ANAMARIA PRODAN şi-a schimbat din nou look-ul! Aşa nu ai mai văzut-o niciodată

Anamaria Prodan este o persoană nonconformistă şi adoră schimbările. În ultima vreme, după ce a renunţat la coafura tip palmier, care a consacrat-o, vedeta şi-a schimbat de mai multe ori look-ul. Recent, a postat pe pagina sa de Instagram fotografii în care apare cu părul lung.


Dacă până acum am tot văzut-o cu părul scurt, ei bine sexy impresara s-a decis să îşi pună extensii şi arată foarte bine cu noua coafură. Anamaria Prodan reuşeşte de fiecare dată când îşi propune un lucru, aşa că a dat jos 15 kilograme şi acum arată foarte bine şi se simte bine bine în pielea ei.

Vedeta a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, cum a reuşit să topească kilogramele în plus. „Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV. sursa: cancan.ro

 

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !