Andi Moisescu, despre cel mai copleșitor moment din viața sa. A fost părăsit de tatăl său

Andi Moisescu, despre cel mai copleșitor moment din viața sa: mama i-a ținut loc de tată

Un amănunt mai puțin știut despre Andi moisescu este că, în copilărie, acesta a fost părăsit de tată.

El a mărturisit că, din această cauză, a pierdut noțiunea de tată.

„Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a declarat Andi Moisescu.

„Maică-mea, săraca, a făcut tot ce i-a stat în putere. E o eroină în felul ei. Totuşi, atunci nu erau atâtea pericole în jur cum sunt astăzi. Mi-aduc aminte, pe vremea când eram eu copil, deja din clasa I mergeam singur la şcoală. E adevărat, era şcoala din capătul străzii, în cartier. Dar mergeam singur. Nu mă ducea cineva la şcoală. Am început să fac sport de performanţă, din clasa a II-a am plecat în primul cantonament, iar în clasa a III-a am plecat în cantonament două luni şi jumătate. Cum se pleca în cantonamente, de Revelion. Eram la Miercurea-Ciuc. Nu era nimeni înspăimântat, nu avea nimeni nicio problemă. Mergeam singur la antrenamente. Mi se pare că totul era mult mai simplu”, a adăugat el.

Despre primii pași în televiziune, Andi Moisescu a povestit:

„Veneam din radio, unde stăpâneam bine meseria. Am venit în televiziune, unde nu cunoşteam deloc meseria. Eram total „p-afarist“! A fost foarte dificil, în primele şase luni, eram de neprivit, mai bine că tu erai mic şi n-ai trăit traumele astea (zâmbeşte). În acele luni, în fiecare zi voiam să renunţ şi să mă întorc la radio. Pentru că nu depăşeam bariera asta a faptului că mă şi văd. Era un stres foarte mare pentru mine. Şi atât de mare era stresul, încât nu mă puteam concentra. Şi nu puteam să activez niciun mecanism! Eram pur şi simplu paralizat de acest stres şi de frica faptului că mă văd. „Dacă îmi scap o mână în ureche sau în nas? Sau stau cocoşat?“ O prostie, evident! Ştiu că a fost foarte dificil.

Şase luni m-am chinuit, timp în care făceam antrenamente încontinuu! Făceam emisia de dimineaţă cu Florin Călinescu. Am şi avut un început… nu îi doresc nimănui! După ce că eşti praf, să te mai pună în combinaţie cu cel mai tare! Ca să poţi să faci comparaţie, să fie evident! Făceam emisia cu el şi după ce terminam, după ce pleca el, refăceam emisia singur. La perete aşa! Cu prompter, mă mai ajutau săracii oameni, intrau în direct prin telefon, doar, doar. Zi de zi am făcut asta. Şase luni! Citeam promptere câte patru-cinci ore pe zi. Ca să pară că vorbesc liber. La programul de dimineaţă ai nevoie şi de prompter, nu poţi să o ţii numai pe vorbire liberă. Mai sunt chestii care mai apar. Sunt anumite lucruri care sunt riguroare şi care trebuie să fie livrate în trei fraze, nu în 30!”. SURSA: http://www.libertatea.ro


Top 3 cele mai sexy zodii din horoscop! Nu ghicești cine e pe locul 1!

Cu toții avem atribute și trăsături care ne fac să fim sexy în felul nostru personal, însă te-ai întrebat vreodată dacă astrele au de-a face cu sex appeal-ul tău? Ei bine, răspunsul este da, iar mai jos, îți vom prezenta care sunt cele mai sexy semne din zodiac, conform șoaptelor astrelor.

Crezi că te regăsești pe listă? Descoperă chiar acum!

1. SCORPION

Să fim onești, Scorpionii sunt cam înfricoșători. Dar nu există nici o îndoială că au ceva sexy al lor. Dacă nu este înspăimântător, un Scorpion are cele mai multe șanse să fie sexy și misterios, un partener interesant de avut în preajmă.

Este pasional și plin de energie sexuală. Ei sunt cei mai buni la a-și arăta dragostea prin expresia sexuală, ceea ce înseamnă că sunt ca dinamita în dormitor. E sigur că Scorpionul îți va oferi un orgasm de fiecare dată. Nu prea se pricepe la comunicare, însă se pricepe la ce să facă în dormitor.

2. SĂGETĂTOR

Cele mai mișto flirturi sunt cele inițiate de un Săgetător. Îți va fura inima fără ca măcar să te aștepți la asta sau să-ți dai seama. Nici măcar nu cred că Săgetătorul își dă seama că face asta. El are doar abilitatea de a-i face pe toți cei cu care vorbește să se simtă speciali. Săgetătorul are un libido foarte ridicat și se aprinde foarte ușor. E întotdeauna distractiv și incitant să fii cu el!

3. PEȘTI

Fiind un semn visător și înzestrat cu creativitate, nativul Pești are foarte multe fantezii în cap. Întotdeauna când întâlnești unul știi că există ceva special în privința lui, iar această calitate indescriptibilă te face să vrei să fii mereu în preajma lui.

Ca și Săgetătorul, nativul Pești știe cum să flirteze natural. El este incredibil de cald și de amabil. Vrea să-i facă pe cei cu care se confruntă să se simtă îngrijiți și apreciațăi.

Ce te face FERICITĂ în viață, conform ZODIEI tale!

E drept că sunt mai multe lucruri care ne pot face fericiți în viață, dar numai câteva dintre ele ne pot face să ne simțim cu adevărat împliniți. Iar semnul tău zodiacal știe cel mai bine despre ce este vorba, așadar, nu mai pierde timpul și consultă lista de mai jos pentru a afla care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a fi fericit în viață!

Berbec – Să nu încetezi niciodată să explorezi viața.

Faptul că descoperi fiecare latură a vieții, cu bune și rele, îți oferă un sentiment de împlinire imbatabil, iar dacă vreodată vei renunța la setea ta de aventură, sigur vei simți că ceva lipsește din viața ta. Continuă să savurezi și să explorezi viața, până când vei descoperi care este adevărata fericire pentru tine!

Taur – Să răspândești întotdeauna dragostea ta.

Chiar dacă ești deseori dificilă și nu prea îți place să-ți așterni sentimentele pe tavă, în sinea ta, te face fericită faptul că răspândești dragostea ta celor din jur. Nu te mulțumești cu aventuri din dragoste, iar atunci când ești sigură de partenerul tău, pavezi drumul către o relație de lungă durată, serioasă și împlinită. Dar ție îți place să împărtășești dragostea ta nu doar cu partenerul, ci și celorlalte persoane importante din viața ta. La urma urmei, și familia este importantă pentru tine!

Gemeni – Să fii tu, fără să eziți.

Ești nesigură de faptul că oamenii pot percepe negativ schimbările tale de personalitate sau că le pot interpreta greșit. Cel mai adesea, ai rețineri în a te afișa complet așa cum ești, dar dacă nu faci asta, devii nefericită, și sigur nu ți-ai dori să trăiești o viață încorsetată. Nu-ți mai fie teamă să-ți arăți toate laturile, indiferent câte ai!

Rac – Să-i faci fericiți pe cei dragi.

Tu debordezi de afecțiune și dorință de a-i vedea fericiți pe cei din jurul tău. Faptul că le oferi ajutorul tău, susținerea și găsești mereu moduri prin care-i poți menține mulțumiți și fericiți pe oamenii din viața ta, te face să te simți cu adevărat împlinit. Nu renunța niciodată la acest sentiment, pentru nimic în lume!

Leu – Să fii răsplătită pentru pasiunea ta.

Uită de a fi în centrul atenției pentru o secundă și gândește-te cu adevărat la ceea ce îți dorești și te face fericită – desigur, să-ți fie recunoscute meritele și să-ți fie apreciate pasiunile. Și răsplătite, dacă se poate. Atâta timp cât vei fi înconjurată de oamenii care îți observă și recunosc valoarea, vei fi extrem de mulțumită și fericită cu tine.

Fecioară – Să crești constant și să te dezvolți.

Nu vrei să rămâi la fel pe tot parcursul vieții și nu ratezi nici o oportunitate de a te dezvolta, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Pentru tine, perseverența este atributul care te ajută să te împlinești – spiritual, emoțional, intelectual. Iar atâta timp cât te poți uita în urmă și observa de unde ai plecat și până unde ai ajuns, ești fericită. Pur și simplu e un sentiment de satisfacție de neînvins!

Balanță – Să fii întotdeauna înconjurat de prieteni.

Firea ta sociabilă și prietenoasă te face să fii plăcută instant de ceilalți. Ai nevoie de prieteni cu care să împărtășești bucuriile vieții, dar și momentele dificile. Tu ești acolo pentru ei, așa că ți-i dorești acolo și pentru tine. Atâta timp cât ești înconjurată de prieteni pe care te poți baza, te simți împlinită și fericită.

Scorpion – Să-ți folosești talentul tău pentru totdeauna.

Ești capabilă de multe lucruri și tu știi asta. Când îți pui ceva în minte, nu te lași până nu obții. Și nimic nu te-ar face mai fericită decât să-ți folosești aceste abilități de acum și pretutindeni.

Săgetător – Să ai o carieră care te inspiră.

Ai un potențial nelimitat în tine, o simți și ești conștientă de inteligența ta. Pentru asta, nu te vei mulțumi cu puțin, ci doar cu acea carieră care te inspiră și te face să vrei să devii mai bună decât ești deja. Satisfacția profesională este unul dintre lucrurile care contează în viața ta, așa că vei fi dispusă să muncești oricât este nevoie pentru a o obține.

Capricorn – Să muncești din greu în timp ce te bucuri de viață.

Ți se pare oarecum greu să împaci aceste două lucruri, din moment ce tu ești orientată spre îndeplinirea absolută pe plan profesional și familial, însă nu ai vrea ca asta să te orbească și să te facă să uiți cum să-ți trăiești viața. Pentru tine, echilibrul între muncă și timp de relaxare este esențial ca să poți fi cu adevărat fericită.

Vărsător – Să fii în jurul oamenilor în care ai încredere.

Nu suporți ideea că ești înconjurată de persoane pe care nu te poți baza sau care nu sunt la același nivel intelectual ca tine. E important să știi că poți conta pe ajutorul celorlalți, tocmai pentru că de multe ori se întâmplă să fii cea care îl oferă. Așadar, oamenii în care poți avea încredere și te sprijină te fac să te simți în siguranță și împlinită.

Pești – Ca viața reală să-ți depășească visele, așteptările.

Ai tendința de a-ți imagina o viață mai bună decât ai deja, prin urmare, ți-ai dori din suflet ca aceea să-ți devină realitate. Dacă ești dispusă să renunți puțin la visare și să muncești pentru a obține viața pe care ți-o dorești, cu siguranță aceasta îți va întrece toate așteptările. Și categoric te va face super fericită!

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !