Patriarhia a confirmat mega-dezvăluirea

Episcopul de Huşi a fost recunoscut în imaginile scandaloase publicate de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, care au fost blurate din respect pentru cititorii noştri şi organele judiciare. Patriarhia Română a solicitat, în scris, către CANCAN.ro, varianta originală a filmuleţului, iar după o analiză atentă, persoana filmată făcând sex cu un student a fost confirmată ca fiind Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu.

”Cu mare strângere de inimă am fost constrâns să vizionez această înregistrare şi afirm fără urmă de îndoială că persoana care apare în aceste înregistrări este Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu” a declarat, la Antena 3, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu. Oficialul Bisericii a precizat că a trimis înregistrarea Sinodului Mitropolitan de la Iaşi. ”Acest film a fost astăzi vizionat, nu ştiu ce se va întâmpla acolo, dar cred că poate fi dovedit din punct de vedere juridic de către organele judiciare. Sinodul Mitropolitan urmează să se întrunească şi să ia decizia de sancţionare. Urmează, ca paşi, aprecierea vinovăţiei, datorită persoanei implicate, fapt care determină gravitatea faptei, urmează să se facă propuneri de sancţionare către Sfântul Sinod de la Bucureşti. Aceste fapte ţin de inimaginabil, când vine vorba de morala creştină, Biserica va judeca asta din considerente exclusiv morale, sunt fapte care îl fac pe episcopul Huşilor incompatibil să chivernisească eparhia. Cred că va fi sfătuit să se retragă, această decizie o poate lua şi singur” a mai afirmat Vasile Bănescu.

5 minciuni care ți s-au spus despre ce își doresc bărbații de la o femeie

Foarte multe femei trăiesc cu impresia că știu ce își doresc bărbații într-o relație sau de la o soție, dar majoritatea sunt de fapt gânduri inoculate de societate și niște simple minciuni! Da, ai citit bine. Aceste minciuni sunt atât de exaltate, încât femeile caută mereu sfaturi pe baza lor.

Cum îl fac să creadă că nu-mi place de el, astfel încât să-l fac să mă placă? Cum să mă comport mai mult ca prietena lui, așa încât să-i facă plăcere să stea cu mine? Cum să mă prefac că nu sunt supărată pe el când ard de furie în interior?

Adevărul este ca majoritatea bărbaților sunt mult mai emoționali și capabili de intimitate decât le dăm crezare. De cele mai multe ori, lăsăm societatea să creeze temeri în noi, iar acestea ne împiedică să ne comportăm natural în jurul bărbaților și să le comunicăm nevoile noastre.

Iată minciunile pe care trebuie să încetezi să le mai crezi cu privire la ceea ce-și doresc bărbații:

1. Bărbații vor o femei care să fie una dintre ei

Poate că asta era adevărat în liceu și colegiu. Aceștia sunt anii în care poți să stai cu băieții în grupuri mari, să ieși afară cu câțiva prieteni de sex masculin și să te comporți ca și când dragostea și angajamentul sunt o prostie. Atunci poate că funcționează prieteniile cu beneficii și toată lumea poate experimenta de pe urma acestor relații, pe măsură ce ele cresc.

Dar acum nu mai ești la școală și vrei un bărbat matur, bine crescut. Bărbatul matur își dorește o femeie plină de feminitate. Vrea să simtă că trebuie să dea cei mai bun din el ca să te impresioneze la o întâlnire. Bărbații se îndrăgostesc atunci când simt că o anumită femeie îi îndeamnă să fie un om mai bun. Iar dacă vrei să faci asta, trebuie să fii o doamnă, să ai clasă, eleganță, să fii încrezătoare și să nu accepți să-ți petreci timpul într-o prietenie cu avantaje.

2. Bărbaților nu le plac femeile emotive

Am auzit cu toții că bărbații se distanțează în clipa în care o femeie devine emoțională. Că femeile emotive sunt considerate iraționale sau chiar nebune. În ciuda acestui fapt, bărbații nu urăsc femeile emoționale. Ei urăsc doar faptul că femeia nu-și poate comunica sentimentele într-un mod sigur, simplu, direct.

Ceea ce vor bărbații este să simtă că te aud, că te înțeleg și apoi să încerce să te ajute să te simți mai bine. Când un bărbat poate calma sentimentele unei femei, se simte în vârful lumii. Dar dacă se simte copleșit de lacrimi și strigăte, se simte ca un eșec și se retrage.

3. Bărbații iubesc femeile misterioase

Este una dintre cele mai mari erori de interpretare. Bărbații nu vor să-și pună semne de întrebare atunci când le spui evaziv că ești ocupată. Nu face un bărbat să se simtă nesigur cu tine. Asta nu îți va aduce iubirea lui. Bărbații vor să-i lași să fie prinși în misterul feminității tale.

4. Bărbații nu apreciază femeile inteligente și amuzante

Există un timp și un loc pentru anumite tipuri de glume. Dacă glumele tale sunt mai hărțuitoare și mai înspăimântătoare decât cele îndrăznețe ale sale, poate că trebuie să te oprești și să te uiți mai bine la tine. Ceea ce doresc bărbații este să se simtă în siguranță din punct de vedere emoțional cu o femeie și să se distreze bine cu ea. Dacă simțul umorului îl pune în defensivă, atunci nu-ți va aprecia umorul.

5. Bărbații vor doar ceea ce nu pot avea

Acest lucru merge mână în mână cu minciuna că bărbații iubesc misterul. Un bărbat matur, angajat în relație, care caută o soție și dorește o familie, nu este interesat să-ți urmărească fusta. Vrea să te cunoască mai mult. Bărbații care doresc doar ceea ce nu pot avea sunt niște băieți inconștienți.

Ceea ce vor bărbații este să se simtă ca femeile pe care le au, merită. Și asta începe cu valoarea de sine. Dacă te respecți și îi ceri politicos să afișeze cel mai bun comportament al lui atunci când este cu tine, un bărbat va depune eforturi pentru a te avea numai pentru sine. Nu trebuie să joace jocuri.

10 MINCIUNI pe care toată lumea LE CREDE!

În viață, acumulăm o gamă variată de idei despre ceea ce se presupune a fi bine și a fi rău. Auzim unele lucruri atât de des, încât acceptarea lor ca fiind adevărate este ceva ce facem în mod automat. Pentru că foarte multe dintre aceste idei acceptate sunt în general negative, ele ne pot trage în jos timp de ani de zile. Autorul Mark Chernoff ne-a ajutat să identificăm care sunt 10 dintre cele mai mare minciuni cu care ne confruntăm și care ne poate afecta gândirea într-un mod dăunător!

Acestea sunt 10 dintre cele mai des auzite minciuni, pe care absolut toată lumea le crede:

Minciuna 1

A sta singur înseamnă a fi singur. Dacă ești singur, nu înseamnă că te simți singur, așa cum dacă ești într-o relație, nu înseamnă neapărat că ești fericit. A fi singur nu-ți va provoca niciodată mai multă nefericire decât a fi în relația greșită. Dacă lucrurile nu se simt așa cum vrei tu, încearcă să-ți rezervi puțin timp numai pentru tine. Gândește-te și apreciază-ți propria ta valoare. Iar data viitoare când vei fi într-o relație, nu vei mai înota în ape tulburi.

Minciuna 2

Fericirea vine numai atunci când ai tot ce vrei. Pentru a fi fericit, nu trebuie să-ți dorești în mod constant să ai mai mult, ci trebuie doar să fii recunoscător pentru toate lucrurile pe care le ai deja. De asemenea, trebuie să ai puțin mai multă răbdare pentru ca toate acele lucruri bune să apară în viața ta. Uneori suntem atât de prinși în încercarea de a realiza ceva măreț, încât nu observăm lucrurile mărunte care dau vieții sens. Apreciază tot ceea ce ai astăzi, pentru că o meriți.

Minciuna 3

Durerea este ceva ce se poate vedea. Nu subestima niciodată durerea unei persoane, pentru că sincer vorbind, toată lumea se luptă cu ceva în viață. Unii oameni își ascund mai bine tristețea decât alții, însă acest lucru nu-i face de piatră sau de nerănit. Nu poți ști mereu ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Minciuna 4

Viața ar trebui să fie într-un anumit fel. În cele din urmă, doar propriile noastre gânduri sunt cele care ne pot răni. Pur și simplu simțim ceea ce simțim, iar dacă reușim să ne ocupăm de sentimentele noastre într-un mod eficient, acest lucru poate fi foarte vindecător. Avem întotdeauna libertatea de a alege modalitatea în care răspundem în fața a tot ceea ce ni se întâmplă în viață. Lasă în urmă ideea despre cum ar trebui să fie viața ta și îmbrățișează viața așa cum este ea în realitate. Schimbă nu ceea ce se poate schimba, ci gândurile tale despre acele lucruri, și mergi mai departe.

Minciuna 5

Tu ar trebui să fii într-un anumit fel. Trebuie să încetăm să ne mai comparăm cu alte versiuni ale noastre, reale sau imaginate. Trebuie să încetăm să ne mai comparăm cu alte persoane, reale sau imaginate. Acesta va fi momentul în care vei avea parte de ceva real pentru prima dată, și nu ceva imaginar.

Minciuna 6

Numai câțiva oameni care sunt privilegiați au capacitatea de a trăi o viață bogată. Dacă te vei trezi în fiecare dimineață și-ți vei spune: „Da, astăzi va fi o zi mare.”, și-ți vei repeta această propoziție de acum înainte constant, într-o bună zi te vei uita în urmă și-ți vei spune: „Da, am trăit o viață grozavă”.

Minciuna 7

Greutățile sunt inutile. Uneori, lucrurile trebuie să meargă greșit pentru a putea merge mai bine apoi. Uneori trebuie să lași oamenii greșiți să o ia în fața oamenilor care merg cinstit. Uneori trebuie să te simți slăbit pentru a te putea simți mai apoi puternic. Uneori trebuie să placi o mulțime de persoane pentru a o putea găsi pe cea pe care o vei iubi. Uneori trebuie să accepți și binele și răul pentru a-ți da seama că totul este de fapt o lecție valoroasă.

Minciuna 8

A fi puternic înseamnă a nu simți durere. În realitate, cei mai puternici oameni sunt cei care au simțit durere, au acceptat-o și au învățat de la ea reușind să treacă prin ea. Este vorba de a avea curajul de a cere un sfat, a vărsa o lacrimă, a te lăsa doborât, pentru ca mai apoi să intri iar în ring și să lupți așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Minciuna 9

Te poți preface. Îndrăgostește-te înainte să spui „Te iubesc”, simte recunoștință înainte să spui „Mulțumesc.”, simte umilință înainte de a spune „Îmi pare rău”, simte eliberarea înainte de a spune „Te iert”. Când simți înainte să spui, ai nevoie de mai puține cuvinte pentru a ajunge direct la inima celeilalte persoane.

Minciuna 10

Să visezi este o pierdere de timp. Cele mai mari daruri sunt invizibile pentru ochi, dar se simt profund de către inimă. Ceea ce putem vedea este, de obicei, doar o mică parte din tot ceea ce este posibil. Imaginația are darul de a vedea doar ceea ce se află la suprafață, însă undeva în dedesubturile imaginației, este ceva cunoscut care abia așteaptă să iasă la suprafață. Trebuie doar să visezi suficient de mult timp pentru a descoperi despre ce este vorba.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !