LIDIA BUBLE a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa ei. Cântăreaţa a spus totul despre momentul în care era considerată amanta lui RĂZVAN SIMION

LIDIA BUBLE  a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa ei. Cântăreaţa a spus totul despre momentul în care era considerată amanta lui RĂZVAN SIMION

Lidia Buble a fost prezentă în urmă cu câteva zile la un eveniment din Capitală, acolo unde a făcut mai multe declaraţii despre perioada în care era catalogată drept amanta lui Răzvan Simion, la începutul relaţiei lor.

Cântăreaţa a vorbit cât se poate de sincer despre acele momente, adăugând că cea care a ajutat-o să depăşească clipele dificile a fost mama ei.

“La noi este o trasatura din familie asta cu rabdarea. Ti se dezvolta, cand faci parte dintr-o familie atat de numeroasa, esti nevoit si trebuie sa ai rabdare, cu fratii, nepotii si familia in general. Tot mama m-a ajutat si cu asta. Parintii mei in general m-au invatat ca daca cel de langa mine arunca cu piatra, eu sa-i ofer dragoste inapoi. Cred ca asta e cel mai important lucru si sa nu pun lucrurile rele la suflet si sa nu le las sa ma afecteze. Si sa ma rog, sa ma rog foarte mult. Bineinteles ca ma sunau si ma incurajau de fiecare data si se rugau pentru mine, ne rugam impreuna si uite ca Dumnezeu m-a ajutat sa trec peste toate. Eu sunt un om bun in general… Cand esti persoana publica lumea te eticheteaza, pentru ca oamenii nu te cunosc asa cum suntem noi. Dar, este ok, m-am obisnuit… sunt unsa cu toate alifiile. Am reusit sa trec cu brio peste acest val de nebunii. Intotdeauna daca iti doresti, esti puternic si nu pleci urechea la tot ce e in jurul tau, toate vor merge inainte si Universul va lucra pentru tine. Cand esti un om bun, totul se va intoarce inapoi la tine”, a spus Lidia Buble, potrivit wowbiz.ro.

 

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !