MARGHERITA de la Clejani a mărturisit de ce fratele a picat Bacul:,,El a fost axat pe muzică‘’

Fulgy de la Clejani a picat Bacalaureatul şi nu a avut noroc nici la contestaţii, unde nu a primit notele minine pentru a promova examenul. La o săptămână după afişarea rezultatelor finale la Bacalaureat, sora lui Fulgy, Margherita de la Clejani, a explicat eşecul fratelui mai mic.
Bruneta a spus că nu a fost o dramă că Fulgy nu a reuşit să ia Bacul, ba chiar mai mult, ea susţine că fratele ei s-a axat pe alte domenii şi anume muzica.

„A studiat la Dinu Lipatti. El e fost axat pe muzică, studiază pianul clasic şi cred că a adormit la georgrafie. A picat la georgrafie. El îmi spunea mie Magda la ce trebuie să mai învăţ eu la geografie, când eu am Waze?”, a mărturisit Margherita de la Clejani.

Din păcate, la Istorie a primit o notă mai mică la contestaţie faţă de cea iniţială. El reuşise să obţină prima dată 5,85 la Limba şi Literatura Română, la Istorie 4.35, iar la Geografie nota 3,7. Acum a primit o notă mai mare la Limba şi Literatura Română, adică 6,15. La istorie a primit 4,1, iar la Geografie a rămas cu acelaşi rezultat.

 

Atenție bucureșteni De vineri RATB schimbă modalitatea de control a călătorilor

RATB schimbă modalitatea de control a călătorilor începând de vineri, 7 iulie. Controlorii vor verifica la urcarea în vehicule existența legitimațiilor, transmite Regia Autonomă de Transport București.

RATB anunță într-un comunicat de presă că ”pentru a veni în sprijinul călătorilor și pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității achitării călătoriei, începând de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonomă de Transport București (RATB) a inițiat un proiect-pilot privind schimbarea parțială a procedurii de control, în sens preventiv”.
Noua modalitate de control a legitimațiilor de călătorie se va realiza în intervalele orare 6.00-9.00 și 17-19 în stațiile RATB cu flux major de călători. Echipele de control vor verifica la urcarea în vehicule existența legitimațiilor, îndrumându-i către centrele de vânzare pe cei care nu dețin titluri valabile. „În afara intervalului orar menționat, activitatea de control se va desfășura normal”, anunță RATB.

La sfârșitul lunii iulie, după încheierea proiectului pilot vor fi făcute evaluări pentru a stabili măsurile care urmează a fi luate în continuare.

sursa:libertatea.ro

Când soțul vrea să fie tot timpul șeful: ”El vrea să comande, iar eu să execut”
E greu când soțul vrea să fie tot timpul șeful și tu nu ai niciun cuvând de spus. Află de la specialistul nostru în probleme de cuplu ce poți face pentru a schimba în bine situația.

Cei mai mulți bărbați care își domină soțiile nu realizează că acestea nu se simt prea bine în această postură. Când ai un soț care vrea să fie tot timpul șeful, e bine să-ți dai seama ce îl motivează să se poarte așa. El crede că face ceea ce trebuie pentru ca lucrurile să meargă bine și nu crede că tu ești nefercită. De aceea, s-ar putea schimba în bine dacă ar afla care este cu adevărat starea de fapt. Totuși, există și unii bărbați care nu ar face cu niciun chip concesii. Dacă acest lucru se aplică în cazul tău, cel mai bine accepți situația sau te retragi.

Ești tratată ca o menajeră de soțul tău? Ce să faci!

Psihoterapeutul Tedy Creștin te învață cum să faci diferența și să-ți dai seama dacă soțul tău este printre cei care au o șansă să se schimbe. Fie soțul vrea să fie tot timpul șeful, fie a fost educat că așa trebuie să fie. ”Dacă ai un partener care încearcă să te domine, este cazul să-ți dai seama de unde vine acest mod de a fi. Dacă i s-a indus prin educație dorința de a domina, dar el nu este o fire care își dorește neapărat să comande, există șanse mult mai mari să-ți faci vocea auzită. Conceptul despre rolurile în familie poate fi discutat și remodelat”, este de părere psihoterapeutul Tedy Creștin. ”Însă dacă bărbatul este așa din fire. El vrea să comande și, în plus, a mai fost și crescut așa, va fi foarte greu să încerci să îți spui și tu punctul de vedere. De aceea, este bine să te gândești dacă dorești să rămâi în acea relație, pentru că foarte greu se va schimba ceva”.

sursa:libertateapentrufemei.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !