Cel mai îndrăgit preot din România „lovește” din nou! Răspunsul lui la întrebarea „Au voie fetele la menstruație în biserică?” te va face să râzi cu lacrimi

Preotul sibian Constantin Necula ajunge din nou în atenția presei cu răspunsurile lui haioase. Acesta oferă o explicație surprinzătoare la o întrebare care frământă multe tinere și doamne.

„Au voie acestea să intre în biserică atunci când sunt la ciclul menstrual”?, l-a întrebat un tânăr într-o conferință, după ce s-a tot vehiculat că unii preoți nu sunt de acord să le primească pe reprezentantele sexului frumos în Casa Domnului în această perioadă, pe motiv că este pângărită biserica. Preotul Necula a răspuns într-un mod haios întrebării, fără să stea pe gânduri, spre deliciul tinerilor care îl ascultau.
„Nu avem ce să discutăm aici. Intrați liniștite măcar până acolo unde vă simțiți bine. Cred că unii dintre noi exagerăm foarte, foarte mult în gestica asta ginecologică. Că nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică să ne spună în ce perioadă a lunii sunteți. De obicei știți singure și respectați această frumusețe a întâlnirii cu curățenia. Vă întreb și eu așa, că-s mai prost, mai tâmpițoi de felul meu, dacă mireasa e în acea perioadă, nu o cununăm? Îi spunem, te duci acasă, mai stai cinci zile și ne întoarcem marți…?”, a declarat părintele Constantin Necula, într-o conferință susținută în fața tinerilor.
Părintele Necula, singurul preot din România care are zeci de mii de fani pe Facebook, a reușit să devină îndrăgit în rândul tinerilor datorită faptului că vorbește despre religie într-un mod atractiv și amuzant, reușind să ducă astfel învățătura Bisericii și la cei care de obicei o resping.

Ele sunt cele mai puternice 4 zodii, dar așteaptă să afli slăbiciunile lor

Deși mulți oameni sunt de părere că astrologia nu are o bază solidă, faptul că majoritatea trăsăturilor zodiilor se potrivesc perfect pentru fiecare persoană în parte ne face să credem că există, totuși, mai mult decât un sâmbure de adevăr. Vei fi fascinat/ă să afli care sunt cele mai puternice 4 zodii ale horoscopului european, dar și care sunt punctele slabe ale acestora.

1. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

La fel ca animalul care a dat numele acestei zodii, și nativii sunt încăpățânați, plini de energie și aventuroși. Nu se tem de nimic și sunt în stare să meargă până în pânzele albe pentru lucrurile în care cred.

Slăbiciuni: Spiritul lor rebel îi poate face foarte impulsivi, așa că ar trebui să aibă grijă când merg la cumpărături.

2. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii acestei zodii au trăiri foarte intense, în special în plan emoțional și sunt foarte pasionali. Au întotdeauna un obiectiv și nu cedează până în momentul în care îl duc la îndeplinire.

Slăbiciuni: De obicei, scorpionii sunt aroganți și foarte critici, așa că poate fi dificil să fii în preajma lor.

3. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Și racii sunt firi puternice și perseverente, în ciuda aparenței lor fragile. Sunt foarte încrezători în forțele proprii, așa că nu duc lipsă nici de ambiție.

Slăbiciuni: Ambiția lor îi poate face să devină cam duri cu persoanele la care țin, dar trebuie să ții minte că sunt firi extrem de iubitoare și sufletiste. De fapt, aceasta și este slăbiciunea lor: ființele iubite.

4. LEU (24 iulie – 23 august)

Probabil că nativii zodiei leu sunt cei mai puternici dintre toți. La fel ca leii, sunt lideri înnăscuți și au o personalitate dominantă. Sunt carismatici, manipulatori și foarte buni strategi. Au un efect puternic asupra celor din jur, așa că nu este de mirare că multă lume își pierde capul după ei.

Slăbiciuni: Ca orice lideri puternici, și ei au de luptat cu mândria și încăpățânarea. Fiind atât de grozavi, sunt obișnuiți cu laudele, dar asta nu este neapărat un lucru bun.

Câți copii o să ai în funcție de ZODIE? Nativele din PEȘTI sunt mame eroine

Sunt multe moduri în care să descoperi personalitatea cuiva, iar zodia este una dintre cele mai bune modalități. De exemplu, știai că astrele dictează inclusiv câți copii ar trebui să ai? Te lăsăm să citești și să te convingi singur/ă.

BERBEC

Ești o persoană foarte iubitoare și devotată, cu o personalitate puternică, ceea ce înseamnă că te-ai descurca de minune cu 3-4 copii.

TAUR

Ești calm, calculat și ambițios, așa că îți vei dori doi copii, pentru a nu-ți pierde stabilitatea emoțională.

GEMENI

Tot gemeni, duh! Dar ai grijă: vor avea personalități foarte diferite.

RAC

Racii sunt cea mai familistă zodie, așa că își vor dori copii de timpuriu. Cel mai probabil, va exista o diferență destul de mare de vârstă între frați.

LEU

Se știe că leii călătoresc în ceată, iar asta înseamnă că au 2-4 copii pe lângă ei. Din fericire, calitățile lor de multitasking îi vor ajuta să se descurce.

FECIOARĂ

Pentru că ești predispus/ă la stres și anxietate, unu este cifra magică pentru tine. Există și excepții, dar ai grijă să nu te lași copleșită.

 

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !