AD

HOROSCOP

Schimbarile facute de zodii dupa treizeci de ani

todayianuarie 13, 2017

Background
share close
AD
AD

Până la 30 de ani suntemaguvernați de zodia în careane-am născut, însă dupăaîmplinirea acesteiavârste, lucrurile seaschimbă în horoscop și ascendentulape care îl avemaîncepe să-și spunăacuvântul în privințaapersonalității și acțiuniloranoastre.

Ce esteaascendentul?

Ascendentulareprezintă semnulazodiacal care răsare în momentulanașterii unei persoane, motivapentru care acesta se calculează în funcție deanumărul de ore dintre răsăritulasoarelui și momentulanașterii. Semnulazodiacal în care am venit pe lume ne guverneazăacaracterul și acțiunileapână la 30 de ani, spun astrologii, iar dupăaaceastă vârstă începem să fim influențațiamai mult de ascendentulanostru. Așadar, asdendentulaeste cel care ne influențeazăatrăsăturile fizice (a nu se înțelegeaaspectul, ci mimica, reacțiile și gesturileafeței și modul în care apărem în fațaacelorlalți), dar și trăsăturileade caracter.

Aceiașiaexperți care citesc în stele mai spun că ascendentul neaguvernează în liniște și ne șlefuieșteacaracterul după vârsta de 30 de ani, însăaîncepând cu 60-70 de ani, acestaaîncepe să preia controlul pe deplin asupraapersonalitățiianoastre. Cu alteacuvinte, după această vârstăaîncepem să avem pe deplinatrăsăturile semnuluiazodiacal în care avemaascendentul.

Cum teaschimbi dacă aiaascendentul în

Berbec

Acestasemn este spontan, inventiv, agitata, agresiv, impulsiv, generos, arespectuos. Dacăapână acum nu ai fost unaom al faptelor, dupăavârsta de 30 de ani vei lua atitudine, vei schimbaaceea ce-ți dorești și vei dori să descoperialucruri noi. Deaasemenea, ești de un realaajutor atunci când cineva are oaproblemă. Dacă nu ai fost o persoanăasportivă și aventuroasăapână acum, să nu te mireacă vei începe să aiaastfel de dorințe, de a face mișcareași a încerca tot maiamulte experiențe.

Taur

O persoanăaafectuoasă și loială, responsabilă și stabilă sunt persoaneleaguvernate de acestaascendent. Dearegulă se simt bine în zona lor deaconfort și ratează multe șanse în viață din cauzaaacestui lucru, însă ies din comoditateaimediat ce își dau seama că au ajunsaîntr-unmoment de cotitură. Atunci dauadovadă de o forță rapidă deamobilizare.

Gemeni

Gemeniiaau în permanență ceva înaminte. Își doresc să facă unanumăr cât mai mare deaactivități, sunt persoaneasclipitoare și le placaprovocările și de multe ori, după ce le rezolvăape ale lor, se bagă și în treburileaaltora. Se plictisescarepede și sunt adaptabili la oriceamediu. Esteapersoana care te poate ascultaaatunci când ai o problemă și oferă, la rândul său, sfaturi pertinente. Are totuși o natură duală, putând fi pe cât de bun prieten, pe atât de trădător. Dacă nu se simteabine într-oasituație, deși a ajuns la jumătateaadrumului în rezolvarea ei, o poate abandonaafoarte ușor.

Rac

Raciiasunt extrem de sensibili șiatimizi, dar și foarteaprotectori cu persoaneleadragi. Pentru că suntacaracterizați de aceastăasensibilitate sunt șiacapricioși și schimbători, se întristeazăaimediat și nu-și mai pot controlaasentimentele.

Leu

Persoaneleaguvernate de acest ascendentasuntaputernice, îmvingătoare, dornice de putere și mereu înavârf sau la conducere. Carismatice,a sigureape sine, le place să fie în permanențăaîn centrul atenției și fac eforturiauriașe pentru a fi pe placulatuturor. Spreadeosebire de celelalteasemne, reprezentanțiloraacestui ascendent le și ieseafoarte bine. Suntaextravagante, le place luxul, iar astaamai mult de dragulaimaginii pe care ar putea-o avea în fațaalumii.

Fecioara

Analiticeași diplomate, persoaneleanăscute sub ascendentulaFecioarei sunt foarteapractice și muncitoare. Le place să stea pe margineași să comenteze, mai degrabăadecât să se implice. Nu sunt bunialideri, ci mai degrabăaconsilieri sau sfătuitori. Nu reușesc să se concentrezeaîn echipă, nu știu ce au de făcutaîntr-o astfel de situație. Cel mai bine știe ce are de făcut înadreptul ei și își duce sarcinile la la bunasfârșit cu precizia unuiachirurg. Fecioaraaeste extrem de preocupată deaprezent, nu are capacitatea de a vedea în viitorași nici să-și facă o imagine de ansambluaasupra lucrurilor din cauza atențieiaexagerate față de detalii.

Balanța

Balanțaaeste diplomată, echilibrată, prietenoasăași corectă. Îi place a toată lumea să se împaceabine cu toată lumea și cum observăavreo anomalie în grupulaei imediataintră în rolul de arbitruapentru a restabili pacea. Armonia o face să se simtăaconfortabil, însă atunci cândaeste pusă în fața unei situațiianeplăcute sau provocatoare se repliazăaimediat și știe să se ajustezeape loc, în funcție de cum situațiaao cere.

Scorpion

Scorpionulaeste o fire puternică, misterioasăa, caracterizată de un magnetismainexplicabil. Nu se lasăadoborât cu una, cu două și esteagreu de înțeles. Cu greu își aratăaadevărata față și alege să facă asta în generaladoar persoanei care are o însemnătateaenormăapentru el. Poate citi un omadintr-o privire și este foarte inteligent.

Săgetător

Exaltat, agitat, Săgetătorulaiubeșteaenorm viața. Este o persoanăaludică, hedonistă, cu aspirații dinacele mai înalte. Este un bunasfătuitor, Săgetătoriiasunt prieteniafoarte loiali, daradirecți, uneori le lipseșteatactul.

Capricorn

Persoaneleaguvernate de acest ascendentasunt foarteamature, înțelepte, dau impresiaacă au multăaexperiență de viață, datorităasfaturiloramature pe care le oferă. Au o inteligențăanativă, sunt retrași, misterioși și au tendința să seainteriorizeze. Sunt veșnicanemulțumiți și caracterizați de o corectitudineaieșită din comun, sunt precauțiași foarte atenți laagreșelile celoradin jur, din care învațăatot timpul. Suntacalculați, pragmatici și au spirit deaechipă. Suntaaltruiști și loiali, motivapentru care sunt prieteniafoarte buni. Capricornulaeste capabil să-și dea cămașa de pe el pentruaa ajuta pe cineva laaananghie. Iubeșteacultura, îi place să citeascăaautori dintre cei maiaprofunzi. Deaasemenea, iubește muzica și poezia.

Vărsător

Vărsătoriiasunt creativi și boemi, iresponsabiliașiaindependenți. Nimic din ceea ceaface nu este obișnuit, pentru că esteanăscut sub semnulaoriginalității. Este guvernat deaimpuls și esteaimprevizibil, iar dacă vrei să te răzbuniape un Vărstător, dă-i unajob în care trebuie să stea toată ziua laabirou și trasează-iasarcini stricte.

Pești

Idealist,a taciturn și foarteasensibil, acestaascendent este caracterizat de lipsă de încredereaîn forțeleaproprii. De aceea este mereuanesigur pe ceea ce face și are tendința să ridiculizezeaacțiunileacelorlalți și să critice aspru greșelileaaltora, devenindachiararăutăcios.

sursa:unica.ro

[divider]

5 semnepcă nu săruțipprea bine

Nimenianu vrea să fie trecut pe listaafoștiloraprieteni sau prietene care nu știau săasărute. Poate suntalucruri mult maiagrave ca un iubit sauaiubită care nu sărutăaprea bine, daratotuși nu vrei să rămâi înamemoria cuiva cu o asemeneaareputație.

Cum îți daiaseama că nu săruțiaprea bine?

Dinamoment ce nu sunt prea multeapersoane care îți vor spuneaverde-n față că nu săruțiaprea bine, cum poți afla dacă ai nevoie de antrenamentasuplimentar în materie deasărutat.

  • Simțiacă partenerul tău se îndepărteazăade tine, nu seaapropie

Dacă un sărutaeste plăcut, partenerulase va lipiade tine, nu se vaaîndepărta. Cevaaeste în neregulă în felul în careasăruți sau poatearespirația ta nu e chiar proaspătă.

  • Nu ai încredereaîn tine

Abilitățileași calitățile tale vor avea de adacă nu ai niciun pic de încredereaîn forțeleaproprii. Să săruțiaînseamnă să te lașiapurtatade val, iar acest lucru are de suferitadacă ți-e frică.

  • Primeștiainstrucțiuni

Dacă ți s-a întâmplatasă primești direcții de la partenerulatău este un semn clar că nu săruțiaprea bine. „Uiteaașa”, „nu-mi atingeapărul” sau „stai un pic”.

  • Vă lovițiadinții… des

Uneori se mai maiaîntâmpla ca dințiiavoștri să se maiaatingă (să dămavina pe pasiune), dar dacă se întâmplăadestul de des înseamnă că undevaagreșești.

  • Nu vă atingețiadestulabuzele

În timpulaunui sărut este important și limbajulacorpului, așa că dacă corpulatău este crispat și mâinile tale nu atingapartenerul pe păr, peagât, pe față, pe talie etc înseamnă că nuasăruți preaabine.

sursa:unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com