Florin Morariu, prea „traumatizat” ca sa se intoarca la serviciu, sustine managerul brutariei unde lucreaza romanul

Florin Morariu

Afacerile din zona au fost reluate, miercuri, la 11 zile dupa ce trei indivizi au injunghiat mai multi oameni in gat, spate si in piept in timpul unui atac terorist care a lasat in urma opt morti si 48 raniti.

Unul dintre eroii atacului, romanul Florin Morariu, este in stare de soc si nu se poate intoarce la lucru, potrivit telegraph.co.uk.

Romanul Florin Morariu a fost laudat in presa si pe retelele sociale pentru atacul sau asupra unuia dintre teroristi, dar spune ca este „prea traumatizat pentru a se intoarce in zona”, potrivit proprietarului brutariei in care acesta lucra, Justin Gellatly.

Justin Gellatly: „Intregul schimb de noapte a fost afectat de incident. Florin l-a lovit cu o naveta de paine pe unul dintre atacatori. Este destul de traumatizat de toata intamplarea. Nu s-a mai intors de atunci in Piata Borough.”

Patronul brutariei spune ca afacerea a revenit la normal, la 11 zile dupa atacul terorist.

Justin Gellatly: „Este o comunitate cu adevarat frumoasa aici. Toata lumea este ocupata sa faca ordine si curatenie, pentru ca lucrurile sa revina la normal.”

Intre timp, un client surprins de atac in brutarie a promis sa se intoarca pentru a-si plati cumparaturile si a spus ca va lasa bacsis dublu, deoarece personalul si-a riscat viata pentru a o proteja pe a sa.

Richard Angell, directorul grupului de experti Progress, a tinut prima pagina in presa, saptamana trecuta, cand a incercat sa se intoarca la „Arabica Bar and Kitchen” pentru a-si plati consumatia.

El a confirmat ca se va intoarce in prima zi de la redeschdiere pentru a-si achita datoria.

Un moment de reculegere a fost pastrat miercuri, la ora 10.00, in semn de respect fata de cei care si-au pierdut viata atunci cand teroristii Khuram Butt, 27 de ani, Rachid Redouane, 30 de ani si Youssef Zaghba, 22 au injunghiat mai multe persoane.

Patronul unui local din zona: „Cred ca este probabil cel mai sigur loc din Londra chiar acum. Cred ca arata puterea comunitatii – fiecare persoana se ofera sa ajute – ne ajutam unul pe celalalt. Este ca si cum am fi o companie mare.”

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !