ILINCA VANDICI a dezvăluit dacă va naşte natural sau prin cezariană! Primele imagini cu ANDREEA BĂNICĂ în platoul „Bravo, ai stil!”

ILINCA VANDICI a dezvăluit dacă va naşte natural sau prin cezariană! Primele imagini cu ANDREEA BĂNICĂ în platoul "Bravo, ai stil!"

Ilinca Vandici a început numărătoarea inversă până la momentul în care îşi va strânge la piept băieţelul. Vedeta s-a bucurat de o sarcină uşoară, mai ales că a nu a luat decât opt kilograme în greutate.

În această sâmbătă, Ilinca va prezenta ultima gală a emisiunii, urmând ca de luni să fie înlocuită de Andreea Bănică. Frumoasa şatenă a făcut câteva dezvăluiri despre sarcină, dar şi despre dorul de echipa show-ului: „Îţi dai seama, eu fiind şi însărcinată, sunt mult mai emotivă decât de obicei. O să mă mai apuce plânsul când o să văd pe cineva din echipă… E şi normal, petrecem atât de mult timp împreună, suntem ca o familie. Fizic nu am avut nicio problemă, dar m-a speriat ce mi-a spus doctoriţa mea: tu poţi să naşti în orice clipă!

Am fost şi genul de graviduţă extrem de activă, aşa că nu am vrut să mă trezesc în timpul filmărilor că mi s-a rupt apa! În Andreea am foarte multă încredere. Tot ce trebuie este să fie naturală, emisiunea i se potriveşte mănuşă. Momentan am ales să nasc natural, dar vedem ce se va întâmpla şi în acele momente, voi urma până la capăt sfaturile medicilor”.

Andreea Bănică a ajuns şi deja s-a obişnuit cu platoul emisiunii: „Eu sunt deja pregătită să prezint această emisiune. Sofia se uită la emisiune, bona lui Noah se uită la emisiune, aşa că pot pleca liniştită de acasă, ştiu că am cu cine să las copiii, dar şi că ei nu îmi vor simţi aşa de mult lipsa, fiindcă mă vor vedea la TV”. SURSA : CANCAN.RO

Andreea Bănică este deja pregătită să preia rolul de prezentatoare

Andreea Bănică este deja pregătită să preia rolul de prezentatoare

Ilinca Vandici a început numărătoarea inversă până la momentul în care îşi va strânge la piept băieţelul.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !