Nadine povestește despre viața de la orfelinat. „Nimănui nu-i păsa”

Nadine s-a făcut remarcată în peisajul showbiz-ului românesc grație participării la show-ul de televiziune Școala Vedetelor, care făcea furori în urmă cu mulți ani la Televiziunea națională.
Nadine povestește despre viața de la orfelinat. „Aș fi dat orice să am părinți homosexuali”

Vedeta are amintiri dureroase din copilărie, atunci când a stat la orfelinat. Despre aceste lucruri și-a amintit Nadine într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de pe o rețea de socializare.

„La 6 ani am fost instituționalizată într-o casă de copii. Nimănui nu-i păsa dacă sunt bine sau nu, dacă mi-am făcut lecțiile sau nu, dacă am mâncat, dacă mi-e frică… Aș fi dat orice să am părinți homosexuali. Doi tăți sau două mame care să mă iubesca, să mă îmbrățișeze, să-mi vorbească, să își dorească să mă cunoască, să mă protejeze de toate durerile pe care viață mi le-a adus, pentru simplul fapt că n-am fost învățată diferență dintre bine și rău, printre altele. Altfel ar fi fost viața mea …

Am o viață bună, dar când închid ochii aș vrea să nu-mi amintesc lucruri pe care le-am văzut, le-am trăit, le-am simțit, le-am făcut… Orfanii ar trebui să aibă ultimul cuvânt dacă homosexualii le pot fi părinți, nu cei care nu au habar ce înseamnă să ți se pară mai ușor să-ți iei zilele, decât să trăiești nedorit de nimeni… Scriu cu multă durere, mă surprinde cât de afectată sunt. Atâția alții au decis pentru mine, și mi-au transformat viață în ce a fost nevoie pentru ei, nu pentru mine, iar pentru asta, și mai mulți ani a trebuit să muncesc pentru a curața mizeria lăsat de aceștia în mintea mea, în sufletul meu”, a povestit Nadine sursa: libertatea.ro

Își căuta un partener pentru nuntă pe Twitter și a sfârșit prin a se căsători cu el! Dragostea adevărată chiar există!

Doamnelor, Lila Apostolou a spart toate regulile dating-ului online și când vei afla ce a făcut, vei dori să iei notițe de la ea! Această londoneză a decis să-și găsească un partener pentru nunta surorii ei pe Twitter, în anul 2014. Habar nu avea ea că 3 ani mai târziu, va ajunge la altar cu necunoscutul de atunci.

Chiar dacă dai swipe în stânga sau la dreapta, în sus sau în jos, ori în alte direcții, pe aplicațiile de întâlniri pe care le folosești, să știi că procedezi greșit. Încearcă metoda lui Lila, și caută-ți jumătatea pe… Social Media!

Totul a început brusc și foarte convenabil, dintr-o glumă, pe platforma de socializare Twitter. Ea a postat un anunț prin care își căuta un partener pentru a merge la o nuntă, despre care ulterior a dezvăluit că era a surorii sale. Dădea puncte bonus dacă bărbatul respectiv avea și un copil despre care ar fi putut pretinde că este al ei.

Ce credeți?! Un bărbat a răspuns prompt la cererea ei, menționând faptul că are deja un costum și „tot ce trebuie”. Așadar, cum să spună Lila că nu? Bărbatul, care se numea Phil, a primit un răspuns jucăuș din partea Lilei:

„Ne vedem la altar”, i-a răspuns aceasta.

Dar cei doi protagoniști nu erau singurii care se bucurau de această „întâlnire” întâmplătoare a lor. Ulterior, Phil i-a mai lăsat un comentariu prin care o informa pe femeie că:

„Bunica mea abia așteaptă să te cunoască”.

Nimeni nu știe ce s-a petrecut de aici înainte, însă cu exact 3 ani mai târziu, Lila a postat o fotografie cu un pat superb pe rețeaua Instagram, iar la descriere a menționat:

„Tocmai m-am trezit în acest pat superb, alături de noul meu soț”.

Care era șmecheria? După cum ghicești deja, Phil era bărbatul care i-a devenit soț între timp. Chiar străinul care s-a oferit voluntar să o însoțească la o nuntă!

Iată o fotografie a celor doi care părăsesc oficiul de înregistrare și par a fi îndrăgostiți pe bune!

Partea amuzantă este că totuși, Phil nu a însoțit-o pe Lila la nunta surorii ei, însă chiar s-au întâlnit în viața reală în aceeași săptămână. Cei doi au ținut să precizeze asta pe Twitter, odată cu anunțul că între timp s-au căsătorit.

3 secrete despre CĂSĂTORIE pe care NU ar trebui să le împărtășești cu PRIETENII!

Încă de la vârste fragede am ales să împărtășim absolut totul cu prietenii cei mai buni. Iar de îndată ce te-ai căsătorit, nevoia de confesiune devine mai puternică decât oricând. „Este tentant să vrei să împărtășești, deoarece îți dorești sprijin, și vrei ca cineva să fie de partea ta”, susține Sharon Rivkin, consilier de căsătorie din Santa Rosa.

Dar faptul că le spui aproape totul prietenilor tăi se poate întoarce împotriva ta la un moment dat. Nu numai că acest lucru poate ruina încrederea partenerului tău, dar proiecțiile prietenilor asupra secretelor dezvăluite te pot face și mai confuz în privința acestora. Reținând acest gând, uite care sunt cele 3 lucruri interzise despre căsnicia ta, pe care nu ar trebui să le împărtășești niciodată cu prietenii!

Detaliile intime ale vieții voastre sexuale. Înainte de a te căsători, poate că ai scăpat multe dintre detaliile întâlnirilor amoroase în fața prietenilor tăi, dar de îndată ce căsătoria este oficială, partenerul tău își dorește, mai mult ca sigur, să păstrezi doar pentru tine experiențele intime de care aveți parte. „Pentru anumite cupluri, cel puțin unul din parteneri își dorește ca viața lor intimă să rămână ascunsă față de prieteni și familie. Poate fi vorba de un fetiș, o poziție sexuală, o rată de frecvență sau ceva asemănător.”, explică Sharon Rivkin. Așadar, înainte de a divulga toate aceste detalii, e recomandat să discuți cu partenerul de viață despre partajarea detaliilor cu privire la viața voastră sexuală.
Veniturile și datoriile soțului tău. Banii sunt adesea considerați o chestiune privată. Îți poți face de râs partenerul dacă vorbești despre cât de multe datorii are sau câte venituri aduce în căsnicia voastră. Statisticile spun că divulgarea veniturilor îți poate face prietenii să se simtă inconfortabili, căci îi determină să se gândească la situația lor. „Discuția despre venituri sau datorii pare a fi ceva natural, dar în momentul în care prietenii tăi încep să se poarte ciudat, înseamnă că îi faci să se simtă inconfortabili cu privire la propria situație.”, susține Rivkin.
Toate lucrurile asupra cărora ați căzut de acord că vor fi confidențiale. Poate că partenerul tău ți-a împărtășit ceva despre care vrea să rămână numai la tine. Oricât de mare ar fi tentația de a bârfi cu prietenele tale, cel mai bine este să păstrezi acele lucruri doar pentru tine. „Dacă știi că ceva îl poate răni pe partenerul tău într-un mod profund, atunci ar trebui să păstrezi tăcerea.”, spune Rivkin. În cazul în care este vorba despre o problemă delicată, cel mai bine este să căutați ajutor profesionist, decât să apelați la prieteni. Cel puțin ajutorul profesionist este imparțial.
Citește mai multe aici!

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !