Gigi Becali, declaraţii halucinante despre Pomohaci: ”Păcatele lui nenorocite de curvie şi de pedofilie pe care le-a făcut el…”

Gigi Becali a luat foc, efectiv, atunci când a aflat despre părintele Cristian Pomohaci, situat în mijlocul unui scandal de pedofilie şi homosexualitate care a clătinat din temelii Biserica. Cunoscut ca un om deosebit de religios, Becali tună şi fulgeră la adresa păcătosului Pomohaci, pe care îl vrea dat afară din Biserică. Becali nu a putut să-şi pună frâu la gură în lupta lui pentru apărarea credinţei!
Gigi Becali a avut o intervenţie tranşantă, în sfânta zi de Duminică, atunci când a fost rugat să comenteze la România TV situaţia delicată a părintelui Pomohaci, acuzat de mai mulţi minori că i-a corupt cu bani şi mâncare ca să-i determine să întreţină cu el relaţii sexuale. Gigi Becali este ferm, nu vrea să-l vadă pedepsit de legea lumească, ci vrea să se căiască şi să nu mai calce în sfânta Biserică!

”Lumea îl apreciază pentru vocea lui, pentru calităţile lui artistice, dar ce este important că s-au dat în vileag aceste apucături ale lui, de sodomie, de pedofilie ca să nu mai slujească în biserică, pentru că îi e tare urât lui Dumnezeu ca un sodomist să se atingă de sfintele taine în altar, biserica a făcut cu întelepciune, pentru că iubind oamenii să nu-i smintească, dar încet încet iî va caterisi, zic eu, problema lui, pot să-l iubească oamenii pentru melodii, nu e niciun fel de problemă că nu-l omorâm pe om că e homosexual numai că nu are ce căuta în biserică niciodată în viaţa lui, păcatul ăsta al sodomiei, pedofiliei, e atât de urât că nici Satan te pune să-l faci, nu se uită, întoarce faţa. Când doi bărbaţi fac păcatul sodomiei Satan îşi întoarce faţa şi lui îi e scârbă de acest păcat iar el a făcut lucrurile astea (…) Ce denigrare? e înregistrare şi cu asta basta, vă spun ce ştiu despre el, el făcea moliftele Sfântului Vasile, să înţeleagă toată lumea, moliftele sunt cearta diavolului, te lupţi cu Satana, îl cerţi, te cerţi cu el, ca să poţi să faci aceste sfinte rugăciuni trebuie sa fii foarte bine pregătit, trei zile trebuie să ţii post, nici apă, altfel vine dracu şi te dă de pământ. El, Pomohaci am înţeles că-i spunea episcopul Andrei Andreicuţ, domnule nu mai face moliftele Sfântului Vasile că nu ai voie să le faci, nu eşti pregătit şi se aştepta la o chestie de genul ăsta, el le făcea, nu a ţinut cont, l-a luat dracu, s-a făcut homosexual şi şi-a bătut dracu joc de el, pentru că dacă vreţi eu am auzit că Ilie Cleopa care e sfânt, care stătea în pustiu şi noaptea l-a dus prin aer, l-a dus de la Piatra Neamţ, l-a dus la Roman, şi se ruga la un stâlp şi lumea l-a recunoscut şi şi-a dat seama că l-a luat dracu pentru că nu era pregătit.(…) Asta făcea el Pomohaci, el să fie sănătos, noi îl iubim în continuare ca pe un om, treaba lui, să facă sodomie cât vrea el, numai că în Sfânta Biserică Ortodoxă nu are ce căuta în viaţa lui, mai ales în altar , e păcat să mai calce”

Gigi Becali i-a transmis şi un mesaj lui Pomohaci

”Mesajul pe care i-l transmit, el ştie ce are de făcut, a făcut moliftele Sfântului Vasile, l-a luat dracu, acum să se împărtăşească, să se spovedească, dar în Biserică, în altar să nu mai calce niciodată, să se ducă la Biserică să se căiască de păcatul pe care l-a făcut, el ştie că atunci te hirotoniseşti preot şi când primeşti pe dreapta sfinţenie de la apostoli se transmite harul, el a primit harul şi batjocorind harul e un păcat mare pentru că nu trebuie să te sfiinţească biserica, Ioan Gură de Aur spune că dacă vedem un preot beat şi îi sărutam mâna ne umplem de har, pentru că harul lui Dumnezeu nu se amestecă niciodată cu sodomia lui Pomohaci şi nici păcatele lui nenorocite de curvie şi de pedofilie pe care le-a făcut el ”

5 fructe pe care trebuie să le eviți dacă vrei să pierzi în greutate

Când ne uităm la condiția noastră fizică și la aspectul fizic ne gândim la fructe ca la alimente cu conținut scăzut de calorii și sănătoase, consumându-le pentru gustări și chiar în loc de cină. Totuși, acest lucru nu este corect pentru fiecare fruct.

Multe dintre ele conțin prea mult zahăr – aproape la fel de mult ca ciocolata.

Tasta a decis să afle care fructe ar trebui evitate pentru a vă menține forma:

Locul 5

Căpșunile sunt unul dintre cele mai bune produse pentru o alimentație sănătoasă. Acest fruct conține fibre, vitamina C, o mulțime de apă și foarte puțin zahăr, care ajută la combaterea celulitei.

Caisele sunt destul de grele. Prea multe caise pot duce la indigestie, dar pericolul principal este în sâmbure. Dacă vă place să mâncați și interiorul caiselor, ar trebui să știți că acestea conțin amigdalină, care formează cianură de hidrogen în stomac. Este o otravă puternică care poate provoca greață, amețeală și leșin dacă este consumată în cantități mari.

Locul 4

Pepenii galbeni și pepenii verzi conțin o mulțime de fibre și apă, rapid satietate și având un efect diuretic. Aceste fructe ajută la eliminarea toxinelor si la combaterea unor condiții precum celulita și acneea.

Acestea sunt un mare ajutor atunci când este fierbinte, restabilind echilibrul de apă care este de asemenea crucială pentru imunitate și o piele sănătoasă.

Perele au un dezavantaj semnificativ: ele pot întrerupe activitatea intestinelor datorită efectului lor constipator puternic.

Locul 3

Datorită conținutului scăzut de zahăr, a vitaminei C și a antioxidanților, fructele de pădure nu vă vor afecta greutatea. Dimpotrivă, ele contribuie la producerea de colagen și la arderea excesului de grăsimi.

Avocado, pe de altă parte, nu este un produs pe care l-ați mânca pe o dietă. Se cheamă uneori “Fruct de unt”, și pentru un motiv: valoarea sa energetică este de 227 kcal. Avocad-ul este mai bine folosit ca și garnitură sau consumată în cantități mici.

Locul 2

Merele sunt printre cele mai bune fructe pentru fitness. Ele nu au nici un fel de grăsimi, iar valoarea lor energetică este de aproximativ 60-100 kcal. Merele conțin o mulțime de fibre , toate ajutând la combaterea celulitei datorită antioxidanților și pectinelor.

Strugurii sunt dimpotrivă printre cele mai grave fructe atât pentru condiția dvs. cât și pentru sănătatea dumneavoastră generală. Strugurii conțin o mulțime de zahăr, coaja lor este greu de digerat, semințele pot congela intestinele, iar acizii din ele dăunează smalțului dinților.

Locul 1

Grapefruitul este numărul 1 în lupta împotriva excesului de greutate datorită calităților sale puternice de ardere a grăsimilor. Enzimele grapefruitul ajută la procesarea activă a caloriilor.

Bananele, totuși, sunt cele mai “energice” fructe. Ele se digeră încet și oamenii de știință au descoperit recent anumite substanțe care blochează activitatea celulelor responsabile pentru descompunerea grăsimilor.

 

12 produse naturale care ajută la întinerirea și îngrijirea pielii

Tasta a ales ingrediente naturale foarte eficiente pentru a vă ajuta pielea să arate chiar mai bine decât ar fi fost făcută de un master Photoshop.

Acestea vă întăresc în mod vizibil pielea, deci încercați să le folosiți în mod obișnuit. Bucurați-vă de rezultate!

1. Roșie

O mască naturală din felii de roșii poate face minuni pentru pielea obosită, plictisitoare și stresată.

Aplicați felii de tomate timp de 20 de minute o dată pe săptămână pentru a vă va face pielea moale, hidratată și tânără. Dacă aveți inflamație a pielii, frecati sucul de roșii pe fața dumneavoastră. Pentru a vă îmbunătăți tonul pielii, încercați să creați o mască naturală utilizând pasta de tomate și uleiul de măsline.

2. Cartof

Cartoful este un remediu grozav pentru pielea tinerească. Poate fi folosit pentru tonifierea pielii și are un efect anti-rid.
Aplicați o mască de cartofi în fiecare zi timp de 15 minute. Puteți folosi pulpă de cartof brut sau suc. Pentru elasticitatea pielii și conturul feței limpezi, încercați să adăugați suc de lămâie la masca de cartofi.

3. Lămâie

Lămâia este o modalitate excelentă de a albi pielea și de a scăpa de pete de vârstă și efecte de acnee. Lemon face tonul pielii neted și veți observa un ten mai luminos și mai uniform.

Utilizați sucul de lămâie ca loțiune de tonifiere, frecați-l pe față în fiecare zi.

4. Aloe vera

Utilizați suc de aloe vera sau pulpa din frunze în mod regulat și urmăriți-vă lucruri uimitoare pe pielea dumneavoastră. Măștile de aloe vă vor da pielea strălucitoare și radiantă. Aloe ajută la atenuarea petelor întunecate și a cicatricilor de acnee și chiar tratează arsuri minore.

Utilizați suc de aloe ca loțiune de tonifiere și aplicați-vă pe piele în fiecare zi. Aplicați pulpa ca mască timp de 10 minute o dată pe săptămână.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !