Dan Negru a fost surprins de paparazzi pe litoral! Reacţie surprinzătoare după ce a văzut imaginile: ”Mă tot gândesc cum să v-o spun”

Dan Negru a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le transmite prietenilor lui virtuali că zilele trecute a fost surprins de paparazzi la o plimbare cu soţia. Realizatorul TV a profitat de ocazie si le-a spus prietenilor că nu are de gând să-şi schimbe soţia.

”M-am nimerit pe lângă nişte paparazzi zilele astea la Mamaia…Dupa 17 ani de hituri la Antena încă ma onorează articolele care încep cu „Negru, motorul de audienta al postului Antena 1” şi ma gândesc ca as avea ceva sa va spun dar nu-mi găsesc deocamdata vorbele…Pana la urma Piersic are dreptate când imi spune „bai, Ciocoflendereeeeeee, tu vorbeşti mult, repede ,dai din mâini şi nu spui nimic….”. Asa ca, ma tot gândesc cum sa v-o spun… P.S.-nevasta nu mi-o schimb, nu e de speculat pe subiectul asta…”, le-a spus Dan Negru prietenilor lui virtuali.

sursa: cancan.ro

Soțul a recunoscut că a înșelat-o cu sora ei, dar răspunsul soției e cea mai tare chestie pe care o vei citi!

Chiar dacă despărțirile sunt dureroase, divorțul este infinit mai rău și mai dificil. De fapt, divorțurile se lasă adesea cu certuri urâte și cuvinte grele.

Povestea prezentată în acest articol este un exemplu despre cât de neplăcut poate fi un divorț. Pare de necrezut, dar acest bărbat și-a părăsit soția pentru sora ei! El a anunțat-o printr-o scrisoare, iar răspunsul ei a fost uluitor! Citește scrisorile celor doi mai jos!

„Dragă soție,

Îțiscriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Dar soțul nici măcar nu știa că soția a avut o surpriză pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lăsa cu gura căscată!

Citește-o mai jos!

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat

Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

Se pare că această femeie a pregătit cea mai tare răzbunare pentru soțul ei infidel, nu-i așa?!

A înșelat-o pentru că era grasă, dar răzbunarea ei a fost cu vârf și îndesat!

Ziua în care Lisseth s-a căsătorit cu Jose a fost cea mai fericită zi din viața ei. Cu toate acestea, după câțiva ani de căsătorie, Jose s-a transformat din soțul iubitor în cel mai rău coșmar al ei. Totul a început din timpul sarcinii lui Lisseth cu fiica lor.

Tânăra mămică a început să ia în greutate. După naștere, a continuat să crească în greutat. În timpul și după sarcină, cuplul consuma o mulțime de mâncare nesănătoasă. Jose a fost suficient de norocos încât să nu pună nici un kilogram în plus, dar Lisseth le încasa din plin. Când a început să capete mai multe dimensiuni la rochie, Jose a început să o intimideze. El o numea în mod constant „grasă” pe Lisseth, lucru care i-a sfărâmat femeii respectul de sine. Într-o zi, a numit-o „elefant”.

„Încercam să îmi arăt afecțiunea în pat, dar el doar se întorcea pe partea cealaltă și se culca. Îi provocam repulsie și adormeam plângând din cauza asta”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Fără afecțiunea soțului ei, ea a apelat la mai multe produse alimentare, ca premiu de consolare. Ceea ce soția nu știa în tot acest timp, era faptul că soțul ei avea o aventură cu o altă femeie. După ani de insulte, Lisseth a decis să facă o mare schimbare în viața ei.

„Jose nu-mi arăta nici un semn de afecțiune, iar produsele alimentare au devenit mai mult decât un prieten”, a mărturisit ea. „Cuvintele sale îmi făceau stomacul să se întoarcă pe dos, iar produsele alimentare au devenit singurele capabile să-mi ofere un moment de fericire. Mâncam în jur de 4000 de calorii pe zi.”

La scurt timp după aceea, ea a descoperit că soțul ei, odată dedicat, o înșelase în tot acest timp. „Am pus mâna pe telefonul său și m-am uitat prin mesaje. Am descoperit totul. M-am simțit dezgustată, dar ceva s-a schimbat în mine. Atunci când a venit acasă în acea seară, i-am spus ce am găsit. El nu a negat și mi-a spus că a fost vina mea, deoarece eram atât de grasă. Mi-a spus că voi fi întotdeauna urâtă. Am fost devastată, dar pe de altă parte, și determinată. Acest om rău nu-mi va mai face rău din nou.”

Atunci, Lisseth a intentat divorțul și a decis să se transforme complet.

Un medic i-a propus o intervenție chirurgicală, singura opțiune pe care ea o avea, dar nu a vrut să-i dea curs. În schimb, s-a încăpățânat să-și schimbe complet obiceiurile alimentare și stilul de viață. Greutatea a început să-i scadă. Își cumpăra haine din ce în ce mai mici.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !