Trei tineri au murit într-un cumplit accident după ce au petrecut la o nuntă

Au petrecut la nuntă, dar şi-au găsit sfârşitul în drum spre casă. Durere fără margini pentru familiile a trei tineri din Dâmboviţa. Fata şi cei doi băieţi se întorceau de la nunta unor prieteni când şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de malul unui râu.
La faţa locului au intervenit echipajele de descarcerare şi mai multe ambulanţe. Din păcate, în zadar. Toţi trei au murit pe loc în urma impactului.


Nuntaşii au venit într-un suflet la faţa locului. Mireasa nici nu apucase să se schimbe de rochie şi a avut un şoc. Au crezut că trăiesc un coşmar. În urmă cu doar câteva ore petreceau şi se distrau iar acum şi-au văzut prietenii morţi.

Cei trei erau din localitatea Gura Şuţii, iar tragedia s-a întâmplat pe DJ712A în localitatea Burduca din Dâmboviţa. Când se duceau la nuntă, tinerii s-au filmat în maşină şi erau extrem de veseli.

sursa:cancan.ro

Cele mai SATISFĂCĂTOARE 12 idei de răzbunare

Știm că se spune că răzbunarea este arma prostului, dar asta doar pentru că majoritatea actelor de răzbunare nu sunt la fel de elaborate și de ingenioase precum cele pe care urmează să vi le prezentăm. Dacă nu ai încredere că persoana care te-a rănit va primi ceea ce merită din partea destinului sau dacă nici măcar nu crezi în karma, atunci poți lua situația în propriile mâini.

Cine râde la urmă, râde mai bine! Un act de răzbunare te va face să simți mai bine, dar asta nu înseamnă că trebuie să te transformi într-o persoană răutăcioasă și răzbunătoare. Iată câteva sugestii ingenioase:

1. „Este foarte enervant să citești ceva în transportul în comun, iar persoana de lângă tine să tragă cu ochiul. Pentru a evita asta, am început să citesc doar materiale în limbi străine.”

2. „Eram la o petrecere și i-am dat țigara mea unui amic. El a dat-o mai departe și s-a plimbat pe la tot grupul înainte să vină la mine. Mi s-a părut aiurea, așa că am întrebat cu voce tare dacă deranjează pe cineva că am herpes pe interiorul buzei. Nu era adevărat, dar am vrut să văd ce fețe fac.”

3. „Colega mea de cameră are părul foarte lung și înfundă mereu scurgerea din baie, dar nu pare să îi pese. Așa că nici mie nu mi-a păsat când firele ei de păr au ajuns în toate caserolele ei cu mâncare din frigider.”

4. „Când stăteam să am grijă de două fete adolescente, una dintre ele i-a distrus rochia cea nouă a surorii sale, pentru că nu voia să meargă în oraș cu ea, ci să stea acasă să facă o videoconferință cu iubitul ei. N-a mai apucat, pentru că am tăiat cablul de la internet.”

5. „Mă săturasem ca nepotul meu să-mi tot umble în locuri, așa că am lipit un poster cu un personaj din filmele de groază într-un loc unde să-l vadă de cum aprinde lumina. S-a speriat atât de mult, că nu a mai pus niciodată piciorul în camera mea.”

6. „În școala generală, aveam un coleg care vorbea foarte urât. La un moment dat, eu a trebuit să îi dau un borcan, cu instrucțiunea de a pune câte un bănuț acolo pentru fiecare înjurătură pe care o mai spune. Nu a fost ideea vreunul profesor, ci a mea, iar la sfârșitul anului am plecat acasă cu cei 15 dolari care s-au strâns în borcan.”

7. „Un prieten al meu a zis o glumă deplasată despre mama și a refuzat să își ceară scuze, așa că i-am transmis un fișier care conținea o avertizare de viruși. Ca rezultat, și-a copiat toate fișierele pe cd-uri și a reinstalat windows și toate programele. I-am făcut asta de dori și nici nu a bănuit că eu am fost responsabil.”

8. „Fostul meu coleg de apartament îmi fura cele mai interesante cupoane de reduceri, așa că într-o zi am printat unele false pe care a încercat să le folosească într-un fast food.”

9. „Fratele meu mi-a pus sare în ceai, așa că i-am înfășurat toată mașina în folie alimentară.”

10. „În timpul unei serii de conferințe, o colegă enervantă comenta întruna și deranja pe toată lumea. În pauză, m-a rugat să o ajut să își seteze contul de email pe telefon. În timp ce făceam asta, am setat și o alarmă pentru a doua zi, în timpul prezentării ei.”

11. „Sora mea era hărțuită de unul dintre colegii ei de la serviciu, așa că i-am folosit adresa de email pentru a-l înscrie la newsletter-ele tuturor site-urilor erotice pe care le-am găsit, peste o sută la număr. Am făcut asta pe adresa lui de email de la serviciu.”

12. „Colega mea de apartament îmi tot umbla în lucruri. Ca să mă răzbun, i-am pus un cod de bare în căptușeala genții, așa că piuai toate alarmele din magazinele în care mergea. A durat luni de zile până să își dea seama care este problema.”

sursa:tasta.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !