieşte o poveste de dragoste căreia părinţii lui au încercat în zadar să puna punct.

Brigitte a urcat pe scenă, şi-a luat soţul de mână, iar la un moment dat chiar i-a sărutat mâna, iar Prima Doamnă a a tras atenţia cu look-ul său extrem de cool, choar daca are 64 de ani.

Piesa de bază a outfit-ului ei a fost o jachetă bluemarin cu guler argintiu şi fermoar, o creaţie Louis Vuitton cu care a reuşit să facă senzaţie. Prima Doamnă nu este la prima apariţie într-o piesă Louis Vuitton, în seara primului tur ea îmbrăcând, de asemenea, o jachetă a celebrei case de modă franceze.

Internetul a fost imediat cucerit de look-ul soţiei preşedintelui francez, care promite să fie una dintre cele mai elegante prime doamne ale Franţei.

Din momentul în care Emmanuel a început să devină tot mai vizibil, iar şansele ca el să câştige funcţia supremă au crescut, Brigitte a intrat şi ea în atenţia presei. Iubirea a lor a fost comentată în fel şi chip, iar fosta profesoară de artă dramatică a lui Macron a fost atent observată. Nu a scăpat nimic, de la vârstă, la coafură sau ţinute, lumea fiind fascinată de noua Primă Doamnă, care iată că se pare că se simte perfect în ţinute Louis Vuitton. Echipa de campanie a lui Macron a precizat că Brigitte doar împrumută aceste ţinute pentru apariţiile sale pentru a le restitui ulterior.

sursa:viva.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !