Gest emoţionant făcut de Daniela Gyorfi. Ce a lăsat lângă sicriul Denisei Manelista

 

Daniela Gyorfi este, la rândul ei, marcată de decesul artistei Denisa Răducu. Vedeta a ţinut să transmită un mesaj de condoleanţe familiei cântăreţei de muzică de petrecere.
„Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu s-o odihnească în pace!!”, a scris Daniela Gyorfi pe contul personal de socializare.

Denisa Manelista a fost depusă, duminică dimineaţă, la capela cimitirului Bellu din Bucureşti, iar pe la căpătâiul ei au trecut sute de persoane.

Daniela Gyorfi nu putea lipsi de acolo. Foarte afectată, artista şi-a stâpânit cu greu lacrimile în momentul în care a văzut-o pe Denisa Manelista în coşciug.

Daniela a fost însoţită la capelă de George Tal, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de aproximativ zece ani. Cântăreaţa a pus lângă sicriu un buchet de trandafiri roşii, florile favorite ale Denisei Manelista.

Luna trecută, Daniela Gyorfi susţinea că Denisa Manelista ar fi trebuit să susţină concerte mult mai rar dacă se simţea obosită.

„Nu poţi să spui aşa ceva despre un om care a luat-o pe Denisa de la Florin Peşte, un om foarte talentat de altfel, şi care a muncit foarte mult. Nu degeaba a avut Denisa hituri după hituri. Când eşti în top, nu te poţi opri doar pentru că eşti obosită într-o seară, mergi mai departe. Liviu s-a purtat exemplar cu Denisa, ceea ce a făcut probabil este doar că au pus multe cântări prea des, dar dacă Denisa nu mai putea, putea oricând să zică nu, nu a obligat-o nimeni.

Denisa nu s-a drogat niciodată, nu a fumat. Ea nu cânta aşa de mult cum făceam eu cu Minodora în tinereţe. Şi eu sunt obosită, dar îmi place să fiu pe scenă, să am specatole, cred că Dumnezeu e mare şi m-am bucurat foarte mult când a intrat în direct. Este o fată tânără şi nu merită aşa ceva”, declara Daniela Gyorfi.

sursa:cancan.ro

Când iubitul tău face aceste 8 lucruri, înseamnă că încă o mai are pe FOSTA în minte!

Trebuie să fii atentă atunci când ieși cu un tip care tocmai a încheiat o relație. E un sfat excelent, ținând cont că nimeni nu vrea să fie tipa de rezervă. Nu numai că va fi greu pentru tine, dar va fi neplăcut și pentru partener, mai ales dacă încerci să-l faci să uite de fosta.

Uneori uităm de această regulă și ajungem chiar în această situație: suntem cu un tip care tocmai s-a despărțit de cineva, și din anumite motive, continuăm relația, pentru că ni se pare că totul este bine. În multe cazuri, lucrurile decurg bine, dar alteori, nimic nu este așa cum ne-am așteptat și e evident că el încă se mai gândește la fosta.

Iată câteva semne evidente că încă se mai gândește la fosta:

1. Este încă prieten cu ea

Dacă în afara relației pe care au avut-o a mai existat și o prietenie mai veche, nu e nici o problemă dacă prietenia este restabilită. Dar dacă nu aveau o relație anterioară, atunci e mai bine să nu aibă nici un contact direct. Dacă iubitul tău își dorește o prietenie și încă mai are sentimente amestecate, nu poți să te arunci în acea relație, căci este foarte dificil să faci față unei asemenea situații.

2. Salvează fotografii și amintiri

Încă mai păstrează fotografiile lor ca și cuplu, mai ales dacă despărțirea a fost recentă. Telefonul lui arată ca un album foto care-ți amintește de fosta. Nu este normal.

Asta poate însemna doar două lucruri: Fie această pauză este recentă sau fie nu s-a întâmplat. Oricare ar fi, nu este o situație favorabilă pentru tine și relația ta. E mai bine să clarificați lucrurile și să rezolvați problema în cel mai scurt timp posibil.

3. Te vrea doar în pat

Când împărțiți patul, nu vorbiți prea mult între voi, poate pentru că fosta lui ar putea fi prezentă în capul său și nu vrea să te înlocuiască sau să elimine aceste momente. Un bărbat care te iubește doar pentru a se satisface din punct de vedere fizic nu este un bărbat care te merită. Tu meriți mult mai mult decât asta.

4. O relație cu rădăcini adânci

Poate fi un semn că te-ai îndrăgostit de el, dar poți fi și o înlocuire a relației sale anterioare. Un bărbat îndrăgostit încă de fosta lui se mulțumește cu tot ce poate obține pentru a încerca să o uite pe fosta.

5. Vorbește despre asta

Dacă partenerul tău, într-un fel sau altul, îți spune că mai are sentimente din trecut, este clar că încă nu a reușit să depășească sau să uite trecutul cu persoana respectivă, prin urmare, este posibil să mai aibă încă sentimente pentru ea.

6. Își trimit mesaje

Mulți oameni interacționează prin mesaje, dar nu este normal să păstreze un contact constant cu fosta lui iubită. fii deosebit de atentă atunci când ajungi să afișezi mesaje, respingi sau petreci tot timpul navigând pe rețelele sociale ale fostei sale iubite. Nu e o activitate sănătoasă.

7. Se comportă diferit în fața ei

El începe să-și schimbe atitudinea atunci când ea este prezentă. Este foarte nervos și foarte motivat să-i surprindă atenția.

8. Uneori petrec timpul împreună

Dacă iubitul tău încă mai are sentimente pentru fosta, încearcă să petreci și tu timp cu ea, iar dacă simți că ceva nu este în regulă, atunci este probabil foarte adevărat.

E recomandat să nu începi o relație cu o persoană care încă mai trăiește în trecut. Meriți un bărbat care nu are îndoieli și care este îndrăgostit de tine 100%.

 

Dacă ești înclinată să crezi că iubitul tău încă nu a trecut complet peste fosta lui, probabil ai adunat deja câteva motive de suspiciune. Poate l-ai găsit suspinând cu nasul în telefon, mormâind „Aș vrea să știu cum pot să îți dau drumul”, sau poate i-a rostit numele prin somn în mijlocul nopții, sau te-a strigat, din greșeală, pe numele ei. Poate încă mai are una din cămășile ei pe care o miroase din când în când.

Toate acestea indică faptul că încă nu este pregătit din punct de vedere emoțional să iasă la întâlniri în acest moment. Dacă el vorbește în mod constant despre fosta lui, își petrece timpul la telefon cu ea sau se întâlnește cu ea fără prezența ta, te compară cu ea și te face să te simți inferioară ei, toate acestea duc către posibilitatea de a mai fi conectat cu ea în vreun fel.

Iată alte semne care îți spun că un bărbat nu a trecut încă peste fosta lui iubită!

7 chestii pe care le fac bărbații atunci când NU au trecut peste FOSTA! Nu o rata pe a 5-a!

1. Își vorbesc des

Nu e chiar corect să te aștepți ca el să o îndepărteze complet pe fosta din viața lui, cu excepția cazului în care ea încă îl dorește, pentru că nu e prea grozav. Dar dacă ei vorbesc tot timpul, nu iese din discuție faptul că încă mai are sentimente pentru ea. Ori se simte vinovat că el a plecat, ori nu a trecut încă peste ea. A rămas încă prea implicat. Dacă este cazul tău, vorbește cu el și întreabă-l dacă este pregătit să fie într-o nouă relație cu tine. Poate ești o plasă de siguranță pentru el sau dacă lucrurile nu merg cu tine, o păstrează pe ea pentru rezervă.

2. El îi dă like la postări și îi verifică des postările de pe Social Media

Probabil că ne-ar fi tuturor mai bine dacă nu ne-am mai urmări foștii pe Social Media, dar adevărul este că nu ne putem abține. Dar un block sau un unfollow nu este ceva ce bărbații preferă, pentru că ar crea dama de după relație, care nu este deloc sănătoasă. Lucrurile pot fi cu atât mai ciudate cu cât au prieteni comuni.

3. O urăște în mod constant

E de înțeles faptul că e puțin amărât după despărțirea de ea, dar dacă vorbește din cale afară acid la adresa ei, e un semnal de alarmă. Ar putea fi o încercare a lui de a-și reaminti de ce nu mai este cu ea, pentru a se convinge că îi este mai bine așa.

4. Se lansează într-o întrecere inutilă

E lucrul ăsta pe care unii tipi îl fac atunci când vor să se împace cu fosta: ei intră într-o competiție acerbă neoficială cu fosta, pentru a vedea cine ajunge primul la statutul de #RelationshipGoals. Crede-ne pe cuvânt, este o întrecere pe care nu vrei să o câștigi.

5. Știi mai multe despre fosta lui decât ar trebui

Dacă el spune în mod constant lucruri de genul: „Fostei mele nu-i plăcea filmul X, cum îți place ție!” sau „Ea întotdeauna trimitea mesaje altor oameni atunci când luam cina”, poate suna ca un complimente pentru tine, dar el nu face decât să te compare cu ea. Și ar trebui să înceteze.

6. El păstrează tricouri personalizate pe care ea i le-a făcut cadou

Ar fi putut să scape de toate lucrurile care-i amintesc de ea, dar nu a făcut-p. Oamenii vor de multe ori să păstreze amintiri ale relațiilor trecute, iar acesta nu este neapărat un semn al faptului că el încă nu a trecut peste ea, dar există totuși o posibilitate. E important să aveți o discuție cu privire la motivul pentru care el încă mai păstrează acele amintiri de la ea.

7. El este în continuare aproape de familia ei

În general, atunci când te desparți de cineva, încetezi legăturile și cu familia sa. Dar dacă el spune că încă este în strânsă legătură cu părinții ei, în ciuda faptului că nu vorbește deloc cu fosta lui, e un semnal de alarmă. Probabil o parte din el încă speră că poate păstra o legătură între ele. Poate că merită să discutați despre acest subiect pe măsură ce relația voastră devine mai serioasă.

sursa:tasta.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !