AD

HOROSCOP

Ce șanse ai să fii un geniu, în funcție de zodie

todayiunie 15, 2017

Background
share close
AD
AD

Geniile sunt persoane inadaptate, iar astrologii susțin că destinul lor este marcat de lipsa banilor. În plus, acești oameni câștigă cu greu recunoștința celorlalți și manifestă o lipsă de interes pentru sănătatea și bunăstarea lor, tânjind după ceva mai măreț.

Top 5 cele mai inteligente zodii

1. Scorpion

Scorpionii au tot ce îi trebuie unui geniu: incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri. Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea. Sunt curioși, au un orizont larg și o ușurință deosebită în a rezolva orice problemă. Chiar și cei care nu au avut parte de o educație înaltă uimesc prin inteligența și înțelepciunea lor. Învață foarte repede. Albert Camus și Fyodor Dostoevsky au fost în această zodie.

2. Vărsător

Acești nativi sunt cei mai inteligenți din tot zodiacul. Au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și pot face conexiuni, acolo unde cei mai mulți oameni nu văd nicio legătură. Au capacitatea de a ridica întrebări profunde despre existența umană și vor căuta întotdeauna să atingă idealul, atât în iubire, cât și în carieră.  Abraham Lincoln și Anton Chekhov s-au născut în zodia Vărsător.

3. Gemeni

Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot învăța cu ușurință o limbă străină nouă. Nativii acestei zodii vor avea cariere strălucite în mediul academic, dar se descurcă la fel de bine și în literatură sau în alte meserii creative.  Che Guevara, Dante Alighieri și Blaise Pascal s-au născut în această zodie.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com