Pepe şi-a fotografiat soţie în public, în timp ce-i… Raluca nu şi-a putut stăpâni pasiunea şi a dat frâie libere iubirii

Pepe şi Raluca Pastramă se iubesc de mama focului, iar artistul e tare mândru de soţia lui. Cântăreţul a fotografiat-o pe mama fiicelor lui într-un moment plin de pasiune şi imaginea a făcut-o publică pentru a arăta tuturor cât de iubit este el.


Pepe şi Raluca Pastramă formează unul dintre cele mai frumoase şi mai stabile cupluri din showbizul atuhton. Cei doi se iubesc mult, iar gesturile pline de pasiune nu au dispărut dintre ei nici după venirea pe lume a celor două fiice pe care le au împreună.
Cântăreţul este tare mândru de soţia lui şi de felul în care aceasta îl iubeşte şi a ţinut să le arate şi prietenilor lui virtuali. Aflaţi la un eveniment, Pepe şi Raluca nu şi-au mai putut stăpâni pasiunea şi au început să se sărute. Artistul a luat telefonul şi a făcut un selfie în timp ce soţia îl săruta cu patos pe buze, după care a făcut imaginea publică.

”Să nu vă uitaţi că vă văd”, le-a spus Pepe prietenilor lui virtuali.

Raluca a postat şi ea pentru fanii ei o poză, însă ceva mai ”cuminte”. sursa: cancan.ro

Sfatul săptămânii 17-23 iulie 2017 pentru fiecare zodie

Soarele intră în zodia Leu. Aici se află, deja, Capul Dragonului, legat de karmă și destin. Citește previziunile pentru fiecare zodie!

Berbecii sunt puși pe harță și dau vina pe alții pentru greșelile lor. În plan sentimental, se anunță schimbări majore. Horoscop Berbec.

Taurii își redecorează casa și trebuie să își planifice cu prudență cheltuielile. Altfel, „topesc” tot bugetul familiei. Horoscop Taur.

Gemenii trebuie să fie prudenți la volan. Planeta Marte intră în sectorul Călătoriilor din astrograma lor! Horoscop Gemeni.

Racii renunță la prietenii care îi caută doar când au nevoie de ajutor. Atenția lor se îndreaptă spre familie. Horoscop Rac.

Leii sunt protejați de astre. Pentru ei începe o perioadă cu schimbări karmice și numeroase oportunități. Horoscop Leu.

Fecioarele se pot trezi cu o avalanșă de reproșuri „servite”, din cauza geloziei, de partenerul de viață. Horoscop Fecioară.

Balanțele trebuie să fie mai selective în ceea privește persoanele cu care își petrec timpul sau cu care colaborează. Horoscop Balanță.

Scorpionii sunt dezamăgiți de persoana iubită. Acesta nu pare impresionată de problemele nativilor. Horoscop Scorpion.

Săgetătorii mediază relația dintre părinți și partener. La serviciu, au probleme, dar și protectori. Horoscop Săgetător.

Capricornii află că pot pierde o promovare meritată. Frustrările de la job provoacă tensiuni acasă. Horoscop Capricorn.

Vărsătorii sunt prea interesați de trecutul sentimental al partenerului. Indiscreția lor nu este apreciată! Horoscop Vărsător.

Peștii renunță nu doar la tabieturi, ci și la relații toxice. În cuplu, empatia și afecțiunea anuleazăorice conflict. Horoscop Pești.

Horoscopul săptămânii 17-23 iulie este marcat de 3 evenimente principale:
* 20 iulie: Marte intră în zodia Leu
* 22 iulie: Soarele intră în zodia Leu
* 23 iulie: Luna Nouă în zodia Leu.

Un alt eveniment important va fi conjuncția dintre Soare și Marte, din ziua de 23 iulie.

Intrarea planetei Marte în zodia Leu ne va ajuta să fim mai siguri pe noi, mai dornici de a ne afirma, mai dispuși să riscăm, să investim, să acționăm și să facem primul pas în relații și colaborări.

Timp de 6 zile, între 20 și 26 iulie, Marte va lucra în echipă cu planeta Comunicării, Mercur, aflată, de asemenea, în zodia Leu.

Această combinație astrală ne va determina să spunem lucrurilor pe nume, să nu ne ferim de adevăr și să nu ne pese prea mult de efectul vorbelor noastre.

De aici, din păcate, pot izbucni și conflicte pe care intrarea Soarelui în zodia Leu, în ziua de 22 iulie, le poate amplifica.

Soarele va accentua orgoliile, dorința de a domina, de a conduce sau de a avea ultimul cuvânt.

De altfel, săptămâmana se va încheia cu o conjuncție între planeta Marte și Soare, în zodia Leu.

Iar în zodia Leu se află, din 9 mai, Nodul Nord sau Capul Dragonului. Nodul Nord este unul dintre cei doi piloni ai Axei Destinului, care anunță obligațiile noastre karmice.

La nivel general, Nodul Nord în Leu ne cere să ne punem în valoare ceea ce destinul ne-a oferit: calități, informații, talent, experiență etc.

Dar riscul izbucnirii unor conflicte, din cauza orgoliilor și ambițiilor va fi foarte mare și se va regăsi și în săptămâna care va urma.

Cristalele- talisman pentru această săptămână sunt cuarțul roz și lapis lazuli.

Sursa:huff.ro

Ce karmă ai în dragoste, în funcție de zodie

Sansele în iubire ale zodiilor, despre greșelile pe care nativii le fac de obicei în dragoste.

Ce karmă ai în dragoste 
„Să stabilim că există 3 tipuri de karmă: de agresivitate – Berbec, Balanță, Rac, Capricorn; de atașament posesiv – Taur, Leu, Scorpion, Vărsător; de ignoranță – Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Variantele de karmă sunt mai multiple de atât, însă ne rezumăm la acestea trei mari.

Karma de agresivitate: Când Berbecul va înțelege că dragostea pentru el nu trebuie făcută sub formă de agresivitate, va câștiga. Berbecul nu trebuie să ridice tonul ca să dovedească dragostea.

Aceeași poveste se întâmplă și la Balanță. Când nu are o forță financiară, nu își mai poate manifesta dragostea.

Racul, pe cât e de bun și de familist, e la fel de agresiv precum Balanța. Același lucru i se potrivește și Capricornului, mai ales pe axa sexualității.

Karma de atașament posesiv: Taurul, prin excelență, îl poate avea vizavi de un partener sau o parteneră când deține niște valori financiare fantastice.

Taurul e conservator și în a face sex. Ca să ajungă în acea stare, are nevoie de lux, de ceva material bun.

Leul este fantastic de strălucitor, de epatant și are nevoie să i se ofere în permanență o persoană care să îl scoată în valoare.

Scorpionul, mai mistic, mai introvertit, când are ceva sau pune ochii pe cineva nu îl lasă să miște în front. E atât de posesiv că e în stare să facă și moarte de om.

 

Vărsătorul e vizat cam de aceleași lucruri.

Karma de ignoranță: Fecioara nu se vaită în relații, pe când Geamănul este extrem de libertin.

Geamănul și Fecioara pot avea o relație frumoasă împreună, însă sunt lovite de ignoranță. Geamănul vrea să mai plece din când în când de acasă, iar Fecioara îl ține din scurt.

Săgetătorul și nativul Pești: Săgetătorul incită apa, o face să clocotească. Peștișorii au nevoie de siguranță.

 

sursa:huff.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !