Aşa tată, aşa fiu! Ciobanul Ghiţă l-a prezentat tuturor pe băieţelul lui: ”Îmi calcă pe urme!”

Ciobanul Ghiţă este un tată tare mândru de băieţelul lui, pe care a decis să-l prezinte prietenilor lui. Celebrul oier le-a spus prietenilor că micuţul îi calcă pe urme.
Ciobanul Ghiţă le-a făcut o surpriză prietenilor lui virtuali, cărora le-a dăruit o poză cu fiul lui. Celebrul oier le-a spus acestora că băieţelul îi calcă pe urme, iar asemănarea fizică este mai mult decât vizibilă.

”Îmi calcă pe urme”, le-a spus mândru Ciobanul Ghiţă prietenilor lui virtuali.


Ce infracțiune ai comite, în funcție de zodie!

Dacă ar fi să faci vreo faptă rea în lumea asta, care crezi că ar fi aceea? Desigur, încălcarea legilor nu este punctul tău forte, dar de dragul discuției, imaginează-ți ce infracțiune ai putea comite, dacă ar fi să ai ocazia. Nu te poți gândi la ceva anume? Poate că semnul tău zodiacal te va ajuta!

Iată ce infracțiune ai putea comite în funcție de zodie!

Berbec

Aventura și impulsivitatea ta te va face să greșești. Ai văzut ceva super tare și a trebuit să te duci să-l iei. Nu ai făcut-o nici măcar pentru distracție.

Taur

Cineva te-a trădat, deci te-ai răzbunat. Detaliile nu au fost puse la dispoziția publicului, dar probabil a avut ceva de-a face cu fierberea unui animal de companie al familiei – ceva ca desprins dintr-un film.

Gemeni

Sincer, ai comis multe delicte și nu ai fost prins niciodată. E aproape impresionant.

Rac

Urmărirea. Cu excepția faptului că nu este cu adevărat urmărire, ci doar te-ai uitat la persoana pe care o iubești. Tu ești doar protector. Ce e rău în asta?!

Leu

Furi bani de la compania pentru care lucrezi. Ți-ai dovedit valoarea, deci, evident că meriți banii. Cui îi pasă dacă afectează alte persoane? Ele nu valorează la fel de mult ca tine.

Fecioară

Ți-ai falsificat propria ta moarte pentru a evita acuzațiile la care ai fost supusă. Cu toate acestea, ei te-au prins și ai fost acuzată de fraudă în pașapoarte, printre diverse alte taxe necesare pentru a-ți falsifica moartea.

Balanță

Tu nu comiți crime de una singură, tu îi ajuți pe alții pentru că ești o bună prietenă. Complicitatea va fi motivul pentru care vei fi prinsă.

Scorpion

Ești supărat pe sistem, deci te-ai decis să vandalizezi orașul. Cu excepția cazului în care vei fi prins în flagrant, nu vei ajunge prea curând pe mâna poliției.

Săgetător

Cineva ți-a ucis vibrația, așa că te-ai răstit la ei și ai aruncat câteva amenințări. Doar că era un polițist sub acoperire. Erai foarte supărat, dar nu făcusei nimic greșit. Așa se întâmplă când ești sincer, dar iresponsabil.

Capricorn

Îți păstrezi calmul destul de bine, așa că te-ai oferit să-ți ajuți prietenul să se răzbune pe aceeași persoană pe care o urăști și tu.

Vărsător

Ai fost prins cumpărând o mulțime de droguri. Nici măcar nu erau droguri tari. Tu doar voiai ceva cu care să te relaxezi, dar poliția nu a văzut lucrurile la fel.

Pești

Nimeni nu s-ar aștepta la asta de la tine, dar tu ai omorât pe cineva. Balanța te-a ajutat să ascunzi corpul. Poliția încă nu te-a găsit, dar când o va face, vei pleda pentru autoapărare și vei fi altruist, apărând Balanța.

Ce PĂCAT ai fi în funcție de ZODIE! Stai departe de FECIOARE!

Vine un moment în viața fiecăruia în care cu toții păcătuim. Asta pentru că e imposibil să nu faci vreun păcat vreodată. Uneori ai pur și simplu gânduri specifice unui păcătos, mai ales atunci când te confrunți cu anumite situații care scot „ce-i mai rău” din tine. Desigur, există și fapte rele pe care le-ai putea comite, precum furturile sau crimele. Și mai sunt și cele 7 păcate mortale din Biblie….

Dar iată o idee nouă la care să te gândești: Dacă ai fi un păcat, care crezi că ai fi? Mândria, pofta, invidia, mânia, lăcomia, lenea, adulterul, crima…? Nu, nu este o întrebare capcană. Zodia care te reprezintă îți poate arăta cu precizie ce păcat ai fi. Citește mai jos pentru a afla!

Berbec – Crima. Un temperament aprins și neuniform ca al tău te poate face periculos și un potențial ucigaș.

Taur – Lăcomia. Taurului îi place să trăiască în lux peste tot pe unde se duce. Totul trebuie să fie scump pentru el – de la mâncarea pe care o consumă, până la cheltuielile zilnice.

Gemeni – Necinstea. Armele tale secrete dar păcătoase sunt faptul că spui cu bună știință minciuni și răspândești în mod constant adevăruri false.

Rac – Adorarea zeilor falși. Faptul că-i pui pe alții pe un piedestal și-i venerezi ca niște zei este probabil cel mai vechi păcat din lume.

Leu – Mândria. Iubirea de sine, aroganța, lipsa de umilință și nevoia de atenție te fac să fii un păcătos veritabil.

Fecioară – Invidia. Vrei întotdeauna să fii Numărul 1, iar asta te face plin de gelozie și resentimente.

Balanță – Vanitatea. Aspectul exterior contează enorm de mult pentru tine, până la punctul în care ajungi să suferi de narcisism.

Scorpion – Pofta. Pentru că alții sunt interesați de tine, iar asta îți trezește dorința și nevoia de intimitate, pofta e ceva natural pentru tine.

Săgetător – Adulterul. Disprețul față de angajamentele serioase și o iubire a tuturor lucrurilor, în special a sexului, te transformă într-un adulter.

Capricorn – Râvna. Nevoia constantă de a te mulțumi având mai mulți bani în viață și mai mult succes, te face să râvnești mereu către mai mult, și mai mult.

Vărsător – Profetul fals. Crezi că ești mai deștept decât ceilalți și corectarea rapidă a tuturor ți se urcă mereu la cap.

Pești – Lenea. Ești mereu cu capul în nori și visător, ești un leneș până în măduva oaselor, iar acesta e păcatul care te reprezintă cel mai bine.
SURSA: TASTA.RO

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !