OANA ROMAN, în costum de baie! Fotografiile care te lasă fără…cuvinte

Oana Roman nu are un trup de fotomodel, iar asta ştie toată lumea, însă acest lucru nu o împiedică să se bucure de razele soarelui şi să se afişeze în costum de baie. De-a lungul anilor, imaginile cu silueta vedetei în toată splendoarea ei au făcut furori pe reţelele de socializare.
Acum, Oana Roman pare să se simtă din ce în ce mai bine în pielea ei, după ce a slăbit, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care le postează pe contul ei de Facebook. Oana Roman pare decisă să îşi schimbe modul de viaţă.
Oana Roman va efectua prima operaţie estetică. Vedeta nu vrea să-şi micşoreze stomacul, ci sânii. Soţia lui Marius Elisei a explicat şi motivele care au determinat-o să ia această decizie.

„O să îmi fac o operaţie de reducţie a sânilor. Am şi o durere la omoplaţi. O să slăbesc şi o să fac şi o abdimoplastie. Nu am avut curaj să o fac până acum. Starea mea de spirit e mai bună până acum. Fac lucruri care îmi plac. Vreau să fac schimbări acum pe care nu am avut curaj să le fac până acum. Trebuie să discut cu doctorii întâi. Marius e de acord” a spus Oana Roman.

Cele 5 zodii care ar muri primele într-un film de groază! Te regăsești pe listă?
Ți-ar plăcea vreodată să joci într-un film horror? Lăsând la o parte rolul pe care ți-ai dori să-l interpretezi, crezi că vei supraviețui unui asasin fără identitate sau te vei afla printre primele sale victime? Consultă rândurile de mai jos pentru a vedea ce spun astrele: care sunt cele 5 zodii care vor muri primele dacă ar juca într-un film de groază!

Gemeni

Gemenii nu sunt capabili să acorde suficient de multă atenție pentru a putea supraviețui dacă ar juca într-un film horror. S-ar plictisi să rămână în grup și s-ar rătăci la subsol pentru a explora un zgomot ciudat, ori s-ar opri în mijlocul urmăririi ucigașului pentru a admira un apus. Ar putea avea o șansă să trăiască doar dacă s-ar lăsa distrați de ceva și ar evita ucigașul prin a fi exact acolo unde nu te aștepți să fie.

Rac

Frumosul, dulcele și iubitorul Rac. Nu ar avea nici o șansă să rămână în viață într-un film horror. Dacă nu se sacrifică pentru a salva persoana iubită, va sfârși prin a se arde pentru că a avut încredere în persoana greșită. Singura lui șansă de a ajunge până la final este dacă unul din membrii echipei sale îl va căuta pentru a-l duce într-un loc sigur.

Leu

De regulă, este un om profund și inteligent, însă Leul are o urmă superficială în el pe care filmele de groază nu tind să o permită. El se va orienta către ceva inutil, care în viața reală nu ar însemna mare lucru. Cel mai bun pariu pentru un Leu de a rămâne în viață este să-și orienteze încrederea de sine în a încerca să-l depășească pe ucigaș!

Săgetător

Săgetătorul se pricepe de minune la a-și distra prietenii, dar nu e bun deloc în a lua ceva în serios, chiar și cu un ucigaș aflat în libertate. El va petrece și va încerca să se simtă bine, și va fi prins complet nepregătit atunci când se va întâlni față în față cu moartea lor prematură. Singura lui șansă de supraviețuire este dacă un Taur sau o Fecioară este prin preajmă, pentru a-l face să-și mențină atenția suficient de mult pentru a scăpa cu viață.

Pești

Blânzii Pești nu sunt făcuți pentru a supraviețui în lumea filmelor de groază. Sunt prea dulci pentru a se lupta, iar lupta nu a fost niciodată chestia lor, așa că nu vor putea supraviețui unui asemenea film.

Care sunt cele mai PERICULOASE zodii, conform STATISTICILOR FBI! N-o să-ți vină să crezi cine este în fruntea listei!

Multe s-au spus și s-au scris despre caracteristicile semnelor zodiacale, cum ar fi că „Fecioarele nu iartă, Berbecii sunt determinați”, și etc. Dar de data aceasta, vă aducem în atenție ceea ce spun statisticile reale! FBI-ul au strâns laolaltă datele de naștere ale criminalilor în serie și a celor care manifestă tendințe psihopatice. Și, după cum vă puteți imagina, statisticile FBI pot arăta ce semn zodiacal este mai înclinat spre ce tipuri de infracțiuni.

Să vedem care sunt rezultatele ce indică cele mai psihopate semne zodiacale, conform statisticilor FBI!

12. Toată lumea vorbește de rău despre cei ce se nasc sunt semnul Gemeni, dar se pare că ei sunt cel mai puțin periculos semn zodiacal dintre toate!

Din moment ce nu iau pe nimeni suficient de în serios pentru a-i răni sau omorî, Gemenii se murdăresc cel mai puțin cu sânge pe mâini. Sau în loc să se omoare între ei, Gemenii preferă să plictisească de moarte oamenii cu care vorbesc sau care vorbesc cu ei. Are sens!

11. Vărsătorul este al doilea cel mai inocent semn zodiacal!

Îi pasă foarte mult de dreptate și au ego-uri puternice, care nu pot fi distruse cu ușurință. Nu știm exact de ce, dar Vărsătorul este a doua cea mai puțin periculoasă persoană după Gemeni. Sau poate nu a fost prins, fiind suficient de deștept să nu lase nici o dovadă în urmă. Și pentru că nu sunt prinși, așa se explică motivul pentru care sunt în partea de jos a listei FBI-ului.

10. Nu te lăsa păcălit de tot ceea ce rage, sunt doar pisici! Leii, de asemenea, se țin departe de probleme!

FBI a menționat, de asemenea, că dacă Leii comit o crimă, ea se datorează faptului că încearcă să obțină atenție. WOW!

9. Știm că Balanța este o fire răbdătoare, corectă și drăguță, dar oamenii născuți sub acest semn zodiacal comit mai multe crime decât un Leu și un Vărsător, ceea ce este ciudat.

Ei bine, chiar și răbdarea are limitele sale. Este posibil ca Balanța să recurgă la violență atunci când alții încearcă să profite de bunele sale intenții.

8. Un ucigaș psihopat și foarte curat: Fecioara!

Ar trebui să subliniem faptul că Fecioarele sunt mai predispuse la furt și fraudă, decât crime.

7. Crezi că Peștii sunt drăguți? Greșești!

John Wayne Gacy, Richard Ramirez, Aileen Wuornos sunt unii dintre cei mai faimoși criminali în serie și toți sunt… ai ghicit, Pești! Oamenii născuți sub semnul Peștelui comit, de obicei, crime extraordinare, datorită tendinței lor spre dependență.

6. În timp ce numărul de criminali în serie născuți sub semnul Capricorn este cam mediu, criminalul în serie care a ucis cei mai mulți oameni este un Capricorn!

Cu toate că este cunoscut pentru faptul că respectă legile și regulile, se pare că nu trebuie să superi niciodată un Capricorn! Oamenii născuți sub semnul Capricornului nu ucid de multe ori, dar atunci când o fac, merg până la capăt!

5. Berbecii, care sunt cunoscuți pentru nebunia lor, nu ne surprind.

Furia lor este bruscă, dar nu durează mult timp. De aceea îl vedem pe Berbec pe locul 5 în această listă. Dacă enervezi un Berbec, asigură-te că stai departe de el pentru o vreme. Apoi, ei vor uita repede de ce s-au enervat la început.

4. Furia Taurului este intensă! Dar frauda este mai frecventă în rândul lor, decât crima.

Lor le place luxul, așa că nu se pot abține! Ce să le faci…

3. Și acum, primele trei locuri în clasamentul FBI! Săgetătorul ocupă locul al treilea în lista lor!

Și ținem să precizăm, oamenii născuți sub semnul Săgetătorului nu merg pentru crime individuale la scară mică. De exemplu, Ted Bundy, Pablo Escobar și Stalin erau Săgetători. Lor le plac crimele mai mari și să ucidă în masă, astfel anunțând că sunt „lideri”.

2. Psihopatul oficial! Scorpionul ia locul al doilea! Este cineva surprins?

Pentru că cei mai mulți criminali în serie s-au născut în noiembrie, majoritatea dintre ei sunt Săgetător, iar restul Scorpioni. Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind criminali sadici.

1. Dar primul în lista noastră, capul tuturor maniacilor este, surprinzător, Racul!

De obicei, el ucide din cauza geloziei. Schimbările din starea lor de spirit par a provoca probleme! Sperăm, pentru binele oamenilor, că acest semn zodiacal va trăi în pace!

SURSA : TASTA.RO

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !